Здравље

Будућност “цивилизације” Они који одбију традиционалну вакцину могу се тајно вакцинисати ПЦР тестом!

У јануару 2019. године је СЗО све већи број критичара вакцине дефинисала као једну од десет највећих претњи глобалном здрављу а од невиђеног фијаска вакцине против короне, број оних који су одбили да се вакцинишу се значајно увећао. У међувремену, отпор се формира чак и унутар конвенционалне медицине. Али налогодавци СЗО инсистирају на нереалном спровођењу вакцинације од најмање 70%.

Разни стручњаци и бивши мејнстрим новинари попут Џона О’Саливана сада упозоравају да би масовна кампања ПЦР-теста могла бити маскирани програм вакцинације од стране СЗО. (видети: Principia Scientific). О’Саливан се позива на нову технологију која је развијена на Универзитету Џонс Хопкинс и која би требала да омогући тајну вакцинацију помоћу ПЦР-теста. (видети: Johns Hopkins Universitiy)

Будућност "цивилизације" Они који одбију традиционалну вакцину могу се тајно вакцинисати ПЦР тестом!

Слика 1: Терагрипер

Инспирисани једним паразитом који своје оштре зубе зарива у црева домаћина, истраживачи Џонс Хопкинс-а су развили сићушне микро-уређаје у облику звезде који се чврсто прикаче за слузокожу црева и на тај начин се могу апликовати лекови у тело. Ови малени уређаји, који се називају „терагриперси“, састоје се од метала и једног танког филма који може да мења облик. Обложени су парафинским воском осетљивим на топлоту и сваки није већи од мрвице прашине (види слику 1)

Када парафински слој на терагриперу достигне телесну температуру, уређаји се самостално затварају и стежу за зид дебелог црева. Акција затварања доводи до тога да се сићушни уређаји са шест кракова укопају у слузокожу и остану причвршћени за дебело црево, где и остају и постепено испуштају лек, који носе на себи, у тело. Коначно, терагрипери попуштају свој ”стисак”и избацују се из тела природним путем.

Напомена: према универзитету Џонс Хопкинс, терагрипери се стварно и апликују памучним штапићима. (види слику 2)

Будућност "цивилизације" Они који одбију традиционалну вакцину могу се тајно вакцинисати ПЦР тестом!

Слика 2: Терагриперси на штапићу са ватом

Истраживачки тим са Универзитета Џонс Хопкинс објавио је позитивне резултате студије на животињама као насловни чланак у часопису Titelartikel in der Zeitschrift Science Advances, 28. октобра 2020, потврђујући да нова технологија делује беспрекорно:

”Инспирисани гастро-интестиналним паразитима (ГИ), овде извештавамо да, активне механичко-хемијске терапеутске хватаљке, или терагриперси, могу преживети у ГИ-тракту живих животиња 24 сата самостално приањајући уз ткиво слузокоже.

Будућност "цивилизације" Они који одбију традиционалну вакцину могу се тајно вакцинисати ПЦР тестом!

Слика 3: Терагрипер који мења облик као само-причвршћујући уређаји за испоруку лекова

Такође примећујемо изузетан шестоструки пораст полувремена елиминације применом аналгетика кеторолак трометамин-а, који се аплицирао у тело посредством рипера. (полувреме елиминације, полувреме излучивања или биолошко полувреме је време које је потребно да нека материја, лек, радиоактивни елемент и друго, изгуби пола своје фармаколошке, физиолошке или радиолошке активности – википедија).

Ови резултати пружају првокласне доказе да микро уређаји који се самостално причвршћују и мењају облик побољшавају ефикасност продужене испоруке лекова”.

Као што се ето ”случајно”, ПЦР-тест сада у Кини такође анално ради, јер је поузданост резултата боља (примедба: ?!???) и наравно ова пракса је одмах подржана у западним мејнстрим медијима. (Business Insider)

Напомена: Ако не можеш да замислиш да би ти влада давала токсичне супстанце против твоје воље и без твог пристанка, требало би да се сетиш свих стравичних експеримената на људима који су касније признати да су рађени и, према википедији, (Wikipedia ) који допиру и до модерних времена. 2007. ЦДЦ (CDC) је чак признао да је између 1955. и 1963. 10-30 милиона грађана заражено вирусом рака СВ40 вакцином против полиомијелитиса.

У једној поучној видео конференцији (Video-Konferenz) са др. Џуди Миковитс, Робертом Кенедијем јр. и др. Давидом Мартином је речено да према законској дефиницији вакцина против мРНК уопште није вакцина. Погрешно се назива вакцином да би се сакрила чињеница да је наводна вакцина у ствари генска терапија.

Искусни лекар и епидемиолог, др. Волфганг Водарг је у цензурисаном интервјуу (Interview) за Рубикон изјавио: ”Заправо, ова „врло обећавајућа“ вакцина треба за велику већину људи бити забрањена јер се овде ради о генетској манипулацији!”

Мери Холанд, потпредседница и главни адвокат Дечје здравствене организације, упозорава:

”Нове технологије вакцина вероватно ће значити и нове врсте оштећења од вакцина. Будући да никада није постојала лиценцирана мРНК-вакцина, заиста не знамо како ће изгледати таква штета. Будући да су вакцине развијене тако брзо у врло кратким клиничким испитивањима, дугорочна штета је потпуно непозната”.

Оно што посебно диже косу на глави је то што већина људи ни не зна шта мРНК-вакцина ради у вашем телу. Они једноставно слепо пристају да се вакцинишу, иако све више независних, па чак и конвенционалних медицинских стручњака упозоравају на то. (видети: Доктори из целог света упозоравају на мРНК-вакцину; Ärzte aus aller Welt warnen vor mRNA-Impfung)

У том контексту, не треба заборавити да је америчка компанија 
”modeRNA Therapeutics” основана 2010. године не као произвођач вакцина, већ као компанија ”ГенТех”. (види: Wikipedia)

На примеру многих скандала са фирмом ”Монсанто” кристално је јасно да генетска манипулација не служи за заштиту врста, већ за моћ. Скривени програм је генетска модификација врста како би се могле патентирати или поседовати.

Бивши амерички државни секретар Хенри Кисинџер једном је рекао: „Ко контролише семе, тај влада светом.“ (Видети портал за штампу: Presse Portal)

Шта је следеће? Да ли ће патентирати наша тела након што су нас генетски модификовали мРНК-вакцином?

Др. Кери Мадеј, (Dr. Carrie Madej) специјалиста интерне медицине са преко 19 година искуства, објашњава да би вакцина КОВИД-19 заправо могла бити тројански коњ за патентирање људи јер мења нашу ДНК. (”Борба за веру” је објавила тај интервју)

Према чланку (Artikel) објављеном у јануару 2020. године у британском научном часопису ”Phys.org”, потврђује се да модификована РНК има директан утицај на нашу ДНК. Следећи одломак је посебно алармантан: ”Неколико истраживачких група сада ради заједно како би истражило какве ефекте то може имати на молекул ДНК. Већ знамо да су региони Р-петље повезани са секвенцама ДНК које садрже активне гене и да то може довести до кидања хромозома и губитка генетских информација”.

Такође је алармантна чињеница да водећи произвођачи вакцина попут Фајзера упозоравају испитанике (на којима се тестира вакцина) да не планирају стварање породице након примљене вакцине. (види: Pfizer, S. 132). Овим фармацеутска компанија потврђује да мРНК- вакцина може имати негативне ефекте на репродукцију људи и поред тога и даље се вакцинише!

Закључак: Ко зна мало о историји, зна да генетски експерименти и експерименти на људима нису ништа ново. Иако модерна еугеника води порекло из 19. века, идеје, мере и оправдања државних и друштвених интервенција и утицаја на репродукцију познате су још из антике. Они се већ могу наћи у Платоновој „Политеиа“, која је, међутим, ограничена на државну селекцију и васпитање.  У доба ренесансе, могу се наћи тадашњи начини размишљања у социјално-утопијском спису „Утопија“ који је написао Томас Мореs, „Нова Атлантида“ од Франциса Бакона и  „La città del Sole“, од Томаса Кампанеле. Међутим, пошто се здрав разум инстинктивно противи таквим интервенцијама, установе (удружења, фирме) су се зато увек трудиле да прикрију своје праве намере, давајући им обмањујуће називе.

Нацисти су, на пример, еугенику улепшано назвали „здравствену науку о наследности“ или „наследну негу“ како би је учинили погодном за масе, а данас нам се продаје иста болесна агенда са новом „вакцином“ да би нас спасили од наводне пандемије.

Октобра 2020. позната немачка певачица Нена, скренула је пажњу на себе следећим инспиративним речима: ”Имам дубоку веру у Бога. Отуда и моје поверење у живот. Имам такође свој здрав разум, који направљену панику и информације које долазе споља, разбија у парампарчад. То ми омогућава да се не дам хипнотисати страхом и увлачити у мрак. Упркос свом лудилу које овде доживљавамо, верујем и знам да се позитивна промена више не може зауставити”.

www.legitim.ch, borbazaveru.info

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!