ВУЧИЋЕВИ РЕЗУЛТАТИ! За мање од четири године власти направили сте више од 10 милијарди евра јавног дуга!

0
(0)

Режимски медији свакодневно засипају српску јавност некаквим резултатима напредњачких несрећника на власти. Они који нису боље упућени у релано стање ствари и праве резултате напредних несрећника знају да режимска пропаганда нема никакве везе са правим стањем ствари. Од њиховог доласка на власт крајем 2012. године Александар Вучић је са безмозгаћима којима се окружио додатно задужио Србију за ДЕСЕТ МИЛИЈАРДИ ЕВРА! Крајем 2012. године јавни дуг је износио 15.3 милијарде евра док је он данас већ прешао 26,3 милијарде евра.  То значи да су напредњаци за мање од четири године на власти сваке године трошили преко 2.5 милијарде евра?! У то исто време у Србији није покренут нити један једини већи економски пројекат који би довео до осетног раста запослености, производње, извоза…

јавни дуг август 2016

Премијер ака мандатар ака Сисоје Нејаки и остатак напредних нресрећника од којих се посебно истиче Зорана Михајловић готово свакодневно отварају деонице новоизграђених путева?! Нигде у свету политичари не отварају деонице путева осим у Србији. Чим се асфалтира 2 километра пута, Зорана и Сисоје Нејаки трче да га отворе?! Тако су један аутопут отворили барем пет пута а да исти није ни приближно завршен. 

Комплетни економски резултати напредних несрећника су поражавајући. Било да је реч о индустријској производњи, извозу, запослености, буџетском и спољно трговинском дефициту, платежној моћи народа, итд. Губици се мере милијардама евра. Било да је реч о јавним предузећима, дефицитима, производњи.

Не само што су несрећни напредњаци за мање од четири године власти спуцали преко десет милиарди евра они су у том истом перидоу направили десетине милијарде евра губитака. Само у задњој години јавна предузећа направила су преко милијарду евра губитака а та прича се већ понавља годинама. За четири године власти несрећни напредњаци ништа али апослутно ништа нису урадили да јавна предузећа доведу у ред и да од њих направе профитабилне фирме. Ако су то Руси могли да ураде у НИС-у а зашто то не би могло и у остатку српске привреде? Па не може јер земљом владају напредни курсисти који везе са везом немају. Напредни курсисти укључујучи ту и Сисоја Нејаког немају појма када је економија у питању.  Већ четири године отворено лажу и заглупљују народ како је економија у одличном стању и како су земљу спасили од банкроства а ништа није даље од истине. 

И даље имамо један од највећих буџетских дефицита у свету, спољно трговински дефицити су нам већ деценијама у минусу, незапосленост је огромна, у земљи има мање од милион запослених тј. радника са готово два милиона пензионера, извоз нам је на нивоу са почетка прошлог века. Наши прадедодови су извозили више пре 100 година! Пољопривреда је у катастрофалном стању јер се у њу ама баш ништа не улаже. Пољопривреда и производња хране која треба да буде замајац српске привреде већ је деценијама на једном истом нивоу. Индустрија нам изумире, приче о Железари и ФИАТУ су буквално приче за будале. Та иста Железара је за мање од шест месеци под управом Вучићевих експерата из Холандије направила 150 милиона евра дуга а слична ситуација је и у крагујевачком ФИАТУ. Тамо су укупни дугови ФИАТ Србија већ прешли 1.4 милијарде евра од чега огроман део дуга пада на терет српских пореских обвезника.  

У протекле три године су тако само од пензионера и радника којима су противправно и беспризорно покрали пензије и плате тако отели преко 1.3 милијарде евра.

И та и таква ситуација није само у економији . Свуда је иста прича. У спољној и унутаршњој политици, социјалној, образовању, здравству, безбедности, етц. Свуда влада општа пропаст и расуло. То су конкретни резултати рада Сисоја Нејаког и напредних несрећника. Ни један једини проблем нису решили већ су све оне постојеће мултипликовали и укрупнили вођењем идиотске политике. Несрећсни Сисоје Нејаки и не води никакву политику јер је за вођење кохезивне политике и спровођење планова тотално неспособан. Сисоје Нејаки  је тежак патолошки лажов који на грбачи српског народ паразитира већ више од 25 година а да не може да наведе три ствари које он лично планирао и спровео у дело а да су од тога реалне и конкретне користи имали сви грађани Србије. Што би рекли моји сељаци са Колубаре, Сисоје Нејаки је дупе глава.

Сада је на реду финализација економског уништења Србије коју Сисосје Нејаки са напредним безмозгаћима мора да спроведе у дело. Продају ЕПС-а, поновни покушај продаје Телекома, водопривреде и приватизацију свега и свачега како Србија никада више не би имала ни теоретске шансе да економске стане на ноге и да води суверену економску политику. Да спроведе план ММФ-а у дело. Зато је Сисоје Нејаки и доведен на власт. Да обави и тај посао поред издаје Србије и предаје Косова и Метохије шиптарским терористичким и нарко бандама.

То су конкретни резултати Сисоја Нејаког и напредних несрећника за мање од четири године власти. Србију воде непособни и корумипрани дебили огрезли у криминал и корупцију и једини разултати којима се они могу хвалити и подичити су прављење масовних губитака који се мере десетинама милијарди евра и то само када је економија у питању. Сисоје Нејаки  и напредни безмогаћи су специјалисти за прављење губитака. Поред успеха у прављењу масовних губитака они су успех постигли и на комадању сопствене земље потписивањем Брислеског споразума. Сада се спремају да народним новцем шиптарским терористичким и нарко бандама направе и ауто-страду и коридор који ће комплетну шиптарију да доведе право у Ниш. Државнички, нема шта. 

Милинко Милинчић, Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Поглавник Вучић: Биће више Хрвата на власти у Србији

5 (2) * Поводом захтева хрватске мањине да више учествује у власти у Србији, Вучић …

Свођење рачуна у картелу: ВУЧИЋ ПРОТИВ ВЕСЕЛИНОВИЋА

4.7 (55) Србијом већ тридесет година влада организовани криминал. Спрега политике и мафије уништила је …

Један коментар

  1. @nicholas51 Teško da neko ko presipa med ne oliže prste!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend