Вучићев први медијски пораз, Живојин Ракочевић ипак председник УНС-а!

Вучићев први медијски пораз, Живојин Ракочевић ипак председник УНС-а!

Како Србин.инфо сазнаје на лицу места, резултати избора на којима је победио Живојин Ракочевић, новинар из Грачанице, упркос стравичним саботажама режимских кадрова.
Живојин Ракочевић

Иако је Живојин добио највећи број гласова члканова Удружења новинара Србије на тајном гласању (многи ботови су искористили прилику да гласају по савести, а не по наређењу), јутрос су режимлије покушале да оспоре изборе тако што су приморавале поједине чланове комисије да накнадно повуку потпис који су ставили након избројаних гласова.

Ипак, атерирали су јер је и данас дошао велики број новинара да подржи Живојина и на крају су верификовали његову победу.

Ово је велики ударац за СНС картел и први медијски пораз Александра Вучића који је преко Љиљане Смајловић и њеног кандидата Владимира Радомировића чврсто држао најстарију кућу новинара из које се у свет званично шаљу извештаји о медијској ситуацији у Србији.

Колико им је стало да победи режимски клан, најбоље сведоче стравични притисци претходних месеци и јуче на дан избора: учлањење у УНС десетине СНС ботова из медија БИА Гашића и Танјуга у власништву Јоване и Жељка Јоксимовић, затим покушај дисквалификације Ракочевића тако да Радомировић остане једини кандидат, потом вређање, псовање мајке и породице новинару са КиМ, којем је супруга летос преминула од корона вируса лечећи као педијатар у црвеној зони, а јуче су бесомучно одлагали гласање (заказано у подне, почело после 21 час) да би што више новинара отишло кући и остали само ботови.

Иначе, Живојин ће руководити Удружењем из Грачанице где живи и ради, дугогодишњи је дописник листа „Политика“ у вези тема из српске јужне покрајине и оштар противник идеје о предаји српског Косова и Метохије.

Србин.инфо ће објавити на јутјубу и порталу у видео прилогу шта се све дешавало током јучерашњег гласања и ко је све био од познатих имена, а до тада погледајте потресан говор Живојин Ракочевића колегама новинарима у линку испод.

Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Баталите ЕУ комесаре јер они раде за Вучића, ово треба да урадите да сломијете нарко фашисте у Србији

Баталите ЕУ комесаре јер они раде за Вучића, ово треба да урадите да сломијете нарко фашисте у Србији

Као прво да баталите губљење времена јер мислите да ће вам ЕУ комесари политичким играма …

Србија је земља са слабим институцијама у којој лажне вести шире медији које подржава Влада

Србија је земља са слабим институцијама у којој лажне вести шире медији које подржава Влада

Новинарство, „главна вакцина“ против дезинформација, потпуно је или делимично блокирано у 73 одсто, односно у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *