fbpx

Ефектива: Мандин кредит је, могуће, отплаћен

0
(0)

Удружење банкарских клијената Ефектива огласило се вечерас саопштењем у којем наводи да је стамбени кредит у швајцарским францима недавно преминулог глумца Милорада Мандића Манде отплаћен – он постоји само у евиденцији банке, а напоре би требало усмерити на указивање надлежнима о зеленашком карактеру кредита у швајцарским францима.

Колеге трагично преминулог глумца Милорада Мандића Манде се организују како би прикупили новац за отплату стамбеног кредита у швајцарским францима који је у наследство остао породици покојног глумца. Погрешно! Овај кредит је врло могуће већ отплаћен, наведено је у саопштењу.

Боље је усмерити акивности на подизање свести јавности о зеленашком карактеру ових кредита, и притиску на надлежне, а глумци и познате личности то свакако могу. Тако би се проблем решио свима а не једнократно скупљањем новца, чиме се заправо легализује пљачка.

На тај начин се каже банци, иако је допринела смрти њиховог колеге, да је заслужила новац који јој не припада!

Мандин кредит је отплаћен, он више не постоји, осим у евиденцији банке, која на овај начин може задужити и неколико наредних колена потомака!

Државо реагуј док се још неки живот трагично не угаси због похлепе банкара, зајкључено је у саопштењу Удружења банкарских клијената Ефектива, које је потписао председник овог удружења Дејан Гавриловић.

ФоНет

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

„Ново задужење Србије од две милијарде евра доказ да је економија на коленима“

4.5 (11) Потпредседник Народне странке и посланик Мирослав Алексић изјавио је данас да је власт …

Мораторијум на кредите остаје три месеца

5 (5) Са вестима да ће сутра бити укинуто ванредно стање међу грађанима се појавила …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *