Вучићев криминални режим одглумио гашење Танјуга, сад полако прелази на реализацију свог тајног плана

0
(0)

ПРЕМИЈЕР Александар Вучић потврдио је данас да ће учинити све да се запосленима у Танјугу помогне да наставе свој посао.

„Мени је стало и помоћи ћу и наћи ћемо начина, да са опремом и својим објектом које имамо олакшамо неком приватнику који би ту уложио“, рекао је Вучић и додао да ће то учинити због „бренд нејма“ и људи који тамо раде.

Замерио је онима који су га критиковали због одлуке о „гашењу“ Танјуга, назвавши то лицемерјем.

„Господо, ако толико волите, узми па плати. Али немој сутрадан да ми тражиш веће плате и пензије. Ту врсту социјалистичког самоуправног лицемерства које постоји у нашој јавности, то је такав безорабзлук да једностано немам речи“, рекао је Вучић.

С друге стране, како је рекао, директорка Танјуга Бранка Ђукић није ширила „ту врсту лицемерства“ као неки други и била је веома фер.

На питање о томе како ће се наћи решење за Танјуг, премијер је рекао да не жели да говори о техничким стварима, да то решавају правници, али да се у сваком случају закон неће кршити.

Вучић је рекао да се није мешао у питања медија, али да не може да разуме да се у јавности један тражи једно, а други дан нешто сасвим супротно.

„Свако зна како би потрошио паре, а нико не говори како би зарадио паре за државу“, рекао је Вучић.

Вучић је навео и да је министру културе Ивану Тасовцу поручио да у среду не иде у Париз, већ да остане у Србији и изнесе аргументе у вези са Танјугом.

„Рекао сам – остани овде, пошто ми кажете да имате аргументе, али немој да ти је аргумент пише у члану закона, већ изађи па кажи – ко ће да плати, то је неки аргумент“, рекао је Вучић.

„Вратио сам се из Сарајева, погледам вести, нема Тасовца ни аргумента, већ се дигла самоуправна социјалистичка револуција… Видим насловне стране – Вучић угасио Танјуг. Па, кад сам стигао и да га угасим, а знам да сам једини био против“, рекао је Вучић и додао да је Тасовац ипак после тога потурио своја леђа и рекао да је он био за гашење Танјуга.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Напредни економски експерти навукли сточаре у „бизнис“ који сад не могу да продају месо

4.8 (4) Србија тренутно има велике вишкове јунећег меса, али су мале шансе да то …

Телеком донео одлуку о издавању обвезница, задужује се за још 200 милиона евра

5 (4) Скупштина а. д. „Телеком Србија“ донела је одлуку о издавању 2,35 милиона корпоративних …

4 Коментара

  1. A tajni plan koji i nije toliko tajan je da će Tanjug uskoro dobiti gazdu! Naravno, podobnog, poslušnog klimoglavca po volji Vučiću a vesti koje će tada ta agencija prezentovati buće čist horor!

  2. Mиша Јовановић, Сан Дијего, Калифорнија

    Овде само треба кука и мотика. Међутим демократски Запад то неће да дозволи. Вучић је само марионета у њиховим рукама и он ради по наредбама западних агентура.. Тешко нама!

  3. Питање свих питања за опстанак Србије и српског народа је: како се ослободити окупације западних фашиста, који од 5.октобра 2000. године, преко својих марионета, разарају Србију и уништавају идентитет Србског народа? Свака нова гарнитура квислинга и издајника, коју је Запад досад инагурисао да тиранише Србију, била је гора од предходне, тако да је ова са Вучићем, у свему досад најгора. Вучко Манити нема ни стида, ни срама, већ се залауфао да безочно лаже и генерише афере, како би грађанима скренуо пажњу на потпуно неважна питања, док он са својим мафијашком дружином, коју је распоредио у свим полугама власти, довршава пљачку оног што је још преостало. Увео је потпуни медијски мрак, а народ замајава приказивањем проститутки, криминалаца, психијатријских болесника и друштвеног талога у тзв. ТВ ријалити програмима. Оно што је најгоре, успео је да створи тотално безнађе код великог броја људи, да се ништа не може променити, јер како кажу, нема за кога да гласају. У оваквим ситуацијама, нужно је помоћ са стране, од оних који имају симпатије према нама; оних који већ сутра могу бити стављени у позицију у којој је Србија данас; као и оних који не желе само да гледају, како западни фашисти уништавају једну државу и један народ. Ти који стварно желе да нам помогну, морају користити иста средства која Запад користи за промену власти у државама које им нису по вољи. За почетак, било би добро да изношењем чињеница о НАТО окупацији Косова и Метохије, као и протекторату над Србијом од стране западних фашиста, као и о квислиншкој и издајничкој власти у Србији, створе климу у јавности, за предузимање даљих конкретних мера за смену власти.

  4. ТАНЈУГ није ништа добро учинио за Србију, напротив!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *