fbpx

Вучићу, јави се БЛИЦ-у и кажи им да престану да шире анти-муслиманску пропаганду и да потпаљују ватру у Србији!

0
(0)

Данашњи број Билца на првој страни доноси наслов “Сви екстремисти под лупом”, у даљем тексту се на запаљив и еуфоричан начин пише о Новом Пазару и атмосфери која овде влада.

“Српске безбедоносне службе немају засад ниједну информацију да се у Србији спрема терористички напад. Али су након масакра у Паризу подигнуте мере праћења екстремиста.”

Блиц даље наводи бројне коментаре са друштвених мрежа које су поставили чланови навијачке групе Екстреми, истичући да полиција расположење у Новом Пазару описује као чудно, запаљиво.

Полиција под великом пажњом држи чланове навијачких група из Новог Пазара, а посебно Емира Раповића – Бомбаја и Енеса – Доку Вусљанина. Предстваљајући их као опасност по окружење.

Наравно ту је и незаобилазна причао о “плаћеницима” из Санџака који се боре у Сирији.

Подсећамо Блиц је јуче објавио и увредљиве карикатуре нашег миљеника Мухамеда а.с., а не тако давно и увредљиву карикатуру муфтије санџачког Муамера еф. Зукорилћа.

Оваквим начином писања и извештавања Блиц наноси велику штету муслиманима у Санџаку приказујући их као опасан и реметилачки фактор. Сигурно да ни Бошњацима а ни нашим комшијама Србима не прија овакав начин писања и подизања тензија.

Овим путем аплујемо на редакцију дневног лист Блиц да извшетавају објективно и непистрасно, у супротно ћемо одговорити тужбом.

Админ тим интернет портала Санџак Онлине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Терориста с Новог Зеланда тврди да је убијао због ове девојчице. Ко је она?

0 (0) Нападач на џамије у граду Крајстчерчу на Новом Зеланду Брентон Тарант је у …

У нападу на две џамије на Новом Зеланду најмање 50 убијених и 47 рањених (видео 18+)

0 (0) * У џамији Ал Нур убијен 41 муслиман, а у џамији Линвуд Масџид …

5 Коментара

  1. Šta ima on da javlja Cia novinama..Ako su rešili da zakrve muslimane i srbe..očas posla ce…Novopazarci su umislili da su vec drzava…a kada dodje do sranja bice kukanja.. Uzivaju veca prava od Srba..ali malo je to..traze jos..a sve zbog loseg zakona o manjinama i ustava..gde stoji da je Srbija drzava njenih gradjana..s nd Srba i ostslih nac.manjina…

  2. CIA radi svoj posao i u Srbiji, ne boji te se.Kada dođe vreme doći će.

  3. ja ta govna odjebao s fb-a,veceras…

  4. Попјорданов

    Чеку то, осим ако БЛИЦ жели да исценира немире у Србији.
    Знамо да су власници Блица странци и да, не само што нам нису наклоњени, већ нису ни добронамерни, а свакако вређају становништво земље домаћина

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *