fbpx
Насловна / Србија / Хроника / Вучићев кум упао у просторије Савета за борбу против корупције!

Вучићев кум упао у просторије Савета за борбу против корупције!

Чланица Савета за борбу против корупције при Влади Србије, Мирослава Миленовић, рекла је да је Вучићев кум Никола Петровић упао у просторије Савета ненајављен.

Вучићев бахати кум показује право лице

Мирослава Миленовић, чланица Савета за борбу против корупције, рекла је у изјави за радио емисију “Пешчаник” да је Вучићев кум и директора ЕМС-а Николе Петровића упао у просторије Савета за борбу против корупције, због наводне угрожености њега и његове деце када је Савет објавио ДИПОС-ов списак закупаца државних вила.

Она је навела да је он упао ненајављен и напоменула да у извештају притом нису објављене адресе становања тих људи, већ јавних објеката које су ти људи закупили.

– Уколико закупљујете од државе, тај документ мора да буде јаван. Морам да кажем да то показује силу коју имају у овом моменту, али и то да је извештај Дипоса тачан, каже Миленовић.

Подсетимо да је Миленовићева јуче обавестила јавност да су је непознати нападачи напали у улазу у зграду. Према речима министра Небојше Стефановића, она одбија да сарађује са полицијом. Раније је изјавила да напад није пријавила јер не верује тој институцији.

– Нисам физички много повређена, али ако су мислили да ћу да станем, онда неко није добро одрадио мој профил, на почетку са трке, изјавила је Миленовићева.

– Они би највише волели да ми (Савет) престанемо да радимо и да се у тој трци изморимо, али неко од њих није добро одрадио мој профил. Јуче су ми помогли да схватим да сам на почетку трке, рекла је Миленовић за “Пешчаник”.

Телепромптер.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Нико још није гласао. Будите први!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Папири полако извиру

4.9 (16) Папири су полако почели да искачу. Различитих су врста и квалитета, презентација је …

Где је извештај о исправности приватизације Галеника, запослени узнемирени

5 (1) Иако је рок за контролу исправности приватизације и поштовања купопродајног уговора за Галенику …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *