Вучићеви ескадрони смрти

Вучићеви ескадрони смрти

0
(0)

Српска полиција се спрема за обрачун са гладним грађанима

У месецима који су пред нама, банкротирану и опустошену Србију очекују крвави немири. За такав след догађаја, припремила се и владајућа олигархија, која је већ створила „стајаћу полицију“, заправо, праве ескадроне смрти, који ће ударити на сваки очајнички протест гладних и опљачканих грађана. Наравно, са циљем да „заштите поредак“, односно, режим и његову полицијску врхушку. Док траје лажна хајка на организовани криминал, директор полиције Милорад Вељовић и њему надређени политичари и тајкуни, припремили су „мере личне заштите“. У међувремену, истинска мафија хара и полицијом и свим другим државним институцијама.

Србија је дотакла дно. Када се у марту спроведе гласање за нови парламент, који ће изабрати Владу Србије, победници ће покушати, по ко зна који пут, да прикрију црну слику српског пропадања.
Ако Александар Вучић победи, он ће, без имало стида и срама, саопштити да је ситуација тешка, и да сви морају поднети тешке последице његових реформи.

Захваљујући Вучићу, и његовој болесној жељи да буде Господар Србије, заједно са својом великом љубави Миодрагом Ракићем, бившим шефом кабинета Бориса Тадића, државни буџет за ову годину је чардак ни на небу ни на земљи. У њега је уграђено обећање неког, а ког, како потврђује министар привреде у оставци Саша Радуловић, још се не зна, да ће у овој години од Арапа у буџет ући више од три милијарде евра! Шпекулише се да је реч о парама за изградњу пројекта „Београд на води“. Али то су инвестиције, а не буџетски приход.

И док бестидно лаже обећавајући, а свашта је обећавао, од наводних арапских инвестиција у пољопривреду Србије, у наводњавање земље, у изградњу фабрике за прераду хране, микрочипова…сиромашна Србија је Арапима предала ЈАТ! Обећавао је господин Вучић и оргомне америчке инвестиције, па инвестиције из Енглеске, затим долазак компаније Мерцедес…Све огољене лажи.

13 минута „на мокрењу“ са Ћазимом

И док траје предизборна кампања, у Нови Сад је, по налогу директора полиције, упућено 200 полицајаца и 17 полицијских службеника, на привремени рада, ради “обезбеђивања јавног реда и мира и бробе против криминала“.

И градови и насеља у Војводини почињу да личе на логоре. Као, уосталом, и сви градови и вароши у Србији. Једина политика коју је занимала криминални двојац Миодраг Ракић – Александар Вучић, била је контрола над криминалистичком полицијом и службама безбедности.

Од када је ушао у Владу Србије, Вучић је натерао председника Томислава Николића да га постави на неуставну функцију координатора рада свих служби безбедности, јер је ту улогу у ранијим владама имао Миодраг Ракић.

Контролишући, неуставно, рад криминалистичке полиције и безбедносних агенција, Александар Вучић је у полицији оставио Ракићев криминални апарат који предводи директор Милорад Вељовић, коме су истекли сви мандати, и који би морао, по сили закона, да је одавно у пензији.

Ништа није могло да отера Вељовића и његову мафију из полиције. Ракић није дозвољавао својој љубави Вучићу да Вељовића узнемирава у свом раду. А такав човек је спреман да обави све прљаве послове.

За ових двадесет месеци, под изговором да води битку против организованог криминала и полиције, Вучић је, преко Вељовића и његове мафије из криминалистичке полиције, покушао да сатре све бизнисмене, да им отме паре и стави у свој џеп. Списак афера у којима је учествовао Милорад Вељовић је импресиван, али све се завршавало на Вучићевој изјави да ће се “све испитати“. У свакој иоле нормалној и уређеној држави, директор полиције би, после ових афера, обавезно био изведен пред судско веће.

Да подсетим…

Директор српске полиције Милорад Вељовић и Ћазим Феликс Османи, највећи трговац наркотицима на Балкану, како га називају безбедносни стручњаци, тајно су се састали у тоалету хотела „Зира“, објавио је дневни лист Курир. Вељовић и Османи су у недељу 15. септембра прошле године у истом тренутку били у хотелу, о чему је Курир детаљно известио.

Осим што су у истом тренутку боравили у згради, први човек полиције и шеф клана Османи имали су и тринаестоминутни састанак у тоалету! Наиме, Вељовић је у хотелу „Зира“ био на свадби, док је Ћазим у истом хотелу рентирао собу! Тераса хотела, на којој је Ћазим са друштвом пио кафу, налази се тик до сале где је организована свадба на којој је једна од званица био и директор полиције, а репортер Курира видео је Вељовића како три пута излази на терасу да телефонира док је на метар од њега седео шеф клана Османи!

Међутим, како тврди извор који је тад такође био у хотелу, Вељовић и Османи су се срели у једном тренутку. Иако су били опрезни, није их било тешко провалити. Испред тоалета, поред лобија хотела, налази се фотеља, Вељовић је у једном тренутку изашао из сале у којој је била свадба, сео ту и телефонирао. Два минута касније појавио се Османи. Прошао је поред Вељовића, није му се ни обратио и затим је ушао у тоалет. Буквално 30 секунди касније, у тоалет је ушао и Вељовић! Унутра су били 13 минута! Прво је изашао Вељовић, а после минут и Ћазим – каже очевидац овог догађаја и напомиње да је тоалет једино место у хотелу „Зира“ које није покривено камерама!

Како је Курир објавио Ћазим Османи је боравио неколико дана у хотелу „Зира“ у соби 631, а пријавио се са лажним пасошем као Милош Петровић. Занимљиво је да је Османи по доласку навео да у хотелу остаје до 15. септембра, међутим, уместо да напусти собу до 12 часова, као што је уобичајено, он је у хотелу остао до 20 часова и тад се одјавио из хотела. Тек после „случајног сусрета“ с Вељовићем, Османи је напустио хотел, а сат времена касније и Београд. И уместо да се јавно саопшти улога директора полиције у овом скандалу, Вучић је наредио да се све заташка.

Нарко бос Ћазим Османи претукао је 25. октобра у хотелу „Зира“ своју дугогодишњу девојку Манду Поповић, и отишао из хотела. Када је она у Полицијској станици Палилула пријавила случај, саслушана је у присуству начелника станице и начелника службе криминалистичке полиције. Изјавила је да је видела како је једном приликом Ћазим (а сусрети нарко боса и српског директора полиције су чести) дао Вељовићу 500.000 хиљада евра! Одмах су поменуте полицијске функционере позвали из Управе криминалистичке полиције Београда и наредили им да Манду Поповић приведу на испитивању у зграду Полицијске управе Београда. Два дана касије она је пред истражним судијом променила причу, јер јој је запрећено да никада више неће моћи ући у Србију! И Ћазим је ослобођен!

Шарић се ширио, Вељивић напредовао...

Директор Вељовић је створио опасну мафију унутар полиције. Данас је он власник десетине станова, кућа за одмор, великог броја некретнина у земљи. Мноштво скупих аутомобила се води на друга имена, и имена његова два сина, који су тешки наркомани, и на жену Станицу и ужу родбину. Претпоставља се да је Вељовић наставио да обавља прљаве послове и за Вучића, истим интензитетом као и за Миодрага Ракића. Ракић је Вељовићу достављао месечни „план о стицању“. На списку су били бизнисмени и они за које се процењивало да имају новца. Вељовићева полиција би правила “пресек стања“ и опсервирала жртве, а потом би их Ракић, наоружан информацијама, цедио жртве, које су морале доносити милионске износе у еврима и доларима.

Оне жртве које нису имале кеша, Ракић је употребљавао да пљачкају развојне фондове Србије и Војводине и пословне банке, у којима се обртао новац Дарка Шарића, који је био планиран за буџет, али његовим бекством паре су остале “слободне“. Жртве су, у име својих компанија, тражиле милионске износе кредита, одмах су их добијали и новац усмеравали на рачуне које им је достављао Ракић.

Више од 51 милијарду евра изнето је из Србије за последњих десет година! Александар Вучић је “преструктуирао“ Вељовићеву улогу. Од њега је тражио само да његови људи притискају жртве, а наплату врши његов кум Никола Петровић, који је држављанин Француске и оперативнији је за дистрибуцију новца на рачуне држава чланица Европске уније.

Такође, Вељовић је добијао задатак да компромитује његове политичке противнике, и преко Информера, који, практично уређује Никола Петровић, Вучић је лично забранио Вељовићу и специјалном тужиоцу да истраже пљачку у Фонду за развој АП Војводине и Развојној Банци Војводине, раније Металс Банци.

Вељовић је саопштио да полиција “није пронашла доказе“ за одговорност функционера Тадићеве мафија у поступку који је вођен ради преиспитивања 24 спорне приватизације! Ухапшени су само они који немају заштиту, и који, на крају, сигурно морају бити ослобођени. Али сва ова хапшења пропаганда машинерија Вучића велича као “беспоштедну борбу“ против организованог криминала и корупције.

Сви они, који су платили Николи Петровићу, нису на нишану специјалног тужиоца. Вучић их је амнестирао. Реалну снагу и утицај директор српске полиције изградио је преко својих сарадника Родољуба Миловића и доскорашњег начелника Управе криминалистичке полиције Дарка Сенића, који су омогућили да Дарко Шарић и његова група из Црне Горе неометано раде и делују у Србији, да инвестирају, купују банке, предузећа, некретнине, пољопривредно земљиште…У Србији су Шарићи без икаквих проблема инвестирали неколико милијарди евра! И као озбиљни пословни људи поштено платили заштиту, па и – рекет!

Док се Шарић ширио, напредовали су Милорад Вељовић и његова мафија.

Пре годину дана господин Вељовић је изјавио да Дарко Шарић није главни организатор групе којој се суди за шверц наркотика! Браниоци оптужених предложили су судском већу да директора Вељовића саслуша као сведока, али је суд закључио да Вељовић – није релевантан сведок!

Чувари полицијске мафије

Да поновимо, по ко зна који пут, ко су Вељовићеве десне руке. Родољуб Миловић је начелник Управе криминалистичке полиције МУП-а Србије. Вељовић се ослањао углавном на црногорску групу у српској полицији. Начелник Управе криминалистичке полиције у Полицијској управи Београда био је Дарко Сенић. Он је оперативац који је извршавао Вељовићева и Миловићева наређења. Али…

Будући да су опељешени скоро сви виђенији бизнисмени, банке, фондови, јавна предузећа, Вељовићева полицијска мафија се преорјентише на контролу продаје наркотика и опорезивање власника ноћних клубова, сплавова, на обезбеђивање транспорта новца и белог робља. Вељовић, уз накнаду од пола милиона евра, за начелника Полицијске управе Београда доводи Веселина Милића, свог помоћника! Милић има кратак стаж у полицији, рођен је пре 35 година, беспризоран је, оженио је Вељовићеву рођаку, и човек је за оперативне послове Вељовићеве мафије.

Постављањем Милића на генералско место, угрожен је рад УКП-а МУП-а Србије, на чијем је челу Миловић, јер не постоји координација рада криминалистиче полиције. Веселин Милић, осим најдиректнијег надзора над дистрибуцијом наркотика у Србији, преузео је и криминал који се обавља на рекама. Да би га контролисао, за командира речне полиције довео је извесног Пековића, који је радио са њим у Полицијској станици Савски венац. Господин Пековић је пре годину дана пао на провери физичке способности за обављање полицијских послова, али је Пековић је добио оцену 2 на интервенцију! Да би био сигуран у своје послове, Милић доводи своју девојку Милицу Пушоњић за портпарола Полицијске управе Београда са радног места секретарице у Управи полиције. Очекује се да ће се са њом и оженити, након што оконча бракоразводну парницу.

Девето одељење Управе криминалистичке полиције Београда бави се по Милићевом налогу праћењем сумњивих новинара и сумњивих старешина Полицијске управе Београда, а не својим послом!

По налогу начелника Милића, интервентна јединица има списак сплавова и објеката које не сме да контролише, а у које је обавезна да спроводи што чешће рације, како би се власници уразумили и принудили да плаћају заштиту.

Свестан да се власт у Србији тетура, да су неизбежни немири гладних грађана, од којих је већини угрожен живот, и да власт планира још суровије пљачкање најсиромашнијег народа у Европи, директор Вељовић покушава да пандуризује полицију, јачањем стајаћих полицијских снага. Жандармерија, Бригаде полиције, САЈ, Противтерористичка јединица и интервентни водови су стајаћа полиција! Употребљава се само по налогу директора, министра или Владе Србије.

Да би имао ескадроне смрти, Вељовић је сменио у најпрљавијој кампањи комаданта Жандармерије Братсилава Дикића, и поставио је на то место послушног Миленка Божовића. А потом је Божовић очистио Жандармерију од људи од интеграције и покушава да јединицу кетманизује. Проблем директора српске полиције је недостатак новца! Пара у буџету за полицију све је мање. Недостаје опрема, наоружање, издаци за топли оброк, за дневнице, па и за исплату плата. Упућени тврде да велики број кривичних дела које врше припадници полиције, резултат је подстицаја из врха МУП-а, да се “додатним радом“ заради за живот, јер плата полицајаца је мизерна, и недовољна за прехрану.

У месецима који су пред нама, у Србији, која је банкротирана и потпуно разорена, очекују се крвави немири. Да ли ће ескадрони смрти спасити власт и полицијску врхушку, која је, на челу са директором Вељовићем, постала опасна полицијска мафија?

А. 1

Тресла се гора

Бивши шеф кабинета министра унутрашњих послова Бранко Лазаревић месецима је „хапшен“ преко Информера, због наводне сарадње са Дарком Шарићем. Када се појавио 19. фебруара у полицији да буде испитан, господин Лазаревић је задржан у згради дуже од десет сати, мада је, уствари, изјавуо дао за пола сата! Чекао је на одлуку о свом статусу, јер су се жестоко свађали директор полиције Вељовић и начелник УКП-а Миловић, који се противио да се Лазаревићу монтира поступак. Ипак, Вељовић је одредио полицијско задржавање, али га није одредио Специјални тужилац Миљко Радисављевић, тражећи да се Лазаревић, без одлагања, приведе у Тужилаштво. Директор полиције је саопштио да је Лазаревић задржан у притвору, али је он, касно у ноћ, пуштен на слободу. Полиција је саопштила да је Лазаревићу одузет пасош, мада његовом адокату те чињенице нису познате, упркос томе што је присуствовао његовом испитивању. Тужилац је пустио на слободу и заменика начелника у УКП-а Бориса Гару, који је ухапшен по налогу Вељовића.

А 2

Кум и кородинатор

Свога кума и пријатеља М. Антонића, Веселин Милић доводи у Биро за медије. Одмах је добио џип марке „Леxус“, службену легитимацију и главни је у координацији где ће се, када и код кога вршити рације по београдским сплавовима и ресторанима

ГЛОСА

Веселин Милић и командат жандармерије Миленко Божовић су из истог села из околине Прибоја.

 

мајор Горан Митровић

Таблоид

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

НАПРЕДНИ ЦИРКУС! Док шиптари праве базе на српској земљи нама упадају терористи у фармацеутску "индуструју"?!

НАПРЕДНИ ЦИРКУС! Док шиптари праве базе на српској земљи нама упадају терористи у фармацеутску „индуструју“?!

5 (1) Александар Вучић је најпре присуствовао приказу на полигону „Орешац“, а потом ће у …

Короман: Намештено 80 одсто фудбалских утакмица у првој и другој лиги, неопходна одлучна акција хапшења (видео)

Короман: Намештено 80 одсто фудбалских утакмица у првој и другој лиги, неопходна одлучна акција хапшења (видео)

5 (2) Потпредседник Одбора Народне странке за спорт, бивши фудбалски репрезентативац Огњен Короман, изјавио је …

177 Коментара

  • DAĆE BOG DA SE U SRBIJI PONOVO ZAORI ZDRAV LJUDSKI RAZUM A SA NJIME I SMEH

   Šta li je tebi ovde veselo! O jado! Ako je suditi po slici koju si objavio,logika razmišljanja koju si pokazao u komentaru je u totalnom disbalansu sa tvojim godinama. Izgledaš daleko starije nego što umeš da razmišljaš! Prokometarisao si logikom istom kao što je ima i dete! Svako dete, kada bi mu neko pročitao deo ili ceo gore napisani tekst,takođe bi,baš kao i ti, veselo i bezbrižno dalo isti komentar! Daleko bilo da ti išta zameram! Nego mnogo mi je žao što i ti,kao i svako prosečno inteligentno biće,ne uviđaš,da gore navedeni tekst nije nimalo veseo,već je veoma tužan i strašan,dok se ti naivno i bezbrižno veseliš!Da je Srbija pravna država,da u Srbiji vlada socijalno humano društvo i da je Srbija ekonomski stabilna država i mi bismo se sa tobom i veselili a tebi bi omogućili da zaista bezbrižno uživaš u svom svetu! Znam da nećeš moći, i od ovog teksta, išta da razumeš ali, toliko me je potresla tvoja sudbina, zajedno sa opšte bolnom nehumanom situacijom u kojoj se svi mi nalazimo pa ne možemo da ti priuštimo adekvatnu pomoć,negu i zaštitu! Piši,piši ti i dalje, razumem te! Videćeš kad dođu humani,plemeniti i pametni ljudi da vladaju i rukovode ovim napaćenim narodom i državom prvo će takvima kao što si ti pomoći!

 1. Jeli to vas Miskovic dresirao, konacno mu se stalo na rep.ZiveoVucic!!!

  • BUDIMO LJUDI!ŽIVELI SVI PLEMENITI I ISTINOLJUBIVI LJUDI!

   Dresiraju se životinje,čiko!Vi ste jedan veoma nepristojan i veoma neotesan i veoma nepismen čika! Vi mene plašite! Mene su moji roditelji, a i u školi nastavnici,veroučitelji, naučili da se, kao prvo, životinje dresiraju,a kao drugo, da ni prema jednom živom biću niko ne sme da budem nepristojan i grub!Oni su me naučili da, koji god čovek, pokazuje elementarno ne vaspitanje je veoma opasan potencijalni nasilnik, a da je svaki nasilnik veoma surova i ohola osoba koja je spremna da svako ljudsko biće sa zadovoljstvom kinji do uništenja! Vi ste čiko svima nama, na osnovu što ste nas-ljude uporedili sa životinjama, veoma uvredili!U pravu se to zove verbalni delikt! Eto vidite kao jedno nestašno dečije protivljenje slušanju roditelja, marljivom učenju i slušanju učitelja u školi, u kasnijim godinama preraste i rezultira u konfliktno i delikatno, da ne kažem delikventno, ponašanje! Vi ste jedan veoma opak čovk! Jel vi to poručujete,protivno svkoj zdravoj logici i pravu, da smo mi životinje i da nas tretirate kao životinje! Poistovećivanje ljudi sa životinjama je, čiko, u zakonu o ljudskim pravima zabranjeno! Ljudi se vaspitavaju i uče! E,čiko,čiko, pa vi elementarne stvari ne znate a toliko godina imate, a još se i pravite da sve znate! Čiko,ako imate decu,da li ste njih podvrgli nehumanoj dresuri? Jadni oni! Čiko, ja ne znam šta se sa vama desilo kad ste postali neko ko smatra da ljudi moraju samo nečije komande da slušaju i da po njima postupaju, jer ako to ne čine sleduje im udarac ili neka druga kazna! Čiko,meni je zaista žao ako ste vi, slobodnom svojom voljom, odlučili da postanete i budete neko ko samo čuje i sluša tuđe komande! Znate li, čiko, da se čovek,ljudsko biće koji je svoj nivo razmišljanja i upotreba mozga sveo samo na upotrebu i slušanje tuđih komandi,nije po struci dreser životinja već diktator okružen eskadronima smrti. Da vas naučim nečemu veoma bitnom.Dobro pročitajte, i to bezbroj puta, ljudska bića su i misleća bića, bića koja imaju pravo da koriste svoj mozak, da proširuju svoja znanja, da sa tim korisnim znanjima čine sebi i drugima radost, a ne da samo slušaju i postupaju po tuđim naređenjima! Ljudi smo nismo životinje! Živela sva misleća ljudska bića,živeli svi razumani,plemeniti i slobodani ljudi! Živeli svi ljudi koji istinu iznose i za istinu se bore!

 2. Jeli to vas Miskovic dresirao, konacno mu se stalo na rep.ZiveoVucic!!!

 3. Jeli to vas Miskovic dresirao, konacno mu se stalo na rep.ZiveoVucic!!!

 4. Jeli to vas Miskovic dresirao, konacno mu se stalo na rep.ZiveoVucic!!!

 5. Jeli to vas Miskovic dresirao, konacno mu se stalo na rep.ZiveoVucic!!!

 6. Jeli to vas Miskovic dresirao, konacno mu se stalo na rep.ZiveoVucic!!!

 7. Jeli to vas Miskovic dresirao, konacno mu se stalo na rep.ZiveoVucic!!!

 8. Maske su pale ,tacno se vidi ko su finansijeri napada na Vucica .Miskovic i ostali tajkuni ,ali dolijala je maca .Ziveo PPV>

 9. Maske su pale ,tacno se vidi ko su finansijeri napada na Vucica .Miskovic i ostali tajkuni ,ali dolijala je maca .Ziveo PPV>

 10. Maske su pale ,tacno se vidi ko su finansijeri napada na Vucica .Miskovic i ostali tajkuni ,ali dolijala je maca .Ziveo PPV>

 11. Maske su pale ,tacno se vidi ko su finansijeri napada na Vucica .Miskovic i ostali tajkuni ,ali dolijala je maca .Ziveo PPV>

 12. Maske su pale ,tacno se vidi ko su finansijeri napada na Vucica .Miskovic i ostali tajkuni ,ali dolijala je maca .Ziveo PPV>

 13. Maske su pale ,tacno se vidi ko su finansijeri napada na Vucica .Miskovic i ostali tajkuni ,ali dolijala je maca .Ziveo PPV>

 14. Maske su pale ,tacno se vidi ko su finansijeri napada na Vucica .Miskovic i ostali tajkuni ,ali dolijala je maca .Ziveo PPV>

 15. znači ako je ovo istina, biće haos!Neko kao da priželjkuje Ukrajinski scenario!

 16. znači ako je ovo istina, biće haos!Neko kao da priželjkuje Ukrajinski scenario!

 17. znači ako je ovo istina, biće haos!Neko kao da priželjkuje Ukrajinski scenario!

 18. znači ako je ovo istina, biće haos!Neko kao da priželjkuje Ukrajinski scenario!

 19. znači ako je ovo istina, biće haos!Neko kao da priželjkuje Ukrajinski scenario!

 20. znači ako je ovo istina, biće haos!Neko kao da priželjkuje Ukrajinski scenario!

 21. znači ako je ovo istina, biće haos!Neko kao da priželjkuje Ukrajinski scenario!

 22. znači ako je ovo istina, biće haos!Neko kao da priželjkuje Ukrajinski scenario!

 23. znači ako je ovo istina, biće haos!Neko kao da priželjkuje Ukrajinski scenario!

 24. znači ako je ovo istina, biće haos!Neko kao da priželjkuje Ukrajinski scenario!

 25. znači ako je ovo istina, biće haos!Neko kao da priželjkuje Ukrajinski scenario!

 26. znači ako je ovo istina, biće haos!Neko kao da priželjkuje Ukrajinski scenario!

 27. znači ako je ovo istina, biće haos!Neko kao da priželjkuje Ukrajinski scenario!

 28. znači ako je ovo istina, biće haos!Neko kao da priželjkuje Ukrajinski scenario!

 29. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 30. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 31. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 32. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 33. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 34. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 35. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 36. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 37. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 38. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 39. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 40. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 41. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 42. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 43. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 44. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 45. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 46. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 47. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 48. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 49. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 50. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 51. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 52. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 53. Zika se okrete,pljunu i rece:Hej policajci s.e.a. vam ga majci

 54. ТАЈ ФИЛМ НЕЋЕМО ГЛЕДАТИ. НАРОДА ЈЕ ВИШЕ А И ДОБРО ЈЕ НАОРУЖАН. А И СВЕСТ СЕ БАР ЗА ЈОТУ ПОБОЉШАЛА. јЕДИНО ДА МУ ПОМОГНЕ ЕУ И НАТО

 55. ТАЈ ФИЛМ НЕЋЕМО ГЛЕДАТИ. НАРОДА ЈЕ ВИШЕ А И ДОБРО ЈЕ НАОРУЖАН. А И СВЕСТ СЕ БАР ЗА ЈОТУ ПОБОЉШАЛА. јЕДИНО ДА МУ ПОМОГНЕ ЕУ И НАТО

 56. ТАЈ ФИЛМ НЕЋЕМО ГЛЕДАТИ. НАРОДА ЈЕ ВИШЕ А И ДОБРО ЈЕ НАОРУЖАН. А И СВЕСТ СЕ БАР ЗА ЈОТУ ПОБОЉШАЛА. јЕДИНО ДА МУ ПОМОГНЕ ЕУ И НАТО

 57. ТАЈ ФИЛМ НЕЋЕМО ГЛЕДАТИ. НАРОДА ЈЕ ВИШЕ А И ДОБРО ЈЕ НАОРУЖАН. А И СВЕСТ СЕ БАР ЗА ЈОТУ ПОБОЉШАЛА. јЕДИНО ДА МУ ПОМОГНЕ ЕУ И НАТО

 58. ТАЈ ФИЛМ НЕЋЕМО ГЛЕДАТИ. НАРОДА ЈЕ ВИШЕ А И ДОБРО ЈЕ НАОРУЖАН. А И СВЕСТ СЕ БАР ЗА ЈОТУ ПОБОЉШАЛА. јЕДИНО ДА МУ ПОМОГНЕ ЕУ И НАТО

 59. ТАЈ ФИЛМ НЕЋЕМО ГЛЕДАТИ. НАРОДА ЈЕ ВИШЕ А И ДОБРО ЈЕ НАОРУЖАН. А И СВЕСТ СЕ БАР ЗА ЈОТУ ПОБОЉШАЛА. јЕДИНО ДА МУ ПОМОГНЕ ЕУ И НАТО

 60. ТАЈ ФИЛМ НЕЋЕМО ГЛЕДАТИ. НАРОДА ЈЕ ВИШЕ А И ДОБРО ЈЕ НАОРУЖАН. А И СВЕСТ СЕ БАР ЗА ЈОТУ ПОБОЉШАЛА. јЕДИНО ДА МУ ПОМОГНЕ ЕУ И НАТО

 61. ТАЈ ФИЛМ НЕЋЕМО ГЛЕДАТИ. НАРОДА ЈЕ ВИШЕ А И ДОБРО ЈЕ НАОРУЖАН. А И СВЕСТ СЕ БАР ЗА ЈОТУ ПОБОЉШАЛА. јЕДИНО ДА МУ ПОМОГНЕ ЕУ И НАТО

 62. ТАЈ ФИЛМ НЕЋЕМО ГЛЕДАТИ. НАРОДА ЈЕ ВИШЕ А И ДОБРО ЈЕ НАОРУЖАН. А И СВЕСТ СЕ БАР ЗА ЈОТУ ПОБОЉШАЛА. јЕДИНО ДА МУ ПОМОГНЕ ЕУ И НАТО

 63. ТАЈ ФИЛМ НЕЋЕМО ГЛЕДАТИ. НАРОДА ЈЕ ВИШЕ А И ДОБРО ЈЕ НАОРУЖАН. А И СВЕСТ СЕ БАР ЗА ЈОТУ ПОБОЉШАЛА. јЕДИНО ДА МУ ПОМОГНЕ ЕУ И НАТО

 64. ТАЈ ФИЛМ НЕЋЕМО ГЛЕДАТИ. НАРОДА ЈЕ ВИШЕ А И ДОБРО ЈЕ НАОРУЖАН. А И СВЕСТ СЕ БАР ЗА ЈОТУ ПОБОЉШАЛА. јЕДИНО ДА МУ ПОМОГНЕ ЕУ И НАТО

 65. ТАЈ ФИЛМ НЕЋЕМО ГЛЕДАТИ. НАРОДА ЈЕ ВИШЕ А И ДОБРО ЈЕ НАОРУЖАН. А И СВЕСТ СЕ БАР ЗА ЈОТУ ПОБОЉШАЛА. јЕДИНО ДА МУ ПОМОГНЕ ЕУ И НАТО

 66. ТАЈ ФИЛМ НЕЋЕМО ГЛЕДАТИ. НАРОДА ЈЕ ВИШЕ А И ДОБРО ЈЕ НАОРУЖАН. А И СВЕСТ СЕ БАР ЗА ЈОТУ ПОБОЉШАЛА. јЕДИНО ДА МУ ПОМОГНЕ ЕУ И НАТО

 67. ТАЈ ФИЛМ НЕЋЕМО ГЛЕДАТИ. НАРОДА ЈЕ ВИШЕ А И ДОБРО ЈЕ НАОРУЖАН. А И СВЕСТ СЕ БАР ЗА ЈОТУ ПОБОЉШАЛА. јЕДИНО ДА МУ ПОМОГНЕ ЕУ И НАТО

 68. Treba tako , ja bi bio jos gori !!!! Kakav je narod !!!!

  • I LATENTNI KRIMINALCI SU KRIMINALCI

   A kakav je narod?!?!?!Prevaren,izmanipulisan,naivan,lakoveran!Ko je kriv,onaj koji ga laže i krade ili onaj ko od silnih laži i kriminala ne može da raspozna ko je od koga gori?Jedina greška ovog naroda je što ne čita i druge medije sem onih koje mu serviraju kriminalci!Ali,kada se uzme u obzir da je većina tog naroda staračka populacija onda nije ni čudno!Još i da ih nateramo da koriste računare i internet!Ali,ovi mlađi što ne čitaju,reklo bi se,samo gledaju kako da pozavršavaju škole i glavom bez obzira napuste kriminalnu državu!A,ti čoveče žališ što nisi u jatu kriminalnog ološa?Veruj mi da jesi,čim tako razmišljaš!Ti si latentni kriminalac!

 69. Treba tako , ja bi bio jos gori !!!! Kakav je narod !!!!

 70. Treba tako , ja bi bio jos gori !!!! Kakav je narod !!!!

 71. Treba tako , ja bi bio jos gori !!!! Kakav je narod !!!!

 72. Treba tako , ja bi bio jos gori !!!! Kakav je narod !!!!

 73. Treba tako , ja bi bio jos gori !!!! Kakav je narod !!!!

 74. Treba tako , ja bi bio jos gori !!!! Kakav je narod !!!!

 75. Treba tako , ja bi bio jos gori !!!! Kakav je narod !!!!

 76. Treba tako , ja bi bio jos gori !!!! Kakav je narod !!!!

 77. Treba tako , ja bi bio jos gori !!!! Kakav je narod !!!!

 78. Treba tako , ja bi bio jos gori !!!! Kakav je narod !!!!

 79. Treba tako , ja bi bio jos gori !!!! Kakav je narod !!!!

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend