fbpx
фото: Фонет

Крадете и отимате бандо лоповска од још нерођене деце!

0
(0)

Србија данас: Банда лоповска покушава данас да спинује јавност у Србији како би одвукла пажњу од страшне афере у коју је директно умешан наш врли вођа и његов мутави фикус којег је он лично поставио на место премијера српске владе. Мутави фикус ака Ана Брнабић је иснталирана у врх српске власти како би омогућио страховиту пљачку преко пола милијарде евра из српског буџета. Новац који ће бити покраден је из српског буџета а завршиће на рачунима газда Ане Брнабића и Александра Вучића у пореским рајевима попут Малте и Кипра. Више од пола милијарде евра имају намеру да покраду у наредних 12 година почевши од наредне па су се зато данас напрасно сетили наталитета и природног прираштаја јер са том причом покушавају да покрију страшну аферу где премијер „српске“ владе Ана Брнабић и председник Србије Александар Вучић директно учествују од самом почетка читаве пљачке коју су заједно са њиховим западним газдама планирали и кренулу да остварују у дело именовањем Ане Брмабић на место српског премијера. Заболе Вучића и Брнабићку за наталитет је колико јуче је стигла вест да лажу и да се ПДВ на беби опрему више НЕ ИСПЛАЋУЈЕ! Данас се лоповска олош обраћа нацији а једина ствар коју с атиме жели д апостигне је да спинује ток вести и да сакрије огромну пљачку српског буџета и српске сиротиње који ће опљачкати за више од пола милиарде евра. Та лоповска олош која данас рони кродилске сузе ту српску децу је немарила да пљачка у наредних 12 година и да им отме буквално њихову будућност. Џаба спинујете бандо лоповска! Управо је у време твоје шестогодишње власти из Србије што у гробље а што у иностранство преко пола милиона Срба.

__________________________________________________

Председник Србије Александар Вучић обраћа се данас нацији поводом две теме од највећег националног значаја: Косова и Метохије и поуплационе политике Србије.

Председник је почео обраћање нацији у 11 сати.

На самом почетку конференције за медије, којој су присуствовали и министарка без портфеља задужена за популациону политику Славица Ђукић Дејановић и генерални секретар председника Србије Никола Селаковић, Вучић се осврнуо на 14. годишњицу од стравичног погрома на КиМ, када је за два дана запаљено 35 верских објеката, а више од 4.000 Срба протерано са својих огњишта.

– Србији се у будуности не пише добро, због многих објективних критеријума. Завренички приступ нам је увек много важнији од оног стварног. Зато сам данас овде донео Бриселски споразум. Постојаће заједница општина у којој ће већинско становништво бити српско – предочио је председник.

– Наше данашње обраћање је веома важно. На данашњи дан, пре 14 година извршен је погром над Србима на Косову. Запаљено је 35 верских објеката, тада је 19 људи је погинуло, протерано око 4000 људи, према ондашњој оцени ОЕПС-а насиље је било брутално.

– Донео сам Бриселски споразум, са 15 тачака. Првих шест тачака је посвећено Заједници српских општина. Ове тачке остале су мртво слово на папиру, које нико није спровео у дело. Ми смо то преговарали под окриљем ЕУ, надајући се да ће договор бити спроведен у дело. Заједница српских општина ни у чему није услов Албанцима, а од нас се захтева да све прописано испунимо – рекао је председник на почетку обраћања.

– Шест месеци траје дијалог о Косову, никада нисмо озбиљније анализе радили. Унајмили смо најстручније људи да раде на томе – додао је председник.

Вучић је истакао и да већ 27 година у Србији влада апатија, а да први пут у последњих 6 месеци људи позитивно мисле о кретању Србије и имају нешто већу наду у будућност.

– Људи су научили да верују у незадовољство и да ћемо, чим један проблем решимо, њега увек заменити новим. То нас је све коштало драматичним губитком становништва. На дневном нивоу у 2017. години имали смо 107 људи мање – упозорио је председник.

– 2060. године, Србија ће имати између 3,9 и 5,5 милиона становника, а већину би могли чинити пензионери, што значи да бисмо као нација завршили – рекао је Вучић и истакао да под хитно морамо решити проблем нестанка нашег становништва.

Председник Вучић је у петак у Прокупљу, у разговору с новинарима, најавио и да ће данас изнети више детаља везано за истрагу убиства Оливера Ивановића.Он је тада истакао да су низак наталитет и питање Косова два највећа проблема са којима се Србија данас суочава, али и додао да ће држава радити на охрабривању приватног сектора како би људи тежили запошљавању у њему пре него у јавном.

Вучић је у обраћању јавности објаснио да је Влада Србије донела одлуку о формирања Савета за популациону политику и предочио неке од конкретних мера као што су давање предлога, мера и стручних анализа како би се помогло сиромашним деловима србије где је већи природни прираштај.

– За прво дете 100.000 динара једнократно, за друго дете 10.000 динара месечно две године, треће 12.000 динара током 10 година, а за четврто дете 18.000 динара током десет година. Ова мере односе се на децу рођену од 1. јануара 2018. године – рекао је председник Вучић.

Председник Србије је у наставку детаљно анализирао демографску слику Србије, желећи да упозори на алармантне податке са којима се држава данас суочава.

– Ухватили смо се овог проблема у тренутку када нам економија иде набоље и када много тога можемо да урадимо. Данас је број рођених по мајци у Србији 1,44, а потребно нам је 0,8 више само да бисмо имали просту репродукцију. Бићемо свакако мали народ и за то нам нико није крив, сами смо за то заслужни. Зато је ово последњи тренутак да почнемо тиме да се бавимо на озбиљан начин, јер стално губимо становништво. У последњих 27 година имамо негативан природни прираштај, док се губитак бележи већ више од 60 година – навео је он.

Нама су границе незаштићене. Губимо становништво на свим странама. Само нам се број аутомобила повећава, а број деце нам се смањује – рекао је Вучић.

Вучић је у наставку поручио да ће пензионери, војници и полицајци, али и многи други, за који месец бити задовољнији платама и пензијама, додавши и да ће наставити преговоре са Албанцима, уз закључак да ако компромисног решења не буде било, никаквог решења ни неће бити.

– На свим изборима смо победили, неће их бити још неколико година, па хајде да се сада бавимо будућношћу. Можда ће доћи времена када нам то неће бити важно, када ће цео свет бити једно, али и да се то не деси, ми ћемо нестати као земља. Повећава се број аутомобила у Београду, а деце нема, само се њихов број смањује, тај проблем морамо да решавамо. Зашто је још важно да решавамо питање косовског чвора? Морамо да креирамо атмосферу у којој ће људи наредних 100 година веровати у мир и сигурност, остајати овде и креирати своју будућност. Питање абортуса је ствар избора, али желим да и тада ош једном разговарамо са мајкама. Нећемо им ускратити право, али замолићемо људе да разумеју колико су деца потребна нашој Србији – објаснио је он.

Председник је најавио и да ће се у року 15 дана српске службе безбедности обратити народу по питању убиства Оливера Ивановића.
На питање да ли међународна заједница очекује да се реши питање Косова и Метохије у току следеће године Вучић каже:

– Моје је да народу кажем шта се дешава. Најмоћнијим људима кажем све што мислим у лице, и због тога сам и лично поштован као председник Србије. Увек заступам интересе наше земље. Ангел Меркеч ми је рекла: „Не знам како бих поступала да не ценим храброст коју си показао.“ Изаћи ћу са тим шта мислим да је компромисно решење и образложићу то, па нека народ види. Брине ме да не донесемо неке ирационалне одлуке.

Информер

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Узбуњивач из Вреоца на мети Грчића, директора ЕПС (видео)

5 (10) Жељко Стојковић, председник Удружења српски центар екологије из Лазаревца и радник Електроприведе Србије, …

Kада од страха напуни гаће, Вучић почиње да прети

4.9 (16) Александар Вучић је опљачкао Србију и постао најбогатији политичар у савременој историји Европе. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *