На добош оде и Хидротехника

Министарство привреде објавило је јавни позив за учешће у поступку прикупљања понуда са јавним надметањем ради продаје капитала Хидротехника-хидроенергетика.

То је акционарско друштво за пројектовање и изградњу свих врста енергетских и хидрообјеката и објеката високоградње, Београд.

Како се наводи у јавном позиву, предмет продаје чини Пакет акција састављен од 103.323 акција ЦФИ код ЕСВУФР, ИСИН број: РСХИДРЕ07119, у власништву Регистра акција и удела и Акционарског фонда АД Београд, што предстваља укупно 70,06849 одсто укупног капитала Субјекта приватизације.

Према извештају овлашћеног проценитеља, укупна вредност капитала Субјекта приватизације, на дан 31. децембар 2017. године, износи 2.760.000,00 евра.

Почетна цена на јавном надметању износи 100 одсто процењене вредности капитала, који се нуди на продају са стањем на дан 31. децембар 2017. године, односно 1.933.890,32 евра.

Заинтересована лица могу поднети пријаве за учешће у поступку најкасније 3. септембра 2018. године до 15 часова.

Право на учешће у поступку имају домаћа и/или страна правна лица, која испуњавају услове конкурса.

Танјуг

Актуелно

ДЈБ поднео кривичну пријаву за Коперникус

Народни посланици Саша Радуловић и Бранка Стаменковић су данас 07. децембра 2018. поднели Тужилаштву за …

ПЉАЧКА! Месечна плата Јорговнарке Табаковић 535,000 динара!

По Закону о НБС, гувернера предлаже председник државе, а бира Скупштина Србије. Плата од пола …

Један коментар

  1. Bravo! Nista bez Naprednjaka. Znaju oni kako da izvedu stecaj uz veliki profit. Valjda ce se naci neki siromasni tajkun da po povoljnoj ceni otkupi svu masineriju, opremu, nekretne i lokacije?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons