fbpx

Како су напредни БИЛМЕЗИ обновили Славију за две милијарде динара? (видео)

0
(0)

У жижи јавности је пред ову папину Нову годину била најскупља јелка на свету коју је напредна власт у београду платила ситних 83.000 евра. Поред те најскупље јелке на свету која је напредним лоповима у Београду обезбедила глобалну славу јер су се људи широм света згражавали над бахатошћу и беспризорношћу напредних власти у Београду напредњаци у Чачку су пошли примером својих партијских колега те слупали 30.000 евра за куповину новогодишње јелке за главни трг у Чачку.

Оно што је некако у медијима прошло непримећено је посао који су напредњаци одрадили око реновације Славије у Београду на шта су потрошили око две милијарде динара. А како су одрадили посао можете погелдати у видео снимцима оперативца из Земуна који је прилично лепо и конкретно камером документовао тешки фушерај и нестручност када је читав посао око обнове Славије у питању.

 

Што смо кукали на јелку од 83.000 евра кукали смо али овде је реч о о уговору вредном две милијарде динара за које нико није ни писнуо нити је правио проблем иако је читав посао одрађен аматерски. Ко је утврђивао квалитет одрађеног посла и радова и ко ће бре кривично да одговора за овај силан фушерај и превару?

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Кинези у околини Бора уз помоћ Вучићевог режима тероришу и пљачкају локално становништво

5 (8) “Тржишна цена шумског земљишта износила је 557 динара по квадратном метру, па је …

Институту Бебе Поповића милиони из буџета за промоцију лабораторије која већ постоји

5 (9) Фирма коју води Владимир Беба Поповић добила је новац за медијску промоцију отварања …

Један коментар

  1. Па да ли сте стварно очекивали да ће то да ураде како треба? Како не схватате да неписмени, нешколовани, бахати, незналице не могу, чак и када би хтели, да нешто ураде као треба јер су неписмени, нешколовани, бахати, незналице а надасве екстремно безобразни. Памтите. па када оду, а брзо ће, све пред суд па на робију!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *