Ана Брнабић је инсталирана у врх српске власти како би омогућила пљачку српског буџета!

5
(19)

Сви су чудили како је могуће да неко ко нема било каквог животног и пословног искуства као што је Ана Брнабић прво постане министар у влади Републике Србије да би одмах затим била инсталирана и на место премијера српске владе. После јучерашњег објављивања чињеница и доказа а које су објавиле колеге из хрватског Национала у изванредном истраживачком тексту а поводом тешких облика корупције, криминала и сукоба јавног и приватног интереса у које је директно умешана премијерка Ана Брнабић заједно са председником Александром Вучићем свима је постало јасно чему то и коме имамо да захвалимо њен метеорски успон у српској политици.

Као и увек реч је о новцу али овога пута реч је о огромном новцу и то неких 523 милиона евра. За почетак. Пре уласка у српску политику Ана Брнабић је ординирала у НВО финансираним од стране западних влада и агенција а чак је обаљала и послове за једну од највећих америчких фирми која је у свету позната по обављању обавештајних и контраобавештајних послова за потребе западних влада и мултинационалних корпорација. Тако је наша а њихова Ана Брнабић постала директорка фирме регистроване у офшор пореском рају Малти а која се у Србији бавила и бави обновљивим изворима енергије. План те фирме иза које западни финансијери је да у Србији изгради низ ветропаркова и да струју из обновљивих извора прода ЕПС-у по три пута већој цени од оне која је на тржишту. ПОшто је та струја зелена рачунају да треба да произведе и зелене новчанице. Такав су и закон направили. Да ту струју из обновљивих извора плаћају три пута скупље. Тако је Вучићевом куму Николи Петровићу који је валсник више мини хидроцентрала у Србији држава досад исплатила преко 40 милиона евра.

Читав посао око продаје те три пута скупље струје ЕПС-у који је са државом закључила фирма којој је до јуче директорка била Ана Брнабић вредан је преко 523 милиона евра што значи даће Србија у наредној деценији преплатити струју најмање 350 милиона евра! Што је најгоре на тај остварени профит у Србији та страна фирма којој је на челу док није ушла у политику била нико други до Ана Брнабић неће платити порез и једнставно ће сав тај новац захваљујући систему повезаних офшор фирми регсистрованих на Малти, Кипру и Делаверу буквално исисисати из Србије.

По доласку Ане Брнабић на чело српске владе уклоњене су сви законске и друге препреке које су пре тога постојале а које су спречавале њену бившу фирму да тако галантно и без буке опљачка српски буџет за преко пола милијарде евра. У ту пљачку српског буџета и српске сиротитиње директно је умешан и председник Александар Вучић и да огромна сума новца која је у питању у овом послу сасвим једноставно објашњава зашто је он лично поставио Ану Брнабић за српског премијера.

Поставља се питње зашто је уопште страним инвеститорима под тотално ненормалним финансијким условима уопште дозвољено да граде ветропаркове у Србији јер је овде реч о јавном добру и извору енергије и зашто ЕПС није у своје иневстиционе циклусе уврстио инвестиције у ветропаркове и соларну енергију? Енергија је основна делатност ЕПС-а па тако уопште није јасно зашто су одбили и по чијим налозима одбијају да се баве сопственим послом и то оним основним као што је производња електричне енергије правећи тако огромну штету српском буџету и народу која се мери стотинама ако не и милијардама евра у наредних пар деценија.

Свим овим требало би да се позбави тужилаштво и полиција јер је јавном интересу и општем добру српског народа и државе нанета огромна штета и да је преко потребно утврдити ко је све одговоран за то и та лица одмах потом привести правди. На овакав начин са места државног функционера организовати пљачкање буџета државе којој сте барем номинално на челу и на такав начин држави и народу наносити огромну материјалну штету захтева кривично гоњење и процесуирање пре релаватним судовима ко год да је у питању.

Србија је на жалост у последњих две деценија после државног удара 5. октобра постала место које походе разне међународне преварантске банде које за мали новац како видимо успевају да купе и премијере и председнике ова напаћене српске беде који за њих и у њиховом интересу доносе законе и на велико пљачкају земљу. Са том праксом се мора прекинути јер пљачку каквој је била изложена Србија под жутим лоповима а сада већ шест година под напредним лоповима не би могла да издржи ни једна богата Немачка.

Људи, ми у самом државном врху имамо гомилу страних агената, лопова и шпијуна и крајње је време да их све приведемо познанију права. У супротном ће нам ти корисни идиоти доћи главе.

Милинко Милинчић

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Браћа Вучић још нису отишла на полиграф због плантаже марихуане “Јовањица”

5 (6) Одбрана Предрага Колувије, већинског власника имања „Јовањица“ на коме је прошле године заплењена …

ДОKЛЕ ВИШЕ: Бахати министар Тончев сваке године части сина са МИЛИОН ЕВРА из буџета општине

4.8 (6) Одлукама Скупштине општине, издвајало се за спорт 120-170 милиона динара сваке године, од …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend