Жико, намичи свилен гајтан том кретену да га не гледамо и не слушамо више!

0
(0)

ТРАЖИМО промене у странци! И тај став не заступа само Мирко Чикириз, кога су искључили из СПО, него 80 одсто свих одбора, њихови председници, три од пет потпредседника странке и сви функционери – од одборника, преко посланика до оних у извршној власти.

Ово, за „Новости“, уочи данашње седнице Председништва, каже функционер СПО Жика Гојковић. Њега је, заједно са Чикиризом, део страначке базе прозвао за „поткопавање“ партије и агитовање да се још више приближе напредњацима.

– Ми смо са СНС већ пет година партнери у власти. Мој предлог је био да на председничким изборима имамо свог кандидата, а Вук Драшковић и Председништво су били за Вучића. Није тешко закључити ко се за шта залаже – наводи Гојковић.

Он негира да се спремао да тражи смену Драшковића, али наводи да странка мора да направи заокрет:

– Централа у Београду се потпуно отуђила од људи на терену. То не може више тако, јер странка мора да буде повезана са онима који јој у народу доносе гласове.

Гојковић предлаже повратак коренима странке, да се добро претресу програмска начела и преиспита досадашњи рад:

– Кључ је повратак темама попут обнове Краљевине Србије на којој смо и настали. Мора да се форсира залагање за повратак монархије, што је потпуно запостављено и бачено у други план. Наш председник годинама о томе није рекао ниједну реч.

Гојковић каже да ће данас на дневном реду бити још тема о којима нико није имао прилику да прозбори, јер се Главни одбор није састајао више од годину дана.

Новости

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Много је скоте лакше тебе избацити из Србије!

0 (0) „Србија је на свом европском путу стигла до зида, који не може ни …

ВУК ДРАШКОВИЋ ПСИХОПАТА: „Срби су клали и убијали невину децу по Балкану!“

0 (0) Драшковић каже да се ћути о истини и да је највећи број злочина …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend