Зашто су шиптарске таксе на КиМ Вучићева намештаљка

Зашто су шиптарске таксе на КиМ Вучићева намештаљка

Режим шиптарских терориста у Приштини увео је пре десетак дана 100% додатне таксе на све производе који се из централне Србије и БиХ извозе на простор Косова и Метохије. До увођења тих такси дошло је после шест година фингираних преговора са том шиптарском терористичком бандом под окриљем ЕУ који уствари нису били никакви преговори јер је велиздајнички режим Александра Вучића све што су шиптари са Косова и Метохије тражили експресно потписивао. Да не грешимо душу у том потписивању велеиздајничких и криминалних аката Вучићу је здушно помагао и Ивица Дачић. Њих двојица су за шест година колико су на власти у коалицији напредњака и социјалиста тим потписима не само безбројено пута прекршили важећи Устав и законе већ су Републици Србији и Србима нанели немерљиву политичку, економску и сваку другу штету.

Александар Вучић је на власт у Србији доведен уз помоћ западних пара и медија и тај исти запад је преко њихове агентурне мреже која је по Србији развучена после рушења са власти Слободана Милошевића формирао Српску напредну странку. Једини и основни задатак Александра Вучића био је да омогући стварање независног Косова што је он експресно и учинио одмах по доласку на власт аминујући и спроводећи договоре које је Борко Стефановић као део велеиздајничког режима Бориса Тадића потписао око административних прелаза ка КиМ којима је 2012. године де факто између централне Србије и Косова и Метохије успостављена гранична контрола на коју су доведени цариници тзв. Косова. Борко Стефановић јесте парафирао те споразуме али Вучићу то уопште није сметало да их експресно спроводе у дело аргументујући тај идиотизам чињеницом да је Србија озбиљна држава?!

Одмах по инсталирању административних прелаза Ивица Дачић експресно и то наредне 2013. године као председник владе у којој је главне полуге моћи држао Александар Вучић потписује Бриселски споразум који је био почетак директног удара на државне и националне интересе Републике Србије и Срба на простору Косова и Метохије. Иако је читав тај споразум противуставан и противзаконит он је арбитрарним одлукама тадашње владе уведен у правни поредак Републике Србије и ту као какво малигно ткиво од тада егзистира и шири се. Уставни суд је под притиском извршне власти којој је номинално на челу Александар Вучић одбио да заштити уставни и правни поредак у земљи и тако себе де факто ставио на страну непријатеља српске државе и народа.

После Дачићевог потписа на Бриселски споразум 2013. године убрзано је почела разградња институција српске државе на простору Косова и Метохије. Врхунац тог непријатељског деловања и акција које за циљ имају рушење уставног поретка, територијалног интегритета и суверенитета Републике Србије одрадио је управо Александар Вучића као председник српске владе 2015. године када је у Бриселу потписао анекс Бриселског споразума и тиме де факто и де јуре забио нож у срце Србије. Тада је потписао укидање свих судова и читавог правосудног система Републике Србије на њеној сопственој територији, укинио је комплетан безебедоносни систем Републике Србије на том простору и не само то. Он је претњама и уценама присилио велики број запослених у српском правосуђу и полицији да пређу под окриље илегалне шиптарске нарко државе.

Заузврат Србија није добила апсолутно ништа. ЕУ је за дела тешког криминала и велеиздаје која је чинио и чини тзв. српски државни врх ту велеиздајничку и лоповску банду награђивала некавим поглављима у приступању ЕУ којима су ништа друго до додатно слабљене и укидане суверене функције и ингеренције Републике Србије које су преношене на наднационалне органе ЕУ. Све то време као што смо већ рекли у Бриселу се воде фингирани преговори у којима је Александар Вучић потписао буквално све што су шиптари од њега тражили. Али баш све! За шест година преговора није одбио да потпише и легализује нити једну једину јоту шиптарских захтева. 

Како су Република Србија и њене институције на простору Косова и Метохије разграђиване, уклањане и замењиване тзв. институцијама шиптарске нарко државе тако је на простору Косова и Метохије на којем су у већини живели Срби растао утицај и моћ српских криминалних банди подређених велеиздајничком и криминалном режиму Александра Вучића. Тако су тзв. српски криминалци који су се бавили свим и свачим а има ту и подоста нарко трговине и сарадње са шиптарским нарко фисовима добијали на значају те су моћ и утицај који је прибављан криминалом и углавном шверцом наркотика брзо преточили у политичку моћ. Тако су Вучићеви људи из света криминала на простору Косова и Метохије остваривали директне контакте и пословну сарадњу са врхом те шиптарске нарко терористичке државе и та прича је отишла чак толико далеко да су за новац подржали и формирање владе Рамуша Харадинаја коју и данас подржавају и одржавају у животу.

Иако је та иста влада тог терористе и убице увела тарифе од 100% на све српске производе који долазе на Косово и Метохију Вучићева експозитура Српске напредне странке позната као Српска листа и даље седи у влади тог истог терористе и убице Рамуша Харадинаја?! Док у Косовској Митровици организују протесте Срба против тих тарифа они у исто време подржавају ту владу која је те тарифе и донела?!

Жали Боже српске сиротиње коју Вучић са његовим криминалцима и велеиздајничким олошем прави будалама и изводи на улице да протестују против одлука које тзв. Српска листа директно подржава. Не само да даље седе у скупштини и влади тзв. Косова они су чак и поднели некакве оставке на места председника општина које влада терористе и убице Рамуша Хардинаја одбила да призна?!

Читава режимска дрека која се диже у Београду није ништа друго до део пропагандног плана Александра Вучића који је унапред договорен на бројним што јавним што тајним састанцима које је Александар Вучић лично имао са Хашимом Тачијем где је договорено да ће Тачи глумети доброг полицајца а Харадинај лошег. Проблем који је Вучић имао да призна Косово и Метохију као независну државу оличен је у јавном противљењу Српске православне цркве и огромне већине народа у Србији који су изричито против било каквог признавања независности Косова у било каквом облику или формату. Задња подвала коју је Вучић избрабоњао била је тупава прича о некаквом разграничењу где би Срби мењали српску земљу за српску?! Та велеиздајничка прича о разграничењу није ништа друго до еуфемизам за стварање Велике Албаније на чему Александар Вучић предано ради од првог дана доласка на власт. 

Вучић у сарадњи са шиптарима сеје огромне количине дезинформација, лажи и црне пропаганде покушавајући тако да омекша и приволи цркву и јавност у Србији да му се дозволи то разграничење које како смо рекли није ништа друго до еуфемизам за стварање Велике Алабније која би се васпоставила на рачун српске територије и државе. Како велеиздајнички олош каже он би бар да добије нешто?!  Од тих његових преговора са шиптарима у задњих шест година српска држава и народ нису имали никакве користи већ само огромне штете било да је реч о оној политичкој или економској.

Велеиздајничка и криминална власт Александра Вучића од доласка на власт апсолутно ништа није учинила да заштити бар основне националне интересе српске државе и народа. Све је учинио да шиптарима испуни све захтеве и прохтеве и све је то радио на штету српске државе и штету српских националних интереса. То су чињенице од којих нико неће побећи па ни Александар Вучић када дође време да кривично одговора за сва злодела која је починио Србима и српској држави. Најбоља илустрација те његове велиздајничке политике огледа се управо у увођењу тих царинских тарифа од 100% на производе из централне Србије. Шиптари су увођењем тих тарифа де факто и де јуре почели трговински и царински рат против Србије. Уместо да одмах уведе реципрочне мере и тако заштити основне економске и политичке интересе српске државе он и идиоти које је он довео и поставио у власт народу покушавају да продају дебилну причу о потреби очувања мира на Балкану?! Док Албанија отворено непријатељски наступа против интереса српске државе подржавајући терористичку нарко банду са Косова дотле Вучић серенда о миру?! Албанија је само прошле године на територију Србије извезла воћа и поврћа у вредности од 1.4 милијарде евра. Комплетан извоз српских производа на простор Косова и Метохије вреди тек око 500 милиона евра. То значи да је за Албанију српско тржиште буквално три пута веће од оног којег Србија има на Космету и у Албанији.

Уместо да су одмах на комлетан извоз са Косова и Метохије и Албаније уведене царинске таксе од 100% Вучић и овим путем показује да не само политички све ради на стварању Велике Албаније већ да читав тај политички процес и економски субвенционише новцем који се из Србије сваке године прелива у Албанију, у џепове косметских и албанских нарко терориста. Тако нарко терористичка банда са Косова и Метохије и из Албаније несметано и без икаквих додатних проблема или такси и даље извози њихову робу на српско тржиште одакле се тако буквално субвенционише албанска економија која би без извоза у Србију у року од две године тотално крахирала.  Док је у исто време српско производња и пољопривреда раног воћа и поврћа на југу земље буквално уништена.

Зар никоме у Србији није чудно да велеиздајнички и криминални режим Александра Вучића уопште не потеже за најнормалнијем могућим одговорима на царински рат шиптара који би веома брзо довео до краха комплетне албанске економје која не би могла да опстане без годишње инфузује од преко 1.5 милијарде евра кеша која им стиже из Србије? Такве реципрочне мере Србији нико не би узео за криво јер их међународни закони дозвољавају. Тако Србија и српски привредници свакодневно губе десетине и стотине милиона евра који ће нас на крају крајева коштати десетине и стотине радних места док шиптари слободно и без икаквих проблема и даље настављају да извозе њихове производе у и преко Србије!

Читава ова шизофрена прича само веома пластично показује да велеиздајнички и криминални режима Александра Вучића не само да против Србије и српских националних интереса води политички већ и економски рат од кога опет само корист имају шиптари. Срби и Србија су како год да се окрене само захваљујићи Вучићу и његовој велеиздајничкој и криминалној банди увек на огромном губитку.

Читав тај процес и царински рат који су шиптари повели против Србије прати и жестока антисрпска и антидржавна пропаганда чији је главни носилац а ко други до Александар Вучић. Константне претње ратом, ангажовањем војске, терористичкким упадима шиптара на север Космета, претње формирањем некакве шиптарске војске, свакодневно ширење дефитизма, дезинформација, лажи, итд. само су део специјалног рата којег шиптарски терористи заједно са велеиздајничким режимом Александра Вучића воде неизменично против српске државе и народа. Против српског народа и српске државе и њихових основних националних и државних интереса рат не воде само шиптарски терористи већ се тај рат од доласка Александра Вучића на власт у Србији води и из самог тзв. српског државног врха који је у протеклих шест година на власти више урадио за националне интересе шиптара него што су сами шиптари урадили од времена Призренске лиге 1878. године.

Милинко Милинчић

Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Срби не могу на КиМ са својим таблицама, а Вучић гради ауто-пут до Албаније!

Срби не могу на КиМ са својим таблицама, а Вучић гради ауто-пут до Албаније!

Др Дејан Мировић, између осталог и аутор књиге “Бриселски споразум: хронологија и последице” објашњава за …

Највећи домет Вучићеве ИЗДАЈНИЧКЕ и АНТИСРПСКЕ политике: Билборд

Највећи домет Вучићеве ИЗДАЈНИЧКЕ и АНТИСРПСКЕ политике: Билборд

Не пада снег да покаже брег већ да свака звер покаже свој траг. Тако је …

2 Коментара

  1. Mnogo ocekujete od kukavnog, metiljavog, bezmudog, trulog dronjka koji truli iznutra. To je bedna, jalova kukavica, poltron, sadista prema nemocnima a bedni slinavac prema jacima, pred kojima puzi, slini, lize pod kojim hodaju.
    Mnogo.

  2. Jedino resenje je da patriotski vojni vrh i deo policije bez odlaganja pohapsi vecinu od 5 Oktobra pa do danas i strpa ih tamo gde im je mesto u BAJBOKANU, a opljackanu drzavnu imovinu vrate drzavi. Tek onda Srbija moze da krene napred, a ovako se lopovi samo menjaju na vlasti i niko za nista neodgovara. SRBIJO PROBUDISE!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *