Србија

Видео снимак потврдио да посланици СНС-а у Скупштини гласају на основу сигнала који добију звонцетом (видео)

Посланик Ђорђе Вукадиновић недавно је саопштио да постоји скандалозна пракса у Скупштини да посланци владајуће већине немају појма о чему се расправља и гласа, већ на основу звука звона (које иначе служи за утишавање галаме) гласају за усвајање неког предлога закона или амандмана.

Уколико се звоно не чује, онда не гласају уопште, и тако предлог Закона остаје неусвојен. Ово потврђује и снимак последње скупштинске седнице који се појавио на интернету.

Осим што показује степен неозбиљности, нестручности и непрофесионалности посланика владајуће већине, ово је и пример кршења пословника и злоупотребе скупштинских ресурса од стране скупштинских органа у страначке сврхе.

НСПМ

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

    1. Zorane, daleko da je toliko o tome!! Kao prvo, baš ti hvala što si rekao da su prvo NARODNI Poslanici iz DS sami sebe promovisali u korisne idiote koruptivno kriminalne mafijaške strukture. To znači da sada u NARODNOJ Skupštini Srbije pored njih postoje i ovi iz SNS!! To ispada da nam je NARODNA Skupština Srbije prepuna korisnih idiota, zombija, koruptivno kriminalne mafijaške nemani, i to znači da su samo pravi NARODNI Poslanici koji sede u visokom domu NARODNE Skupštine Srbije ljudi i partije koje su sada prvi put dobili mandat da predstavljaju narod, Srbe!!! Užas!!! To znači, narod, Srbi, imaju samo ove nove ljude, ove nove partije, koji ih zastupaju, koji se za njih i Srbiju bore, koji su predstavnici naroda, Srba, i koji predstavljaju glas naroda!! Svi ostali korisni idioti, zombi, koruptivno kriminalne mafijaške hobotnice koja, u kontinuitetu, skoro 30.godina, zatire Srbe i Srbiju!! Onda i nije čudo što Srba danas, umesto minimum 12.miliona, ima svega 6.milona, što nam se teritorija države svakim danom sve više i više smanjuje, što prirodne resurse prelaze u vlasništvo nekih stranaca, što strateški objekti i proizvodi Srba i Srbije prelaze u ruke stranaca, što je Srbima nasilno oduzeto uživanje u elementarnim ljudskim pravima i slobodama, što nam je nasilno oduzeto i uništemo pravo na dostojanstven život u Srbiji!! Jednom rečju što nam je ukinuto pravo na život i pravo na državu!!! Sada su ovi korisni idioti zombi, koruptivno kriminalne mafijaške hobotnice koje su ti, koruptivno kriminalni mafijaši, preobukli u NARODNE Poslanike, nedvosmisleno dokazali da su njihovi višedecenijski saučesnici u uništenju i zatranju Srba i Srbije!!!
      Nije mi jasno kakave veze ime ko je započeo i uveo korisne idiote u Skupštinu Srbije?!?! Svi koji su pristali da na nečiji znak, da li zvona ili bilo koji drugi znak, odlučuju o sudbini Srba i Srbije, a ne da stručno. časno i odgovorno, na dobrobit Srba i Srbije, donose odluke, oni su sebe svrstali u red korisnih idiota, te svakom građaninu daju za pravo da ih i oni, građani Srbije, svrstaju u red korisnih idiota !!! Privatno, oni mogu da budu kome god žele korisni idioti ali, u mojoj, tvojoj, našoj NARODNOJ Skupštini oni ne smeju da budu korisni idioti ni nama narodu, Srbima, a kamo li nekom koruptivno kriminalnom mafijaškom političkom klanu!!! Prema tome, ni jednog građanina Srbije ne interesuje kome će oni privatno biti poslušni i odani psi, kome će oni bezpogovorno klimati glavom i na čiji mig će izvršavati dobijene zvučne naredbe! Čak, ni jednog građanina Srbije ne interesuje razlog kome i zbog čega su pristali da budu korisni idioti?!?! Šta mene, tebe, ili bilo kog građanina briga, ko ih je i zbog čega promovisao za korisne idiote!! To je njihova PRIVATNA stvar!! Niko nikome ne može da zabrani da sebe podredi kome hoće!!!! Ali, svaki građanin Srbije sme i mora svakom NARODNOM Poslaniku da zabrani, da ga spreči, da ga svim sredstvima onemogući, da bude koristan idiot bilo kome, a pogotovo nekim koruptivno kriminalnim mafijaškim ološima, i da iz uvaženog doma NARODNE Skupštine, kao NARODNI Poslanik, promoviše i zastupa interese koruptivno kriminalnih mafijaških nemani!!!
      Dakle, i te kako, svaki građanin Srbije ima puno pravo i obavezu da spreči, te kriminalne korisne idiote!! Oni, kao korisni idioti oligarha, pored svih zala koje nanose Srbima i Srbiji još i zloupotrebljavajući svoju funkciju NARODNOG Poslanika, nama narodu, Srbima, se u lice nakazno keze, podsmevaju nam se i rugaju nam se!! Em korisni idioti, em se narodu, Srbima, cerakaju u lice!! Ako neko ne sme narodu, Srbima, da se podsmeva i da ga ponižava onda su to NARODNI Poslanici!!! A ispada da se narodu, Srbima, upravo, ovi korisni idioti oligarha, ovi nakazni zombi, najviše i najstrašnije moguće podsmevaju!! NARODNI Poslanici svoj narod i svoju državu ponižavaju, nejma se podsmevaju, njema se rugaju, njih uništavaju i zatiru!!! I to se zovu NARODNI Poslanici!!! Zar ima većeg i goreg i strašnijeg poniženja za građane Srbije, nego kada ih oni, koji su sebe dobrovoljno, samoinicijativno, od čoveka spustili na nivo pseta, crva, korisnog idiota, zamajava, ismeva, ponižava?!?! A vrhunac poniženja, sarkazma, ironije i paradoksa je što oni kao korisni idioti koruptivno kriminalne mafijaške oligarhije nastupaju sa pozicije NARODNIH Posalnika, iz uvaženog doma NARODNE Skupštine!! E pa to je za građane Srbije nedopustivo!!! Nedopustivo je da građani Srbije trpe da ih korisni idioti, nakazni zombi, najbestijalnih i najnemoralnijih protuva u državi zavitlavaju, omalovažavaju, vređaju, uništavaju im ljudsko dostojanstvo i državu!! Kakva i kolika poniženja i uvrede smo mi građani Srbije zahvaljujući tim korisnim idiotima pretrpeli i koliko štete i zla su nam oni, svih ovih godina, načinili!!! Umesto da NARODNI Poslanici budu nezvisni stručni, pametni i čestitih ljudi, Srbi dobiše nemoralne nakaze u vidu korisnih idiota koruptivnokriminalnie mafije!! Te korisne idiote narod, Srbi, niti su birali niti su ih hteli! Narod, Srbi, nisu birali i izabrali korisne idiote da predstavljaju i odlučuju u ime nas naroda, niti se narod, Srbi, slažu da u našoj Narodnoj Skupštini sede ti korisni idioti!! Bitno je da svaki Srbin zna da u visokom domu NARODNE Skupštine ne rade čestiti, časni, moralni, pametni i stručni NARODNI Poslanici, nego skupina korisnih idiota koruptivno kriminalne političke hobotnice, te kako narod, Srbi, nisu izglasali ove korisne idiote da budu njegovi predstavnici u našoj Narodnoj Skupštini tada narod, Srbi ima puno pravo da ih, i to, nogom u dupe izbaci iz naše Narodne Skupštine!!!
      Korisni idioti dosta nam vas je!!! Pošto ste samovoljno pristali da budete korisni idioti izvršne vlasti, pošto ste samovoljno pristali da budete korisni idioti nekolicini ljudi, pošto ste svojevoljno pristali da budete korisni idioti i da kao takvi ne radite u interesu naroda, Srba, svi marš iz naše Narodne Skupštine!!! Znate šta, vi korisni idioti, to se odnosi i na one koji su uveli signal zvonca za glasanje, tj. DS, i na ove sadašnje korisne idiote, tj. SNS i njihove koalicione partnere, zaslužili ste da vas narod, Srbi, bez pardona rastrgne!! Krvnici jedni, bezdušne protuve, to ste vi!! Više vremena provodite u dodvoravanju Aleksandru Vučiću i hvalospevima o njemu, nego o budućnosti Srba i Srbije!! Zgadili ste se svakom građaninu Srbije sa trijadama o veličanstvenom i jedinom bogu vašem AV, o njegovoj nepogrešivosti, o njegovoj uzvišenosti, o njegovom nadbiću, o njemu kao nadčoveku!! Toliko je očigledno da ste korisni idioti jer sem napada na vlast koja je bila pre 4.5.god. pre ove vaše, i onih besmislenih trijada o nadčoveku AV ništa drugo ne umete nit znate!! Vi ste jedni šupljoglavci, jedni neobrazovani i neprosvećeni diletanti koji svakom normalnom i zdravom građaninu Srbije predstavljate oličenje neopisivo jezive bruke i sramaote!!! Građani Srbije, narod, pod hitno, mora u naš cenjeni NARODNI dom, našu NARODNU Skupštinu, da dovete prave čestite. časne, pametne i sposobne narodne predstavnike, odnosno NARODNE Poslanike!!
      Sav narod, Srbi, moraju pod hitno, silom ili milom, sve ove korisne idiote pojedinaca u izvršnoj vlasti, da ih razreši NARODNIH Poslaničkih mandata,tj. da im oduzme i ukine Poslaničke mandate, pa onda svima da uputi krivične prijave za veleizdaju naroda, Srba, i države Srbije i za zločin protiv Srba i Srbije!! Zaista, što je dosta, dosta je! Došlo vreme da svako svoje plodove bere! Plodovi korisnih idiota je kriminal, zaštita kriminala, i zatiranje Srba i Srbije!! Da li će narod, Srbi, istim redom da im serviraju ili će samo završiti sa zatiranjem korisnih idiota koruptivno kriminalne mfijaške hobotnice videće!!!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!