fbpx

Тадићу проспрски, Динкићу, крепаћете у затвору, злотвори!

0
(0)

Србија данас: СНС је заборавио да спомене и министра Динкића који итекако има шта да каже о потписивању уговора са италијанским ФИАТ-ом. Он је данас званични економски саветник председника Вучића и марионете у влади тако да њега не помињу. Тадић је од ФИАТ-а доби мањи део. Много ј већи добио тадашњи министар Динкић.

_______________

Владајућа Српска напредна странка (СНС) позвала је данас Владу Србије да поново испита да ли постоји законска могућност да се објави уговор са Фијатом.

„Верујемо да би грађани били шокирани када би имали прилику да виде садржину уговора, односно оно шта је Борис Тадић, најгори преварант, лично договорио са Фијатом“, наводи се у саопштењу СНС.

Лидер Социјалдемократске партије Борис Тадић раније данас рекао је да Србија има већу корист од пословања Фијата у Србији него што је коштала та инвестиција и да је реч о успешном пројекту, али да је проблем то што влада није наставила да разговара са руководством компаније о усавршавању садашњег и развоју другог модела аутомобила, јер један није довољан.

СНС је, међутим, Тадића назвала непревазидјеним лажовом и оптужила га да наставља да обмањује градјане Србије.

„Иако одлично зна да Влада Србије не може да објави уговор, зна да је објављивање уговора његов раскидни услов, а његова тајност, све оно што је Тадић договорио са италијанском страном, обавезујући услов за постојање и проводјење уговора у дело“, навела је СНС.

Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Држава исплаћује стране инвеститоре Комерцијалне банке, а њој шта остане

5 (1) „Пут опција” предвиђа да се ЕБРД-у, ИФЦ-у, ДЕГ-у и Сведфонду исплати 252 милиона …

Раднике Фијата у Крагујевцу узнемириле вести о продужењу плаћеног одсуства

0 (0) Радници фабрике „Фијат Крајслер аутомобили” Србија (ФЦА) у Крагујевцу веома су забринути после …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *