Легализовано отимање деце у Србији – Србијом је завладао страх

Легализовано отимање деце у Србији – Србијом је завладао страх

У Србији се деца легално отимају од родитеља или законитих хранитеља под изговором да је дете занемарено, да се малтретира, да су родитељи сиромашни и не могу своје дете да исхране.

Ту се онда умешају лица из Центра за социјални рад Општине (било које) који учествују у отимању деце из родитељског или хранитељског дома.

Уз њих обавезно иду припадници МУП-а који незаконито учествују у отмици деце.

При том ту децу одводе не зна се куд, јер се после тога не дозвољава родитељимa или храниоцима да виђају дете, као што је то случај са породицом Тркуља, а последњи случај отимања детета је случај отимања од брачног пара др Мила Алечковић и Ив Батај, девојчице коју су са Косова довели у своју хранитељску породицу, дете које је остало без родитеља, које је било у ужасном стању кад су га довели. После две године се дeвојчица опоравила и као да је неко чекао да се довљно опорави да би је брутално отео и одвео ко зна где.

Децу су у Србији крали у породилиштима, а данас их краду уз помоћ државе из родитељских домова и хранитељских породица. Ми грађани ове несрећне земље не можемо бити довољно сигурни да и на наша врата неће банути нека бандитска делегација која ће нас прогласити за несавесне родитеље и отети дете без нашег права да се због тога жалимо. А и у немогућности смо да у том случају било шта урадимо. Не знамо разлог због чега је дете отето од брачног пара Алечковић-Батај, сигурно не због немаштине. А и тај разлог отмице деце због немаштине је врло лицемеран, јер ако локална самоуправа има увид у велико сиромаштво неке породице, ваљда постоје механизми да се оно ублажи одређеним дотацијама које ће омогућити породици пристојан живот.

Сумња постоји да се наша отета деца касније продају странцима за прилично велики износ и да им служе ко зна за шта, можда за трговину органима. У овом нехуманом, материјалистичком свету све је могуће. Али ако наша држава стално истиће да јој је важан сваки становник, да све ради за добробит својих житеља, због чега својим грађанима оваквим поступцима својих органа управе прави проблеме и застрашује све друге?

Где ми то живимо? Да ли ћемо само мирно гледати како се отимају деца, (јер се то догађа другима) или ћемо сви, на свој начин дизати глас и борити се против тог зла? Ово је доказ да смо сви ми потенцијалне жртве бахатости и нехуманости разних општинских, социјалних и ко зна каквих још институција? Да ли држава има механизме којима нас, појединце, може да заштити од оваквих бахатих појединаца, јер у питању су појединци иза који стоји нека државна институција!

У овој земљи Србији, отаџбини некад славних предака и јунака који се нису плашили ни горих зликоваца, направише погружену, заплашену земљу у којој свако стрепи за своју егзистенцију, а уколико нема материјалних проблема, што је данас ретко, онда је заплашен на други начи, отмицом детета или претњом због јавно изговорене речи.

Ту скоро смо имали случај да се особи која је јавно говорила о штетности и еколошком загађењу које једна фабрика на југоистоку Србије шири својим димним гасовима и загађује околину, прети кривичном пријавом, јер је наводно све што је јавно тврдила нетачно. А онда је, ванредним мерењима загађења ваздуха и воде, доказано да фабрика заиста испушта огромну количину загађујуће материје кроз своје димњаке, што је потврђено анализама једне реномиране хемијско-аналитичке установе. И шта? Ништа, фабрика и даље ради. А докле ће, е то ће одлучити људи који живе у њеној близини.

У Србији се зацарио страх. Страх од губитка посла, што је најстрашнија ноћна мора свих запослених у страним фирмама, који примају између 200 и 300 евра месечно, без права на боловања, са врло малим годишњим одморима, без права на синдикално организовање. Синдикално организовање је у нашим, а белосветским фабриакама забрањено! Не сме да се протестује и да се траже бољи услови за рад и живот. Радници у таквим фабрикама се дивљачки експлоатишу, закључавају им се WC-и, паузе су врло кратке или их уопште немају.

Све је као у време с почетка 19 века, кад је тек стваран сурови капитализам (што је одлично описао Дикенс у својим романима). Србија се на жалост није много одмакла од таквог капитализма, без обзира што живимо у 21 веку, наводно, веку просперитета науке и хуманости.Да се не лажемо.

Овај век је век дехуманизације човека, дивљаштва, отимачине, превара, ратова, наркоманије, отмица људи зарад продавања органа, и свих могућих пошасти које једно друштво, у коме су све моралне норме прекршене, може да има.

Друштвену свест нам формира телевизија са свим грозним филмовима пуним насиља и са „ријалити“ (реалним) програмима у којима се пропагирају најниже људске страсти- псовање, туча, проституција, простаклук сваке врсте, речју, суб-култура. Таквим емисијама се дрогира велики број житеља Србије, гласа за те прљаве и огавне ликове, ужива што постоје тамо негде и гори од њих. Тако се Србија баца у кал, заборавља на своје моралне врлине, породичне вредности, на дружељубивост, љубав према ближењима, према домовини, према породици.

Све је то програмирано у некаквим поквареним људским умовима, како би се народ Србије „преумио“, „преломио у мозгу“, и како би заборавио на муку кроз коју пролази. А при том је данак који се плаћа гледањем таквог смећа много гори, јер нам се на тој матрици васпитавају и деца„Дајте ми само једну генерацију“, рече својевремено један нитков.

Срби су одувек имали јаке корене и јаку самосвест о томе ко су и шта су. Верујем да их не може до краја сломити ни страх ни прљавштина која се пропагира са белосветских, а наших медија.

Др Мирјана Анђелковић Лукић

ИЗВОР: КОРЕНИ

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

СНС ИЗВРШИТЕЉИ уз помоћ полиције исељавају породицу која је платила дуг! (видео)

СНС ИЗВРШИТЕЉИ уз помоћ полиције исељавају породицу која је платила дуг! (видео)

Извршитељи и полиција ушли су јутрос у стан породице Коцић, која живи у улици Максима …

ЕПС 7 година незаконито узимао новац грађанима?!

ЕПС 7 година незаконито узимао новац грађанима?!

Уз рачун за струју већ седам година плаћамо “трошак гарантованог снабдевача”, који је до скоро …

18 Коментара

 1. OVO JE VEK SVIH MOGUCIH NAKAZA I PERVERZNIH, DEVIJANTNIH, MAHNITIH PARAZITA, PEDERA, SIZOFRENICARA, PSIHICKIH MONSTRUMA I SADISTA, PEDERUSA, DROLJA, PEDOFILA, GERONTOFILA I OSTALIH NEMOGUCIH SPODOBA KOJE SU IZVUKLI NA SVETLO DANA IZ SVIH DUBOKIH RUPA VLASNICI, POSTAVILI IH NA ODGOVARAJUCA MESTA DA UNISTAVAJU, OTIMAJU, PLJACKAJU I PRODAJU, PODRIVAJU TEMELJE I DRUSTVA I DRZAVE I PRORODICE. KAO TAKVI NJIMA ODLICNO SLUZE JER SE SAMO TAKVI I MOGU KUPITI.
  SVI SMO UGROZENI, NAVALILI SU MONSTRUMI NA NAS, ONI MISLE DA SU TOLIKO NADMOCNI DA IM NIKO NISTA NE MOZE IAKO SU U TOLIKOJ MANJINI DA BI TREBALO SVE VREME BUKVALNO DA DRHTE OD STRAHA JER JE SAMO PITANJE TRENUTKA KAD CE IH POCISTITI NAROD KOJI ONI OVAKO MAHNITO, SADISTICKI, LUDACKI I BEZUMNO, BEZOSECAJNO UNISTAVAJU.

  • Центар за социјални рад

   Хајде не верујте тако у све што прочитате. Ја радим у Центру за социјални рад и с пуним правом могу да кажем да само ми који ту радимо знамо колико је то тежак, одговоран и племенит посао. Закон нас обавезује на чување службене тајне и док сви могу јавно да нас прозивају ми не смемо било шта из предмета да дамо у јавност, да објаснимо и докажемо супротно. Јер, подаци о личности детета су приватна ствар детета и његове породице а не нешто што читава јавност треба да зна. А са чиме се све сусрећемо, само Бог зна. Нема свако стомак за овај посао. Када сте видели да је нека ТВ дебата на ову тему укључила неког ко ради овај посао да из прве руке чује наш став? У дебати учествују сви, само не стручни радници Центра.

   • Ma dajte molim vas ,gde ste videli da se deca oduzimaju zbog siromashtva od nekog ?Pogledajte statistike u Evropi recimo .Centar za socijalni rad je duzan da detetu obezbedi sve sto mu je potrebno za zivot u krugu porodice ukoliko ta porodica zivi u siromastvu .EEEE onda ukoliko ipak dodje do zapostavljanja ,zlostavljanja i tome slicno centar moze da intervenise .Ta vasa prica o humanosti ne drzi vodu .Ne mozete preslikavati Britanski model samo u stavkama u kojima vama to odgovara -a to je upravo ono sto radite ,a sa druge strane ne obezbedjujete uslove za zivot deteta u krugu porodice .Pa ovi politicari mogu da nas sve svedu na prosjacki stap ,stave u geta i oduzmu nam svima decu jer nemamo para …Bas zgodna ta logika jel ?Posle rade sa njima sta zele .
    Druga stvar ,Kad se dete oduzme od nekog ono se stavlja na PRIVREMENO staranje kod nekog ,medjutim roditelji i dalje imaju roditeljsko pravo ,ono se oduzima tek davanjem deteta na usvojenje .Naime ako postoji roditeljsko pravo roditelj ima pravo da zna gde mu je dete i da ga vidja po dogovoru .Cak i ukoliko je doshlo do nasilja ,moze da vidja dete u kontrolisanim uslovima …Nista se od ovog ne primenjiuje u Srbiji ,zakon postoji ali se ne postuje i menja po potrebi .Zato nemojte da govorite koliko ste humani i koliko odgovaoran posao radite jer o tome nije rec .Rec je o ne postovanju zakona na koje ste primorani jos se pravite ludi kao da se nista ne desava .DA ne govorim o tome da drzava privremenim staraocima i hraniteljima uplacuje pozamasne sume za cuvanje deteta a roditeljima oduzima decu jer nemaju para ….Ko je ovde lud ?

   • ma jebo ti ker mamicu, zlikovce i ubico, koji ti odgovoran rad radis, znas li, seme ti se zatrlo. gde ta deca idu. — kurvin sine i nasilnice,, kad bi tvoju platu toj sirotinji dali ne bi tesko ziveli. — smrade naprednjacki i fasisticki, a odkud bilo kome tudjom decom raspolagati, kao da je to alajbegova slama, i sveto pravo na decu nekome osporavati. — maloumnice napredni, satanisto i kurvin sine, cinis zlo, cinis nesto sto se mora placati zivotom. –Pu sve ti kerovi jebali.

 2. Svesnih SRBa ima tek toliko da sacuvamo koren. Ostali su hrana profitu interesa, ali ne srbskog.

 3. Kad je društvo više bolesnije mladi i nejaki gore prodju.

 4. Što je društvo bolesnije mladi i nejaki gore prodju.

 5. ugrozenim ministar deli i po deset pistolja, pa vama ce dati bar jedan, a ako ne da cakiju u ruke. jer SVOJE BRANITE, pa kad neko creva rasuta ostavi vise se to nece ponoviti. — ako dozvolite to naj svetije pravo, decu imati, da vam neki zlikovac ugrozi onda ce jednom sa ularom doci i ko goved odvesti da mu robujete i sluzite.

 6. Neshvatljivo je da okolina i sav ostali narod Srpski gleda i cuti kako servijanci, satanisti i tudjina robovi odvode decu, na koja nikakva prava nemaju, pa pedofilima, pederima i satanistima ko igracku prodaju. — jebem svim koji od toga zive sve zivo i mrtvo. — i meni su to u porodilistu ucinili a da znam ko je odgovoran za to licno bi mu presudio.

  • Strasno. Nista gore i teze od toga, sem, daleko bilo, kad dete ljudi sahrane. Ali, otimanje i kradja beba je za mene najgore sto neljudi rade, najgore! Takvima zelim sve najgore, decu svoju da gledaju da im na oci umiru u najgorim mukama!

  • Нурнберг, па нису баш сви ћутали. Али је истина да је добар део народа деловао збуњено, неповерљиво, па је њихова реакција изостала……………..
   Катанићева 15. од 15 до 16 сати свакога дана…
   Изађите из свакодневнице ријалити програма, оставите тастатуре…
   ДОЂИТЕ У КАТАНИЋЕВУ, ПОТРЕБНА НАМ ЈЕ ПОМОЋ, ДА БИ ПОМОГЛИ СВИМА НАМА!!!

   • Mi mozemo da vam pomognemo samo ovako, mi, koji nismo iz Beograda, zar ne?
    I mi ne cutimo, ja urlam vec 20 godina, a gledam idiote koji se pecaju na elokventne placenike jos od 1999., necu ni da pominjem period od 1980. pa naovamo. Kao hipnotisani su se upisivali po strankama koliko su tupavi, pa im sada djavo kriv! Kao ludi su sledili ono placenicko jalovo djubre koje i dan danas zivi u sred Beograda sa onom mahnitom specenom jalovusom koja sa dijagnozom ludak i psihopata prima ogromnu platu u upravnom odboru nis!?
    I MI NIKADA NISMO I NE PRATIMO TE PROGRAME SA SLJAMOM!
    NASA SVAKODNEVICA JE UPRAVO STALNA BORBA PROTIV SVAKE VRSTE SLJAMA I OTROVA I VELEIZDAJNIKA!
    I TAKO DECENIJAMA!
    KAO I NIKOLA ALEKSIC KOGA NIKO NIJE TAMO U BEOGRADU PODRZAO, PA NI VI IZ KATANICEVE!
    SAM JE STAJAO TAMO PO BEOGRADU, A PROLAZNICI SU SAMO BLEJALI U NJEGA, U PROLAZU, NARAVNO!

 7. Систематски нас уништавају

  Отимање српске деце, може се погледати на:
  http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=434&cl=09

  -U V.BRITANIJI PREKO 90 GODINA KRADU DECU, NE SAMO IZ AFRIKE, KAKO UPOZORAVA UN, NEGO I OD SAMIH ENGLEZA. “FORCE ADAPTION”,ODNOSNO PRISILNO USVAJANJE SE PRAKTIKUJE VEĆ DECENIJAMA. DECA KOJU SU BRITANSKE VLASTI ODUZELE OD ZDRAVIH I NORMALNIH RODITELJA, UPOTREBLJAVAJU SE ZA : PEDOFILIJU, SATANISTIČKE RITUALE,TESTIRANJE NA RAZNE VAKCINE, PROSTITUCIJU. TO JE JAVNA TAJNA U V.BRITANIJI KOJA SE ZOVE “GEGGING ORDER” – “GEG NALOG” JE NAREDBA OD STRANE SUDA ILI VLADE KOJOM SE OGRANIČAVAJU INFORMACIJE ILI KOMENTARI, ODNOSNO ZABRANJUJE SE DA BUDU OBJAVLJENE.”GEG NALOZI” SE KORISTE ZA ZAŠTITU”LEGITIMNE ILI POSLOVNE TAJNE, A SVE KAO RADI ZAŠTITE PRIVATNOSTI. ŠTO ZNAČI DA SVI KOJI SU UNUTAR SASTAVA “PIRAMIDE” RAČUNAJUĆI I SOCIJALNE USTANOVE MORAJU ĆUTATI O SVEMU ŠTO SE DOGAĐA. TO JE INSTRUMENT ZA UČUTKIVANJE, A RODITELJIMA SE PRETI DOŽIVOTNIM ZATVOROM AKO PROGOVORE. ENGLESKA KRALJICA JE NA ČELU TE PIRAMIDE. “FORCE ADAPTION” JE LEGALNA KRAĐA DECE. TO SE UPRAVO DEŠAVA I U SRBIJI.

  -Porodice iz Izraela ozbiljno su zainteresovane za usvajanje dece iz Srbije. Prvi sastanak u Vladi održan je pre dva dana (3.9.2016.), saznaje „Blic“.
  Nakon što su porodice iz Amerike i Evrope udomile oko 150 dece iz Srbije, u našu zemlju stigla je i izraelska delegacija, koja je radi usvajanja mališana tražila sastanke s najvišim zvaničnicima u Nemanjinoj 11.
  Kako saznaje „Blic“, predstavnici fondacije „Atid Haieladim“ razgovarali su prošle nedelje s najbližim saradnicima premijera Aleksandra Vučića, kada su im pokazali čvrste namere za usvajanje dece iz naše zemlje koja imaju najviše tri godine…
  Inostrana usvojenja od 2006.
  – 59 Švedska
  – 51 SAD
  – 8 Kanada
  – 3 Slovenija, Francuska
  – 2 Švajcarska, Luksemburg, Velika Britanija, Portugal, Nemačka
  -1 Kazahstan, Italija, Španija, Irska, Grčka.
  – AMERIČKA Dr RAJSMAN ŠOKIRALA SRBIJU Srbi čuvajte se. Novim obrazovnim sistemom od vaše dece žele da stvore…
  Neki od pripadnika najviših ešalona vlasti učestvuju u satanističkim ritualima u kojima se sprovodi ritualno satanističko zlostavljanje i ubijanje dece…
  * “Podesta mejlovi“ su, iako je Vikiliks objavio veoma mali procenat mejlova koje je Hilari Klinton razmenila sa šefom svog izbornog štaba, Džonom Podestom, po svemu sudeći, najviše uticali na ishod predsedničkih izbora u SAD, najviše zahvaljujući pretnji da će se obelodanjivanjem novih 650.000 mejlova razotkriti pedofilska mreža i njena povezanost sa „Vašingtonskim prstenom“. Mejlovi su pokazali da su pedofili instalirani na najvažnije pozicije u svetskoj strukturi moći u svetu…

  Sada, zahvaljujući ogromnom novcu Rokfelera, Gejtsa i Soroša, na čelu država, poput Hrvatske na primer, u koju sam bila pozvana kako bi raskrinkali politiku seksualnosti Novog svetskog poretka, nalaze se pedofili. To se dešava širom sveta i UN su deo te strukture. Rokfelerov, Gejtsov i Sorošev novac (onih koji su proglašeni „filantropima“) finansiraju strukture koje realizuju njihove interese – pre svega UN, koje podržavaju abortus i monstruoznu seksualizaciju dece, pokušavajući da snize starosnu granicu pristanka na seksualne odnose na deset godina i niže.
  I ta granica se neprekidno smanjuje.
  Ti, takozvani „filantropi“ finansiraju isključivo univerzitete koji ispunjavaju njihovu agendu uspostavljanja novog seksualnog poretka i totalitarne kontrole. To se veoma dobro vidi iz „Podesta e-mail“-ova i Vikiliksa, koji predstavljaju izvanredno značajan izvor informacija. Džon Podesta i njegov brat su kreirali ono što se plasiralo kao „vrhunska umetnost“ a da bi to bilo moguće u organizaciji velike laži učestvovali su FBI i svi iz zakonodavvnih i izršnih struktura vlasti.
  Dakle, čitava struktura vlasti je premrežena pedokriminalcima.
  Treba razumeti da je jedan od najvažnijih igrača u tom lancu – farmaceutska industrija – kompanije koje stiču bogatstvo na osnovu seksualno prenosivih bolesti. Farmaceutske kompanije zarađuju neverovatno bogatstvo na vakcinaciji naših beba, najpre nametanjem svojih proizvoda – vakcina, a potom i na rezultatima koje time postižu. Pedijatrijski autizam i čitav spektar poremećaja učenja predstavljaju izvor neverovatnog bogatstva od bolesne dece, naročito ukoliko pravni sistem neke zemlje obezbedi legitimitet i zakonsku osnovu za njegovo sprovođenje u formi mandatorne vakcinacije. Bogatstvo se stiče na onesposobljavanju naše dece za normalan život, jer nema roditelja koji će se predati kada je u pitanju budućnost njegovog deteta…
  Dejvid Rokfeler, koji je nedavno umro u 101.godini, zaslužuje apsolutnu pažnju u našoj analizi. Osnivač „Standard oila“ i nekadašnji najbogatiji čovek na svetu, koga establišmentski mediji slave kao najznačajnijeg filantropa koji svoja dobra dela ostvaruje preko Rokfelerove fondacije, finansirao je pokrete dizajnirane za seksualni inžinjering (seksualnu revoluciju) i njenog inauguratora Alfreda Kinsija. Dejvid Rokfeler je pionir u socijalnom inžinjeringu. Od 1900-tih, Rokfelerova fondacija, pokrenula je mnogobrojne projekte u čijoj realizaciji sada učestvuju Džordž Soroš i Bil Gejts. Mračna strana ovih napora nikada neće biti uključena u razmatranje dela i života ovog monstruma…
  Deca se uče u školama da budu objekti za pedofiliju.
  Oni koji su to osmislili, dobro znaju da je mozak dece moguće oblikovati, deci se govori da mogu da imaju oralni i analni seks sa onim koga izaberu – bilo da je dečak ili devojčica, odrasla osoba – bilo ko, petogodišnjaci se uče kako da mastrubiraju, i to se sve odvija pod zaštitom zakona. Kinsijev institut je član UN i oni sprovode treninge širom sveta. Sigurna sam da imaju svoje reprezente i u Srbiji. Kinsijev institut je napravio i aplikaciju za mobilne telefone preko koje ohrabruju ljude širom sveta da stupe u bilo koje seksualne aktivnosti u bilo kom starosnom dobu. Deci se danas sugeriše da bi trebalo da upražnjavaju analni seks…
  Sagovornik „Pečata“ dr Džudit Rajsman razobličila je Novi seksualni poredak za čije je uspostavljanje Rokfelerova fondacija odvojila ogromne svote novca, uloženog kako bi opskurna i opscena „istraživanja“, koja su sprovodili dr Alfred Kinsi i „Institut za seks“ na Univerzitetu Indijana na čijem je čelu on bio, postavila temelj za „seksualnu revoluciju“, uspostavljanje zakona kojima se normalizuju homoseksualizam i pornografija i uvođenje nastavnih programa u vrtićima i školama u kojima se deca modeluju po meri Novog svetskog poretka kao objekti za pedofiliju, pretvarajući svet u savremenu verziju Sodome i Gomore…

  Pod „seksualnim obrazovanjem“ deci se serviraju LGBT seksualni materijali.
  Pogledala sam programe koje ste mi poslali, koje su u Srbiji pokušali da ubace u sistem. Tim programima se deca treniraju za domaće i internacionalne predatorske mreže. U isto vreme, propagandni obrazac nalaže da se u medijima govori o zlostavljanju dece u porodici. To je uobičajena mantra.
  Najgore što možete detetu da uradite je da mu u mozak ubacite slike sa seksualnim sadržajem i to podržite autoritetom vaspitača, učitelja i nastavnika.
  Kada se detetu govori o seksu i kada mu se serviraju slike i postavljaju pitanja tipa: „Da li želiš da te dodiruju“? „Gde želiš da te dodiruju“ – dete se oseća uplašeno. Ono oseća da takva pitanja ne bi trebalo da mu se postavljaju i ispunjava ga mešavina velikog uzbuđenja i straha. Pedofilski monstrumi, postavljeni na rukovodeće pozicije upravo to stanje kod dece žele da izazovu širom sveta, jer je to stanje koje seksualni pervertiti i sadisti obožavaju – mešavinu straha, sramote i seksa.

  -Ово су само делови неких истраживања.

  -Чувајмо децу по цену живота!!!

  • Da, znam za sve to, na zalost, pratim i to vec decenijama, nestaju deca sirom sveta, pa i u Americi “zemlji snova”, zna se i sta se desava sa njima! Ona koja se usvoje imaju ogromnu srecu, jer vecina zavrsi kao zrtva za uzimanje sveze krvi i organa matorim kvazi vladarima sveta, kao seksualne igracke njima takodje, tako da je to strasna stvarnost! Bil Gejts se javno hvali koliko je dece po africi ubio svojim vakcinama, ta ofucana matora drtina koja je sve samo ne filantrop, isto kao i svi oni u tom krugu perverznih i devijanntnih neljudi. atzv un sa svojom “zastitom” po celom svetu koristo svoje ispostave za laksu trgovinu decom, da ne pricamo sta sa decom rade “humanitarci” i “plavi slemovi”!

 8. Систематски нас уништавају

  http://srbinaokup.info/?p=53230
  http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=407&cl=13
  http://www.intermagazin.rs/u-srbiju-iz-norveske-stize-ozloglaseni-barnevernet-ovo-ce-skroz-unistiti-srbe/

  -СЕКС СЕКТЕ, САТАНИЗАМ: ТРГОВИНА ДЕЦОМ У САД
  у Актуелно, Вести, Свет 19. јуна 2018.
  Вашингтон – Зову их „мале барбике“. У САД се скоро као и свака друга роба могу купити и продати девојчице старости девет година, док је просечна старост девојчица које продају ради „сескуалних услуга“ 13 година.
  Ово је мала грозна тајна САД. Наиме, према подацима Националног центра несталом и „експлоатисаном децом“ у САД се децом тргује неометано. Трговина секси робињама постало је уносан бизнис, који је сада трећи међу криминалним пословима по заради, одмах после трговине наркотицима и оружјем.
  Новинарка Ема Колинс пише да је продаја деце постао уноснији и безбеднији посао од трговине наркотицима и оружјем. Фунту хероина или пушка продаје се једном на дан, а девојчица од 10 до 15 пута. У САД се свака два минита једна девојчица користи ради проституције. USA Today пише да су у САД због секса тргује са око 2,5 милиона деце.
  Ко купује децу ради секса?
  Људи из свих социјалних слојева. То раде, како пише Тим Суарес, који је проучавао трговну девојчицама, ваше колеге са посла, лекари, пастори (протестантски свештеници) итд. Према његовим подацима сао у Џорџији око 7 200 мушкараца (половина је узраста од 30 до 40 година) сваки месец купују секс са девојчицама старости девет година, односно 300 пута дневно. У просеку за пет година девојчица буде силована од 6000 мушкараца.
  Годишње се у САД прода 100 000 деце (дечака и девојчица заједно), док је још 300 000 деце било у опасности да буде продато. Интересантно је како се доспева у ропство. То су деца која су отета из породица, затим она која побегну од куће (сама) па их трговци ухвате, а треће продају рођаци и познаници (најчешће деца која остану без родитеља).
  ЦАРСА

  – ДЕЦА ПРЕКО ГРАНЕ, А ВУЛИН У НОВИ СТАН
  Tokom mandata Aleksandara Vulina, prema zvaničnim podacima na usvojenje strancima dato je više od 80 dece. Posle afere, porekla novca za kupovinu stana od 200 000 eura, Vulin je 2017. godine, napustio čelnu funkciju u ministarstvu za socijalni rad. Vulinova tetka iz Kanade ušla je u antologiju medijske satire. Vulin u fotelju ministra odbrane.

  -Имамо чињенице:
  -да нам је председник педер,
  -да нам је премијерка лезбејка, пореклом из Хрватске, да је радила за УСАИД, која се спомиње кад је у питању трговина децом из Србије и других крајева, да је са “партнерком” набавила(купила, или платила сурогат мајку) дете баш у Америци, да се бори за озакоњење истополних бракова, усвајање деце од стране истих и за још којекаквих девијантних чудеса,
  -да су многи министри и високи државни намештеници педери,
  стога требамо озбиљно да схватимо у каквој се педерској, педофилској, мрежи налазимо.

  -И због тога су нас разоружали, вероватно по препоруци увежбаног убице Срба, Тонија Блера, да не можемо да се бранимо.
  Међутим и пре се народ некако бранио: секира иза врата, виле, сад имају мачете од 500-тињак динара, па кад дођу да одузму дете, значи да је куцнуо задњи час живота.
  Ако нећете да дозволите да вам детету испирају мозак како сте ви невалјали, па их продали у бели свет:Норвешку, Шведску, Финску, Израел, Уса, Енглеску, Холандију, Немачку, или било где и да нећете да дозволите да га убијају натенане испробавајући на његовом мозгу којекакве супстанце, да му ваде органе уживо, да на њему фармакомафија испитује лекове и вакцине, да га продају у педофилске кампове, где ће се над њим иживљавати на хиљаде сифилистичних и ХИВ позитивних сидаџија и педофила,… онда за пример све те отимаче, по могућству сравнити са земљом, без обзира на крајњи исход по вас.јебеш живот, ако ће вам дете проћи све те грозоте.
  Опет да наведем пример из Норвешке:Једног дечака је одузео тај њихов “Барневернет”, одвео га у у педофилски камп на острву Утоја, где су се над њим иживљавали педери из целог света.Девет година је спремао освету и 2011-те је у том кампу побио око 80 особа.Погађате, тај дечак се зове Андерс Беринг Брејвик.

  -Има још један пример из историје.Турци су нам радили свашта, али кад је Руднички Бик увео праве прве брачне ноћи, па је тако и Карађорђева млада била на реду, Црни Ђорђе је замолио агу да мало сачека, а онда је одмах дигао устанак.
  Нама већ одузимају још већу светињу, а ми не дижемо устанак.Ваљда народ мисли:Ово су наши Турци.
  Нема наших Турака, без обзира што нам се председник сбратимио са Турцима, а приписују му и неки страни днк, а и да је крштен у католичкој цркви у Бугојну.

  Угушити данак у крви и чувати децу од настране државе по сваку цену!!!

 9. MORAMO SAMI DA BRANIMO NASU DECU, PO BABA COKINOM ZAKONU !!! NEMA DRUGE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *