Зајечар: Вучићеви батинаши напали кандидата за градоначелника Драгана Стаменковића, полиција није реаговала

Зајечар: Вучићеви батинаши напали кандидата за градоначелника Драгана Стаменковића, полиција није реаговала

Кандидат за градоначелника Драган Стаменковић, носилац листе „Монтоја и праведници“ нападнут је од стране активиста. Други напад одиграо се у присуству припадника полиције. Драган Стаменковић каже да га полиција није заштитила.

Драган Стамковић Монтоја нападнут је од стране активиста који су се, крећући се улицама Зајечара обрели у његовом комшилуку. Активиста групе грађана која је поднела листу „Монтоја и праведници“ и Стаменковић упозорорили су активисте да је таква активност забрањена, али су они свеједно наставили да је спроводе, те су се Стаменковић и активиста прихватили телефона како би сачинили видео запис о томе.

„Један од њих је мој комшија, кога сам препознао, он је активиста СНС-а. Био је иза моје куће, екипа једна, који су препознали моје људе, упозорили су их да се удаље, да не иду са списковима, по кућама, да је то забрањено. Упозорио их је мој активиста да се удаље, иза моје куће су били, буквално у мом комшилуку.

Кад су наставили исто пошли смо да их упозоримо, да их снимимо шта раде, те спискове, и активиста СНС-а ми је отео телефон и уврнуо руку и ударио ме, ту по бради ме је закачио, није много, мислим да није била намера, већ је само хтео да отме телефон. Након тога сам позвао полицију и кренули смо за њима. Полиција је рекла да ће брзо да стигне патрола која ће да их приведе и легитимише, то се није десило, у року од 20 минута сам три пута звао  полицију, на крају после 20 минута када су напокон стигли, мењали су локације, ишли су улицама, ишли смо иза њих, када је полиција стигла био је то цивилни ауто полиције, необележен, инспектор неки млади са једном девојком, која је инспекторка, они се нису легитимисали, али по пиштољу који сам видео моја претпоставка је била да су полицајци.“ –казао је Драган Стаменковић Монтоја, кандидат за градоначелника Зајечара

Полиција је легитимисала Драгана Стаменковића и његовог активисту. У том тренутку наишао је још један активиста, који је Стаменковића напао у присуству инспектора. О чему сведочи и видео који можете погледати у наставку.

Инспектори Стаменковића нису заштитили, а када је видео да је „враг однео шалу“, Стаменковић је са својим активистом напустио лице места у страху за њихову безбдост и упутио се ка Полицијској управи Зајечар, где је дао изјаву за медије.

„У том тренутку је активиста СНС-а, први човек Бошка Ничића стигао колима, букално долето, нагло стао и пред полицијом, пред инспекторима које сам ја позвао да ме заштите ме је напао по други пут. Отео је телефон из руке мог активисте који је снимао ту конкретну ситуацију. Почео је да нас псује, мени је пришао близу, питао ме је је л хоћу да добијем батине, да се брзо склонимо, да нас нема. Искрено преплашен сам. Све време су инспектори полиције стајали и нису на те претње реаговали  уопште.

Схватио сам озбиљност ситуације, да је враг однео шалу, значи ми ћемо бити повређени, чак пред инспекторима полиције које сам ја звао да нас заштите. Некако са смо сели у коли, пробао сам не да смиримо ситуацију, него буквално да побегнемо, стали смо испред Полицијске управе у Зајечару, и звали вас медије, зато што се искрено плашим да уђем у полицијску управу, јер ако сам већ једном звао њих да ме заштите, а однегде се створила екипа СНС-а која нас је напала по други пут њима.“ – изјавио је Драган Стаменковић кандидат за градоначелника

Глас Зајечара

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ВИДЕО СНИМАK У ПОЛИЦИЈИ: Беливукова банда мучи жртве, а ДАНИЛО ВУЧИЋ ГЛЕДА!

ВИДЕО СНИМАK У ПОЛИЦИЈИ: Беливукова банда мучи жртве, а ДАНИЛО ВУЧИЋ ГЛЕДА!

Александар Вучић је криминализовао цело српско друштво, па и своју породицу. Kад је основао навијачку …

Ево и Срби предлажу састанак Вучића и Куртија у ЗАБЕЛИ, да се друже на дужи рок!

Ево и Срби предлажу састанак Вучића и Куртија у ЗАБЕЛИ, да се друже на дужи рок!

Шеф дипломатије ЕУ Жозеп Борељ и специјални представник ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *