Кретен: Тадић све државне одлуке доносио с врачаром!

0
(0)

Бивши председник и врачара сарађивали више од годину дана. Уочи прошлогодишњих избора имали сеансе у Борисовој вили у Лацковићевој на Дедињу

Генерални директор РТС Александар Тијанић открио је најмрачнију тајну бившег режима!

Он је рекао да је бивши председник Борис Тадић све важне државне одлуке доносио консултујући се с врачаром која се представљала као астролог!

Тијанић је ово поменуо узгред анализирајући српску политичку сцену. Истина, Тадића није споменуо именом, али је из контекста јасно да је мислио на њега.

Прошле године је изгубио кандидат који није успео због изборних рокова да обиђе све женске бираче лично. Паметан, леп, проевропски, модерантип. А главни човек у његовом изборном штабу била је једна жена. Није његова. Жена је врачара која је себе представљала као астролога и, практично, доносила све важне одлуке уз консултације са звездама“, објаснио је Тијанић додајући да је то што се судбина чита из звезда класичан пример скаредне и таблоидне политике. „Па је л’ није скаредно да странка која Србијом влада осам година нашу судбину чита као у време Астека и Маја из звезда?!

И други извор је потврдио ову причу рекавши да су бивши председник и врачара сарађивали више од годину дана. Чак су уочи прошлогодишњих избора имали сеансе скидања црне магије у Борисовој вили у Лацковићевој на Дедињу.

Председникове комшије биле су у чуду када су једне ноћи виделе како нека жена у пола ноћи кружи око куће са свећама у рукама и притом мантра неке чудне речи. Међутим, то нико није смео да коментарише на глас.
Мистериозна жена, наставља извор, није била из Србије него из Украјине.

„Представљали су је као саветницу за здрав живот, нешто попут „лајф-коуча“. По говору се видело да није одавде већ да је дошла из неке од земаља бивше СССР. Облачила се прилично неформално и једно је по томе била упадљива“, каже саговорник. Наводно, Тадић је чак одлуку о ванредним председничким изборима донео на наговор врачаре?!

„Сећате се, Борис се дуго ломио да ли да уз парламентарне распише и ванредне председничке изборе. Био је на корак од одлуке да не поднесе оставку, али се у последњи час предомислио управо на наговор те жене. То га је и коштало власти“, открива саговорник.    
Званичног коментара Бориса Тадића или људи из његовог изборног штава нема, али сви тврде да „први пут чују за тако нешто“.

Врачали и Предраг и Мира Марковић 

Предраг Марковић остао је упамћен по томе што је 23. јула 2006, уочи проглашења обновљене независности Србије, као тадашњи председник парламента ушао у зграду Дома Скупштине у Србије у 2.55 како би, по савету астролога, осигурао да се Србија „роди“ у знаку Лава?!
Познат је и случај Мире Марковић, супруге Слободана Милошевића, која се наводно непосредно пре расписивања избора 2000. консултовала с астрологом и он јој је саветовао да се распишу пре времена.

Јасминка Холцлајтнер: И Реган је имао астролога

Нисам чула за то, али ако је тачно то је помак набоље. Амерички председник Реган имао је жену астролога. Британска краљевска породица има своје астрологе. Не знам зашто Тијанић то критикује када је он увео асторлогију на БК телевизију. 

 

Курир

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Како су Вук Јеремић и Борис Тадић после смрти Микија Ракића ојадили Демократску странку за 20 милиона евра

0 (0) Бивши шеф дипломатије последњи имао контакт с огромним новцем који је ДС спремао …

Ти ћеш „просрпски“ заједно са тим Вуком Јеремићем да заглавиш робију због улоге који сте имали у растурању Србије

0 (0) БЕОГРАД – Први пут чујем за такон нешто и уверен сам да то …

16 Коментара

  1. Pa on je deklarisani idiot o bez te vracare

  2. Отац га јебо који га направи тако полупаног!

  3. са препоруком му оданих пријатеља епископа григорија и клике!

  4. Фотографија показује како нас је заврћао.

  5. са препоруком му оданих пријатеља епископа григорија и клике!

  6. mani se tračarenja kaži samo ono što znaš ipak je on intelektualac.

  7. masoni će ga izbaciti zato što je pica sa dva lica

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *