fbpx

Канцеларија за КиМ плаћа милион динара годишње приватној агенцији за твитове Марка Ђурића

0
(0)

Канцеларија за Косово и Метохију, упркос политици Владе о уштедама у јавном сектору, склопила је уговор са маркетиншком агенцијом „Блумен гроуп“ у износу од 948.000 динара за услуге „стратегије комуникације на друштвеним мрежама“, пише Данас.

У додатном појашњењу које је Комисија за јавне набавке Канцеларије за КиМ упутила 19. јула, од потенцијалних понуђача је тражено да појасне да ли по ставком „стандардизација наступа на друштвеним мрежама“ подразумевају и профиле директора Марка Ђурића на друштвеним мрежама, као и званичне профиле Канцеларије.

На питање Данаса да ли неко ко се у Канцеларији бави односима са јавношћу може да води друштвене мреже, уместо да се за тако нешто плаћа милион динара приватној агенцији – одговор није стигао.

Такође, канцеларија није одговорила ни на питање овог листа да ли је постојала могућност да директор Марко Ђурић сам пише твитове на свом профилу, уместо да то у његово име ради приватна маркетиншка агенција.

Директорка Блумен групе Наташа Павловић Бујас истакла је за Данас да су сами, као фирма која већ 27 година пуни буџет Републике Србије, заинтересовани да сви процеси буду транспарентни и да послове реализују професионалци. Она је за Данас објаснила да је на послу који су склопили са Канцеларијом за КиМ за сада ангажовано четворо људи, а да за „стандардизацију наступа“ Канцеларије на друштвеним мрежама месечно добијају 65.833,33 динара, што на годишњем нивоу износи 790.000 динара нето.

„Процес јавне набавке Канцеларија за КиМ је спровела током јула и августа ове године, те са нама закључила уговор као понуђачем који је испунио све услове, укључујући и најнижу понуђену цену“, навела је.

Данас.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучићева ПОДГУЗНА МУВА Ненад Поповић ће „лажне вести“ тражити само на мрежама и у независним медијима, БЛАТОИДЕ неће дирати!

0 (0) Радна група за одбрану од лажних вести чије је формирање предложио министар Ненад …

Јел се то ЛОПОВСКИ ОЛОШУ оклизну на МАСНУ АКЦИЗУ? (видео)

0 (0) Мало да се и насмејемо поред све муке која нас је пристила. Србија …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *