fbpx

Захтевамо оставку директора БИА Гашића и његово КРИВИЧНО ПРОЦЕСУИРАЊЕ!

0
(0)

Припадници БИА су по налогу директора БИА Братислава Гашића извршили противуставну и противзакониту преметачину службених просторија видео продукције Балкан инфо као и преметачину приватних просторија сарадника видео продукције Балкан инфо којом су приликом запленили видео материјале кршећи тиме важећи Устав и Кривични закон Републике Србије.

Припадници службе безбедности су том приликом извршили тешка кривична дела и злоупотребу слушбених овлашћења те због тога ЗАХТЕВАМО НЕПОЗИВУ и МОМЕНТАЛНУ ОСТАВКУ дирекора БИА Братислава Гашића и његово КРИВИЧНО ПРОЦЕСУИРАЊЕ. Такође захтевамо да надлежни државни органи кривично процесуирају и НН лица која су противзаконито и противуставно извршила наређења директора БИА Братислава Гашића иако за њих није постојао било какав законски основ нити налог надлежног суда.

Директор БИА Братислав Гашић је део организоване криминалне групе која је извршила тешка кривична дела, тешку повреду Устава и злоупоутребу службе безбедности како би од јавности сакрила доказе о тешким криминалним активностима делима које је починио председник Србије Александар Вучић а у којима су учествовали његови веома блиски сарадници и ближа родбина.

Милинко Милинчић

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Мирослав Алексић – Плантажа опијата Јовањица и даље без одговора (видео)

5 (2) Народни посланик Мирослав Алексић о афери Јовањица и плантажи марихуане која је откривена …

Бивши директор Kрушика уплатио најмање две донације Безбедносно-информативној агенцији

5 (3) Некадашњи директор фабрике Kрушик Младен Петковић, уз сагласност Надзорног одбора те компаније, уплатио …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *