Захтевамо престанак финансирања и укидање антисрпске непријатељске организације познате као САНУ

Захтевамо престанак финансирања и укидање антисрпске непријатељске организације познате као САНУ

0
(0)

Србија је данас комплетно премрежена агентурним мрежама НАТО пакта. Агенти од интереса западних сила се налазе буквално у свим порама српске државе и друштва. Било да је реч о влади Републике Србије у којој нема нити једног јединог министра кога на вези не држи неки страни амбасадор или „отправник“ послова и где премијер одржава редовне контакте са представницима страних обавештајних служби којима редовно подноси извештаје па преко СПЦ у којој ординира агентура која је ту инсталирана још у време Јосипа Броза Тита. Слична је ситуација и са српским службама безбедности, било да се ради о војним или цивилним. Оне су под западну шапу стављене још осамдесетих година прошлог века. Тада су остаци система безбедности разбијени и стављени у функцију западних служби. Српске службе безбдности и полиција данас су најобичнинји сервиси западних обавештајних служби и ту се већ одавно више не зна ни ко пије ни ко плаћа.

Пошто је нервни систем државе умртвљен пре више од три деценије читава држава је премережена агентима од интереса и отвореним непријатељима српске државе и народа. Само у Србији имате организације и људе који деценијама отворено раде против сопствене државе и народа који се да јад буде још већи добрим делом финансирају из буџетских средстава. Тако испада да Срби својим новцем финансирају непријатеље сопствене државе и народа  који им већ деценијама руше и уништавају државу и животе. 

Српске службе безбедности уместо да контраобвештајно делују против инфлитрације западне агентуре и агената од интереса у државни врх, војску, полицију, политичке партије, цркву,  уствари фацилитирају инфлитрацију те гамади у све поре српске државе и друштва. Тако данас имамо председника Републике са лажном купљеном дипломом, премијера Републике кога на вези већ више од две деценије држе резиденти западних обавештајних служби, војни врх који је изгледа заборавио заклетву коју је дао Отаџбини и цркву у коју се инфлитрирала гомила болесника. Полицију се већ одавно преузеле криминалне групе иза којих такође стоје контролери западних специјалних служби. Тако се на територији Републике Србије контролише тржиште наркотика одакле се извлаче профити којима се финансирају готово све непријатељске операције усмерене против српске државе и народа. Добар део тог новца зарађеног од нарко трговине заврши и на рачунима антисрпских НВО. Тако је направљен систем где Срби било кроз буџет било кроз профите који се извлаче из криминалних делатности сами финансирају сопствену пропаст. И у том систему су сви. 

О политичким партијама не вреди причати и трошити време. Само у Србији имате политичке организације које се јавно залажу са комадање Републике Србије. Тужилаштво изгледа не занима нешто што се зове рушење Уставног поретка. Како да га занима када је у правосуђу тотални и комплетни хаос који траје деценијама. Корупција је толика и таква да је то просто незамисливо. Сви и све се може купити. Тужиоци, судије, пороте. Све је на продају.

Велеиздаја је у Србији под влашћу Александра Вучића уздигнута на ниво националног програма и њом се баве сви. Тако да не треба да чуди став неког академика Костића који би да Србија елегантно напусти Косово и Метохију. Академик Костић изгледа никада није чуо за причу о војводи Војиславу Танкосићу који је ухватио једног тада виђеног српског политичара и министра  да очијука са аустро-угарима а да та комуникација иде преко бугарског амабасадора у Београду. Углавном један дан војвода Танкосић је скочио на аутомобил министра који је био у пролазу и кроз прозор му викнуо да ће му платити за оно што ради. Министар је тај догађај брзо заборавио и није му давао превише важности јер је војвода Вук био познат као плаховит човек. Министар је иначе обожавао савског смуђа који му је редовно доносио један од аласа. Једног дана на вратима министрове куће појавио се нови алас са огромним смуђем у рукама и на питање где је његов алас који га редовно снадбева добио је одговор да је он морао хитно да оде из Београда због смртног случаја у породици. Министар је са уживањем појео тог смуђа међутим оно што није знао је да ће му тај смуђ бити задњи који ће појести у животу. Недуго после ручка министар је умро.

Организација којој на челу седи тај Костић одавно нема никакве везе са српском науком и уметношћу. Питајте те силне академике нека покажу три релевантна научна рада глобалне вредности па да им скинемо капу. САНУ каква је данас је најобичнија антиквирана реликвија титоистичке Југославије и њен садашњи председник је управо изашао испод тог Титовог шињела. То су људи интернационалисти којима се патриотизам и морал на који се ових дана позивају мери дужином дебелог црева.

Пуна је Србија тих и таквих организација које су отворено непријатељски настројене према националним интересима Србије и српског народа. Идиота који повлаче знак једнакости између Косова и Метохије и ЕУ. Ево како изгледа та проста математика дебелог црева:

КОСОВО И МЕТОХИЈА = ЕУ

Само што неко од тих корисних и злонамерних идиота треба да објасни ту математику и да каже како је то и ко довео Косово и Метохију ту да треба да буде једнака некаквој вредности коју представља Бела демонија код народа познатија као ЕУ. Косово и Метохија никада и под било каквим условима не може се изједначавати са германско-ватиканским пројектом уједињене Европе. Та и таква Европа која се уједињује сушта је супротност свему што представља Косово и Метохија и то само злонамеран идиот неће и не може да схвати. Што не значи да тог истог злонамерног идиота треба пустити да слободно и без ометања пиша по седам милиона Срба. Ја могу да схватим да је неко луд, пијан и слично али то не значи да ћу пијаној будали да дозволим да пиша по мени.Ту причу нећете да гледате па се кријте иза слободе мишљења колико хоћете.  Онај ко проба да ме попиша било да је пијан или трезан добиће шаку у главу. Слобода мишљења подразумева права али исто тако та слобода мишљења и говора подразумева и обавезе.   Бар код нормалних љиду али корисни идиоти не могу ни под каквим условима бити нормални јер да су нормални они не би ни били корисни идиоти.

Академија коју је 1886. године основао краљ Милан Обреновић апосолутно нема ништа заједничко са овом која је данас позната као САНУ и зато од Народне Скупштине Републике Србије захтевамо да престане са свим врстама финансирања САНУ и да покрене потребне процедуре за укидање те институције јер је она већ више од седам деценија у служби српских непријатеља. 

 

Милинко Милинчић, Србија данас

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Нас, Србе са Косова и Метохије немате право да избацујете из наше отаџбине

Нас, Србе са Косова и Метохије немате право да избацујете из наше отаџбине

4.4 (9) Јасне и оштре поруке Срба из Покрета „Отаџбина“ председнику САНУ Не постоји ниједан …

Пророковић: Костићев став о КиМ одговара тежњама НАТО, ЕУ, Пентагона, Бундесвера…

Пророковић: Костићев став о КиМ одговара тежњама НАТО, ЕУ, Пентагона, Бундесвера…

5 (1) * Дешавања унутар САНУ за време „председниковања“ академика Хајдина ишла су тако да …

6 Коментара

 1. Pa kako bre da „se ukine finansiranje“? pa Toma je zbog toga i postao „akademik“, zbog te dve ipo prosečne plate, nije to za bacanje, a ti bi sada da mu to oduzmeš?, a spremao je i Dragicu da upiše tamo

  Na SANU farmi
  Na SANU farmi su akademici svi
  i volovi i prasci i magarci i psi…
  ……………………………………………….
  Obloženi pancerom debele slanine
  pršuti im široki kao dve planine.
  Utovljeni krmci životom bez muke
  pucaju im šavovo na obade šunke.
  Pravo čudo prirode takve kreature
  krmci – akademici,- da te Bog sačuva.
  Šta bi rek’o Platon ili Aristotel?
  – akademije njihove – za krmke su hotel.

 2. Драгојла Дробњаковић

  Да се скину са платног списка и да врате паре народу и да се протерају у….еу .

 3. Виде Даничић

  Подржавам!!!

  Није нам иначе неопходан АНУС – јер ова компрадорска властохлепачка банда нас је апсолутно изгладнила…

 4. Pitanje je da li je sve navedeno mišljenje svih članova Akademije ili izdvojeno nekih pojedinaca?
  I u tom slučaju bi trebalo reći ko je ko!

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend