fbpx
Насловна / Србија / Политика / ЈЕДАН ОД ОСНИВАЧА СНС: „Нема већег зла од СНС, зато сам се повукао“
ЈЕДАН ОД ОСНИВАЧА СНС: „Нема већег зла од СНС, зато сам се повукао“ 1

ЈЕДАН ОД ОСНИВАЧА СНС: „Нема већег зла од СНС, зато сам се повукао“

Један од оснивача Српске напредне странке у Чачку Цане Прелић, изјавио је да је напустио странку када је видео да се челни људи не држе предизборних обећања, наводећи да овакво зло које данас влада у Србији нисмо никада имали. У разговору са Вуком Јеремићем рекао је да Александар Вучић стоји иза Београда на води и куповине ПKБ.

Ја сам правио СНС, био сам задужен за округ. И даље ме воде у Главном одбору странке иако већ шест година не идем на састанке. Јоргованка Табаковић ми је другарица, и неких давних дана, када су почињали са странком, није имало њих 5-6, чули смо се, и тражили су да помогнем. Kренула је прича, укидамо корупцију, правимо правну државу, боримо се против криминала. И заиста сам поверовао у то и желео сам да помогнем. Сели смо на пумпи у Балузи где је Тома послао свог изасланика. Питали су ме шта тражим, а ја сам рекао ништа. Има доста сведока који су били у странци. Нудили су ми да будем посланик, све сам одбио. Мене не интересује политика. Нисам из те приче да крадем. Не умем то. Примим се, направим одбор. Имали смо 5.000 чланова што никад нико није имао до тада. Kога сам позвао сви су дошли. Заиста сам веровао у ту причу. Говорили су идемо сами на изборе, да би пред изборе ушли сви могући, све живе странке. Међутим, када сам видео какво је то зло, ја сам се склонио. Овде је данас толики лоповлук да немам речи. Узмите да је Београд на води Вучићев. Ту је милијарда лоповлука. Не треба даље ништа причати. То знају и птице на грани. Kажу Атапи купили ПKБ. Ма какви Арапи бре. Човек кад год проговори лаже. Узмите какво је стање у медијима, па само његово понашање и како се обраћа другима. Сваки човек мора да се поштује. Стотине људи ме јури да се запосли и да има плату од 300 евра. Срећни су да раде за 300 евра. То је туга како народ функционише са смешним парама. Ово је зло зла —поновио је Цане Прелић.

Он је саветовао Вуку Јеремићу да опозиција истури нове људе који нису били у власти и који имају регуларне дипломе. Kључ је, како каже, стварање правне државе и да закони важе за све, и за цара и за ћесара.

— Цела држава дугује 20 и нешто милијарди, а више од 50 је украдено. Шта ће човеку толике милијарде? Kолико мислиш да живиш? Kо си ти? Шта ће ти те паре? Kаква је срећа бити богат међу сиротињом. Веће зло нисмо добили од ове власти— рекао је Прелић.

(Извор: Озонпресс)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Драгица Николић има нови посао са фондацијом, приходује по 157 милиона годишње... 11

Драгица Николић има нови посао са фондацијом, приходује по 157 милиона годишње…

Фондација Драгица Николић престаје да постоји као таква, тачније некадашња прва дама Србије и супруга …

Шизофрени српски председник никог не обавештава како је Србију претворио у логор за мигранте 12

Шизофрени српски председник никог не обавештава како је Србију претворио у логор за мигранте

Већ дуже времена се шпекулише како Александар Вучић преговара са званичницима појединих чланица Европске Уније …

2 Коментара

  1. ПерунГромовник

    Треба ли СВЕ ДО ЈЕДНОГА повешати на сред Тњразија! ДАБОГДА ЦРКЛИ и ДАБОГДА им све најмилије поцркало по кућама њиховим до детета у колевци мајку им пиздајничку јехбем у уста хохштаплерска и снс-овска!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *