Хроника

Родитељи: Ускоро ћемо објавити имена нарко дилера у Моравичком округу

Да Чачак има проблем са наркотицима најбоље говоре подаци саораћајне полиције која скоро свакодневно објављује податке да је открила возаче под дејством опојних дрога.

После дуго времена, недавно је ухапшен дугогодишњи чачански дилер што је изазвало лавину коментара на нашем порталу, а огласили су се и родитељи чија су деца била увучена у пакао наркотика. Kако су саопштили, незадовољни радом полиције ускоро планирају да јавно објаве податке о дилерима у Моравичком округу. Податке ће прво доставити тужилаштву, а ако не буде реакције о томе ће јавно бити обавештена јавност.

дрога-трговина– Није нам јасно ко смишља ове ударне називе за ове акције и колика му је плата, пошто поново дилер дроге који је више од пре две деценије постао пунолетан има иницијале?! Kад закаже тужилаштво по обичају, ви појма нећете имати ко отрове продаје Вашој деци. Овим путем Вас обавештавамо да ћете бити упознати са организацијом за пар месеци, слична већ постоји, наша је мало више радикалнија и ова је за Моравички округ која ће доставити полицији, слике, имена и презимена, кретања, које друштвене мреже користе, где седе, где продају дрогу…итд., па ако полиција не уради ништа онда ћете сви јавно бити обавештени.

Такође, објавићемо и индетитет наркомана, бар ће неки родитељи моћи да спасу своју децу од ирационалног живота на отровима. Организација већ постоји и ми вам дишемо за вратом, скупљамо податке и не покушавајте са претњама јер вам може само горе бити јер ми за разлику од вас немамо шта да изгубимо, смрт за нас није ништа за вас је много. Гледали смо ми смрт наше деце од ваших отрова тако да ви не знате шта је пакао који ћемо спустити на земљу за вас. Не, немамо вођу, узалуд тражите, нас везују исти планови и циљеви у организацији, а то је да згазимо вас шљамове друштва, тако да безвезе тражите неког првог, сви су први а имамо људе у свим структурама тако да ће пасти многи који мисле да су заштићени неком службом. Закон ћемо поштујемо док он нас поштује и штити у овом случају не видимо да је закон на нашој страни. Сви који желе да се изборе са овим могу се прикључити али квалификација мора доћи од постојећег члана. Драги дилери и наркомани уживајте док можете – наводи се у поруци.

У следећој поруци сазнали смо да се група родитеља зове Последње уточиште.

– Знам ја како се зове група, знам и још по нешто. Прво, пошто се неко огласио из групе а група је иначе затвореног типа, да можете ући али тај који вас уводи мора бити од дебелог поверења, група се зове Последње уточиште. Друго сад пар ствари о групи. Иницијатива је тачно да долази од родитеља чија су деца имала проблема, умрла или су на лечењу од наркотика у групи се налазе и спортисти, улични момци ( овде мислим на стару гарду ону која је осетила стварно и прошла уличну школу, не на ове што сад кажу имају уличну школу а не знају ни шта су мислили под тим), припадници полиције, лекари, професори…

дрогаОви који су као војници задужени за ударе то су ови с почетка јер ту има опасних момака, родитеља остављени без наде, људи са улице…. Врло су лојални, срчани, поштени, спремни и да не постоји шеф неки, сто је можда и најбоље. Мада колико знам ово ће бити са једне стране и та улична борба у сарадњи са полицијом а са друге стране доктори, професори, лекари, спортисти ће држати семинаре о здравом начину живота, проблемима са наркоманијом, тражити мењање закона…. И није ово група за Чачак већ Моравички округ тако да нису ту људи само из Чачка. Ја бих оставио да видим не бих да гледам у будућност и бацам пасуљ има ли ова група шансу или не – наводи се у једној од порука.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Извор
Озонпресс

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!