„Због њега је мој син мртав, суд га је осудио на затвор,а он је слободан и дилује“ (видео)

5
(2)

Боро Перач, Србин који привремено ради и живи у Бечу, родитељ Бојана Пераћа (31) из Земуна, трагичног преминулог возача аутобуса ГСП, који је 12. фебруара 2020г погинуо у стравичној саобраћајној несрећи у Земуну, а коју је изазвао Адам Ракочевић, дао изјаву за Србин.инфо након што је суд изрекао пресуду над Ракочевићем због споменуте несреће.

– Адам Ракоћевић је за споменуте тешко кривично дело на Апелационом суду добио повечање казне само од пар месеци. Он је за свесно учењено противзаконито дело – возећи преко дозвољене брзине, пролазећи кроз црвено светло, бежећи од полиције изазивајући тешку саобраћајну несрећу, добио је само три године и три месеца, рекао Перач додајући да је страшно ко све води наше правосуђе и да је трагично колико на судске пресуде у Србији утичу родбинске везе.

– Најгоре од свега, и ако је пресуда правоснажна, убица слободно без последица шета на слободи радећи ко зна шта. Ја стварно немам речи, шта нам се дешава, нагласио је отац Бојана Перач подсећајучи да се Ракочевић бавио и трговином и препродајом дроге, ношењем оружја, да је имао и пре ове несреће низ саобраћајних удеса и прекршаја; и да је изазвао саобраћајну трагедију 12 фебруара када је требало да буде у кућном притвору.

А шта је у вези ове теме рекао Боро Пераћ и какав је био човек трагично настрадали Бојан Перач, погледајте у видео прилогу изнад, па о свему овоме донесите свој суд.

Србин.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

МУП истражује „Крушик“ тек након смене министра чији је отац главни актер афере

МУП истражује „Крушик“ тек након смене министра чији је отац главни актер афере

5 (3) Тужилаштво за организовани криминал, које већ годину и по дана води поступак о …

Зоранин саветник ОПТУЖЕН ЗА КОРУПЦИЈУ након затвора постао директор у „Путевима“

Зоранин саветник ОПТУЖЕН ЗА КОРУПЦИЈУ након затвора постао директор у „Путевима“

5 (7) Миодраг Поледица, некадашњи државни сектретар у Министарству енергетике и блиски сарадник Зоране Михајловић, …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend