Србија

Косовска Митровица: Експлозија бомбе у близини Телекома

КОСОВСКА МИТРОВИЦА – Непознате особе активирале су рано јутрос екслпозивну направу у близини “Телекома” у северном делу Косовске Митровице, а повређених није било.

До експлозије је дошло нешто после пет часова јутрос, а експлозија се догодила свега неколико метара од зграде Телекома у Косовској Митровици.

На згради је причињена мања материјална штета. Припадници Косовске полицијске службе и Еулекса налазе се на лицу места и у току је увиђај.

Улица у којој је дошло до експлозије је блокирана.

Заменик регионалног директора Косовске полиције Ненад Ђурић рекао је Тањугу да је експлозивна направа бачена на једну напуштену и разрушену зграду која се налази на неколико метара од зграде Телекома.

Место где је дошло до експлозије налази се на 200 метара од главног ибарског моста у мултиетничком насељу Бошњачка махала.

Ово је у последња 24 сата други озбиљни инцидент на северу Косова након што је јуче у сачекуши на путу Косовска Митровица – Рашка, надомак Звечана убијен припадник Еулекса из Литваније Адриус Шенавичиус (35).

На месту јутрошње есклопозије поред припадника Еулекс и Косовске полиције могу се видети и припадници Унмик.

 

Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!