fbpx

ДОБРО УНОВЧИО ВУЧИЋА! Лазар Ристовски од државе добио 84 милиона динара!

0
(0)

Многима је некада био омиљени глумац и симпатичан лик, а онда је Лазар Ристовски решио да подржи Александра Вучића. Сећамо се његове изјаве да су сви остали „мрсомуди“ и да због тога он стаје уз великог вођу. Међутим, делује да није ово све учинио само због љубави према лику и делу А.В.

Наиме, Ристовски је крајем прошле године од државе добио укупно 84 МИЛИОНА ДИНАРА на име свог филма „Чарапе Краља Петра“. Све се јасно може видети са фотографија које следе:

За наше читаоце који можда не знају, фирма „Зиллион филм“ је у власништву Ристовског. Дакле, од ФЦС (Филмски центар Србије, државна установа под контролом Владе) је добио највећи део новца, а како видимо из овог уговора, директно је „помогла“ и Влада. Међутим, то није све.

На овој слици сте могли да видите да се у читаву причу укључио и град Нови Сад, па је тако Ристовски добио и још 10 милиона од грађана Новог Сада.

Ако вам је лакше да срачунате у еврима, Лазар Ристовски је укупно добио близу 714 хиљада! Тако да је Лаза баш добро наплатио своје викање по предизборним скуповима. Испод можете да се подсетите колико је морао да пени и да се понижава за ове паре.

Герила.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Порекло твоје имовине и имовине твојих напредних лопова провераваће специјализована екипа

4 (8) ПРЕДСЕДНИK Србије Александар Вучић поручио је данас да нико није изнад закона и …

Најбоље да питаш Сороша да ли ће и када српска деца да крену у школу

0 (0) Председник Александар Вучић не искључује могућност онлајн наставе у новој школској години због …

4 Коментара

  1. Eto sada se dobro vidi da je vucic za Lazu.

  2. opet neki gurbet i dodjin koji doso leba se najesti i dzep napuniti pa makar moro zadnjicu poturiti il jezikom mlatarati sto se mora kad se ne zna nesto pametno raditi. — a doce vreme kad satore valja kupiti i ko tica selica ka jugu se uputiti.

  3. Pod stare dane se brukati, prodavati se kao kurva kamenjarka, sramotiti se, bravo.
    Svaka cast, smece matoro.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *