fbpx

Дупе ће му доћи главе

0
(0)

Већ дуже времена први потпредседник Владе Србије тврди да је у опасности, претећи на тај начин и целој Србији да је и она у опасности. Јер, ако се њему нешто догоди, и другима ће се десити. Човек са толико власти, који утиче на живот државе и нације, мора да буде миран и заштићен, иначе, све ће пропасти и свако ће страдати. Тако његове поруке звуче. Његово последње упозорење: „Ближи ми се крај“, објављен у његовом билтену „Информер“, ставља све грађане Србије на оптуженичку клупу. Свако ће бити крив, ако му се нешто деси. Он поручује да њега неће бити, али тврди да ни грађане не чекају бољи дани због његове политике и одлучности да за десет година живимо боље. Ако га преживимо, ваљда.

Приватни билтен Александра Вучића, Информер, који свакодневно бележи сва његова стања, од јутарњих кошмара до ноћних мора, објавио је 7. септембра ове године на насловној страни његов вапај под насловом: Ближи ми се крај, зато журим. Изнад овог наслова, Инфомер злокобно констатује: Вучић слути неко зло.

У тренутку док ово Вучић изговара, ни шеф Безбедносне информативне агенције (БИА), ни шефови Војне обавештаје агенције (ВОА), ни директор полиције ни министар унутрашњих послова а ни начелник Управе криминалистичке полиције (УКП) немају никакву информацију о томе да се Вучићу нешто спрема.

Није први пут за последњих годину дана да Александар Вучић сам себе види као жртву ненаданог напада измишљених завереника, непознатих тајкуна и нејасних „центара моћи“. У свакој нормалној земљи, Вучић би морао хитно да оде пред јавног тужиоца, да се изјасни на околност да је угрожен, да то поткрепи чињеницама или, у супротном, да буде хитно смештен у лудницу.

Од како је пре годину дана постао први потпредседник владе, овај опасан лудак, бесомучном пропагандом држи Србију у некој врсти ванредног стања. И он сам је у ванредном стању. Око њега је вишеструки круг обезбеђења, вози се у блиндираним џиповима као шеф мафије, прети свакоме, и сумња у свакога. И сам је признао да му није добро, да га по неколико пута дневно воде на инфузију, да ради по двадесет сати. Зашто, и ко то од њега тражи?.

За годину дана апсолутизма и незапамћеног медијског терора који је увео, Вучић ниједног високог функционера Демократске странке који је пљачкао у бившем режиму није ни дотакао. Напротив, он је највећи гарант да за њих нема ни истраге ни суда, те да им је опљачкани новац сигуран и у Србији и у швајцарским банкама.

Сви покушаји градског одбора Српске напредне странке да смене Драгана Ђиласа и приведу га правди, пали су у воду, јер га Вучић брани („Не интересује ме то“, „Имам паметнија посла“ и слично).
Александар Вучић очигледно зна нешто што обавештајна заједница у Србији не зна. Ако је тако, онда јавност мора да зна којим се то пословима бавио и бави Вучић, јер га, очито, хвата паничан страх од послодаваца или од неизвршених обавеза. У последњих годину дана, он се без имало скривања представљао као заступник политике САД и њима савезничких земаља. Такви су увек кратко трајали. И лоше су завршили. И Слободан Милошевић и Садам Хусеин и многи други који су им једнократно служили.

Али, Александар Вучић има и проблем личне природе. Његова велика љубав, његов интимус, бивши шеф кабинета Бориса Тадића, Миодраг Мики Ракић, на смрт је болестан, шири му се опака врста карцинома, и њему су дани одбројани. Вучић то неће моћи да поднесе. Јер њихова педерска веза није површна, него врло дубока, толико дубока да је Вучић спреман да умре истог дана кад и Ракић, јер њему живота после тога нема! Педерске страсти јаче су од политике, власти и било чега. Историја је препуна таквих примера где су падале и владе и главе, у име истосполних веза овакве природе. Не би онда било чудо да и Вучић сломљен падне преко измученог тела Миодрага Ракића.

Са друге стране, Вучић садистички атакује на грађане Србије, прети им да ће бити изложени „најболнијим резовима“, говорећи о ампутацији државе, о најсуровијој пљачки коју спроводи неколико повлашћених компанија и појединаца.

Стварно, шта ће бити са Вучићем кад он више не буде могао да штити њихове прохтеве, кад Мики Ракић, његова узданица више не буде у животу, и кад га његови нижеразредни амерички пријатељи оставе да се ваља у сопственом блату?

Осим што свакодневно пада у стања која су патолошка, осим што прима инфузију и даје сулуде изјаве, Вучић се не скида са ударних вести, како на телевизијама, радио станицама, тако и у новинама. Његова појава поводом неког догађаја или посета неком месту, довољан су разлог да његове удворице од тога направе најмање три вести у ударном Дневнику РТС!

Коначно, ако баш нико у овој држави нема начина да утврди шта је Вучићу, од чега болује и чега се плаши, можда би требало у помоћ позвати конзилијум лекара из иностранства, а њега сместити у неки санаторијум на дугогодишњи опоравак. На тај начин би био заштићен од дуге руке својих послодаваца, а и Миодрага Ракића, своју вечну љубав, лакше би преболео.

Ако заиста центри моћи желе да умру Вучића, нека не оклевају. Њему ће, чини се, ипак дупе доћи главе.

 

мајор Горан Митровић

Таблоид

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Нови Пазар је Вучићева срамота – подвио је реп: Председник се опет крије иза жена

5 (8) Александар Вучић је по ко зна који пут показао да се ради о …

ВУЧИЋ И ДИНКИЋ НАС БАЦИЛИ У МИЛОСТ И НЕМИЛОСТ ЗАПАДА: Страшна истина о којој се до сада ћутало (ВИДЕО)

5 (7) – Власт крије податак колико има страних инвеститора! Приблично је 50 посто грађана …

8 Коментара

  1. kad se rodiš kao nečovjek pa postaneš čovjek to je dar od boga,ali kad se rodiš kao čovjek pa postaneš nečovjek,hulja i bitanga to je dar od mozga ,e to se dogodilo ovom nesretniku vučiću.

  2. Samo ti blago nama izađi na GEJ GOVNJARIJADU, ostalo će Bog pravedni i milostivi … On će ti pokazati i podsetiti te zašto je ovaj narod glasao za tebe, jer si ti pokazao da se njega ne plašiš… SETIĆEŠ SE USKORO PRIČE O JUDI ISKARIOTSKOM, I SREBRENJACIMA !!! POLUBIO SI TI SVOJ NAROD ZLIKOVČE ODAVNO TIM POLJUPCEM !!!

  3. Nebojse nikog sam ćeš se obesiti, kad dođe čas, JUDO IZDAJNIČE, neće niko sa tobom da prlja ruke i navlači božiju gnev, zašto bi te neko poslao u raj kad zaslužuješ pakao !???

    • Ne vredi upozoravatai ovoga čoveka – on je ipak PRAVI predstvanik naroda koji ga je izabrao! Kakav narod – takav izbor…. Ja sam se čudila zašto žene stvaljaju marame na glavu petogodišnjim devojčicama kada ih vode u crkvu i kada sam jednu majku upitala za objašnjenje, rekla mi je da to čini da njeno dete ne sablažnjava svojom pojavom vernike i sveštenike !!! Bila sam užasnuta i od tada ne idem u crkvu – kakav je to narod (verni) i kakvi su to sveštenici koje sablažnjava PETOGODIŠNJE DETE !!! Očaj i užas ! Nisam mogla da se smirim danima, pa i sada kada se setim toga ili slučajno vidim tako nešto – nemam mira ! Kakav "nebeski narod", kakvi "viteški narod", kakve zablude i iluzije……. nas treba izbrisati gumicom! Mi smo zaslužili da nestanemo sa lica planete Zemlje!

  4. Iz koje je skole je ova diplomatija u Srbiji se ocekuju velike pobune sirotinje

  5. ZUKELO IZDAJNICKA !!!MAAARRRRSSSS IZ SRBIJE U BRISEL I AMERIKU !!DOCI CE TI ONI GLAVE ??DA NE PRLJAJU RUKE POSTENI I PATRIOTE SRBI !!NISI VREDAN NI NOKTA JEDNOG SRBINA!!A NE ZIVOTA ??SMEJAT CES SE TI BEDNICE I NESRECO NA BASU NESRECU !!!

  6. добро му ,,легла,, позадина….(ко разуме-схватиће)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *