Турски радници нападају жене и децу у Борчи, народ блокирао Зрењанински пут! (видео)

Поводом све учесталијих напада на девојчице, девојке и дечаке у Борчи, од стране страних радника, пре свега из Турске, мештани овог београдског насеља, изашли су на Видовдански терен као протест упозорења, тражећи сигурну леву обалу Дунава. Пратите уживо дешавања ја “Јутјуб” каналу “Србин инфо”.

Како је најављено на скупу, народ је кренуо да блокира Зрењанински пут. Пратите дешавања уживо.

Скуп је почео нешто после 17. часова, а цео овај догађај подржале су и Народне патроле, које су тим поводом издале саопштење за јавност:

„Браћо и сестре,

После неколико напада страних радника, пореклом из Турске, на нашу децу, од тога девојчице од 12,14,18 година и дечака од 12 година у насељу Борча, решени смо да појачамо самоорганизовање народа у циљу заштите комшилука и наших породица.

Такође, приморани смо да извршимо притисак на надлежне органе како би решили овај проблем пре нас, јер за нашу децу смо спремни да дамо и животе.

Уз повећан број илегалних миграната из Авганистана и Пакистана и „легалних“ страних радника из Турске, Узбекистана и Индије, ми сада више не знамо ко нам је све у земљи, али на својој кожи осећамо да њихова култура и понашање одскаче од наше.

Такође, знамо да се безбедност наших људи се погоршала до крајних граница, те ћемо зато реаговати као народ, где год буде било потребно, брзо и ефикасно!“

Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

У суботу протест у Београду код Сава центра, блокада и код граничног прелаза крај Лознице

У суботу протест у Београду код Сава центра, блокада и код граничног прелаза крај Лознице

Адвокат Данијела Несторовић, један од оснивача покрета Еколошки устанак, каже да ће у суботу бити …

Мене, мене текел уфарсин II

Мене, мене текел уфарсин II

„Измјерен си на мерила, и нашао си се лак.“ (Дан. 24 – 27) На тему …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *