Александар Вучић као да учествује на парламентарним изборима за немачки Бундестаг! (фото)

Александар Вучић као да учествује на парламентарним изборима за немачки Бундестаг! (фото)

Без икаквог конкретног плана и програма развоја Србије и без икакве идеје како прво решити економски хаос и безнађе које влада у Србији па како се онда и на који начин позабавити решавањем нагомиланих државних, друштвених и социјалних проблема којих је на претек, Александар Вучић се у завршници предизборне кампање окружио страним амбасадорима и некаквим специјалним саветницима из иностранства за које нико не зна шта раде осим да на овим изборима пружају маркетиншку подршку Александру Вучићу.

Александар Вучић и СНС у овој предизборној кампањи као ни у протекле две године владавине нису урадили ништа конкретно од чега би користи имао народ Србије. Читава кампања као и та владавина протекла је у најстрашнијим медијским манипулацијама и лажима без икаквих резултата који би потврдили оно што Александар Вучић тврди. Владавина Александра Вучића резултирала је у цензури и медијском мраку који је гори од времена када је Александар Вучић био министар за информисање у влади Мирка Марјановића.

Вучић и немачки амбасадор у предизборној кампањи
Вучић и немачки амбасадор у предизборној кампањи

Цензурусани су штампани медији, Интернет и онлајан медији, цензурисане су ТВ емисије и хумористички програми, покушана је чак и тотална и комплетна цензура ЈУТУБЕ сервиса. На новинаре и медије вршени су страховити притисци. Док су сви они који су имали критички однос према владавини Александра Вучића цензурисани, дотле су они који хвале безобзирну и празну политику Александра Вучића  подигнути на пиједестал који се слободно може назвати врхунцем новинарског и медијског идиотизма.

Александар Вучић се не либи да најобичичнијим и најординарнијим лажима манипулише јавним мњењем у Србији као што је рецимо био задњи наводни извештај БИА упућен државном врху а у вези наводне припреме немира и преврата у Србији који би требао да уследи на јесен 2014. Након смушеног демантија који је уследио из БИА у коме они тврде да такав извештај никада није упућен државном врху, Александар Вучић је и даље беспризорно наставио да прети грађанима Србије украјинским сценаријем и немирима.

Вучић и Хелмут Кол
Вучић и Хелмут Кол

У финалу изборне кампање Александар Вучић добија и “широку” подршку странаца како у самој Србији тако и у иностранству. Сведоци смо кампање у којој активног учешћа узима и немачки амбасадор у Србији да би данас Александар Вучић добио и подршку Хелмута Кола, бившег немачког канцелара. Поред подршке коју је на завршној конвенцији СНС-а у Београду добио и од кандидата за генералног секретара НАТО пакта Франка Фратинија.

Tan2014-3-11_182637536_1

Сва је прилика да Александар Вучић и СНС не учествују на српским парламентарним изборима већ на изборима за немачки Бундестаг!

Надамо се да ће грађани и народ Србије ипак и поред страховите медијске блокаде и цензуре која влада у великим српским медијима успети да прозру лажи и манипулације Александра Вучића и да ће успети да му објасне да он ипак учествује на српским а не немачким парламентарним изборима.

 

Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Потпиши Законе о експропријацији и референдуму и то ће ти бити задњи закони које ћеш потписати!

Потпиши Законе о експропријацији и референдуму и то ће ти бити задњи закони које ћеш потписати!

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да још није потписао закон о експропријацији, јер …

Вучић и напредњаци преко издајника и нарко-мафијаша до напредних усташа!

Вучић и напредњаци преко издајника и нарко-мафијаша до напредних усташа!

Александру Вучићу пуна су уста геноцида у Јасеновцу и тога како су усташе чекићем убијале …

Један коментар

  1. ЧОВЕК СЕ УЉУЉКАО У ВЛАСТИТЕ ЛАЖИ,И ИЗГУБИО КОНТАКТ СА РЕАЛНОШЋУ. ПАТИ ОД СИНДРОМА “ВЕЛИКОГ ВОЂЕ”,А ДРЖАВУ,СВЕСНО, СМАЊУЈЕ СВЕ ВИШЕ. ЈАДНО!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *