Зграда владе у Немањиној 11 пуна мишева и пацова!

Зграда владе у Немањиној 11 пуна мишева и пацова!

0
(0)

Београд – Веровали или не: Пацови окупирали зграду у Немањиној 11, па су запослени у кабинету Ане Брнабић морали по ходницима да поставе мишоловке

Влада Србије пуна је мишева, али буквално. Пацови су, веровали или не, до те мере окупирали зграду у Немањиној 11 да су запослени у кабинету премијерке Ане Брнабић морали да реагују, те су по ходницима поставили силне клопке и лепак за хватање мишева.

„У згради Владе недавно су се појавили мишеви. Није нимало пријатно. Поједини запослени су их виђали по завученим ходницима и ћошковима, око канцеларија министара. То, у неку руку, не треба претерано да чуди јер је у питању јако стара зграда. Ипак, морали смо хитно да реагујемо, кренули смо у борбу против глодара“ – наводи извор Курира и додаје да су набављене мишоловке.

„Клопке, као и лепак за хватање мишева постављени су по целој згради, на „проблематичним местима“, као рецимо испод радијатора. Клопке су свуда око нас, али се надамо да ће и ова епизода ускоро бити завршена, то јест да ће мишеви у Влади бити истребљени“ – оптимиста је наш саговорник.

Извор Курира каже да су службеници у Влади зачуђени јер не памте да је раније било овакве најезде штеточина.

“ На трећем спрату колеге се жале због најезде бубаруса. Чак се и шалимо да се то десило после пресељења Александра Вучића у Председништво. Знате оно – Где мачке нема, ту мишеви коло воде“ – каже извор Курира.

Биљана Бојић/Курир

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ШАМАР ЂУКАНОВИЋУ: Нова власт му узима МА­Ј­БАХ од 650.000 евра!

ШАМАР ЂУКАНОВИЋУ: Нова власт му узима МА­Ј­БАХ од 650.000 евра!

4.6 (9) Но­вои­за­бра­на вла­ст у Цр­ној Го­ри ре­ши­ла је да испу­ни обе­ћа­ње, па ће до …

Црна Гора: Премијер Кривокапић и нови министри на посао дошли таксијем

Црна Гора: Премијер Кривокапић и нови министри на посао дошли таксијем

0 (0) Премијер Здравко Кривокапић и министри у новој Влади Црне Горе данас одржавају прву …

4 Коментара

  1. Рајко Крвавац

    Да Бог де вас појели мајку вам јебем ботовску и увлакачку

  2. ako neki ugovori ili dogovori nestanu eto krivca. – samo sto vise misomora. – te misolovke samo mlatnu po prstima a to su sigurno imali u osnovnoj a pomoglo nije. – ovde pocinje grmljavina moram iskljuciti se aj zdravo.

  3. Zašto li izjednačiste ministre sa miševima i pacovima. Oni se „kriju“ od šefa kao glodari (miševi) u rupi, da ih ne vidi kako mozgom (svojom glavom) razmišljaju. Njihovo je da zapamte ono šta je rekao vođa i to da ponavljaju uvek i stalno i ništa više. Hrane ima po koridorima zdanja u “Nemanjinoj” 11, a bagatela.

  4. Nije nikakvo cudo sto se pacovi danas nalaze u zgradama Srbske Vlade i Skupstine. Tamo se nastanjeni jos od 1945-te, ali redovno menjaju jelovnik i nacin razmnozavanja.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend