Лондонска полиција послала СМС поруке клијентима албанских нарко дилера

Лондонска полиција послала СМС поруке клијентима албанских нарко дилера

4.4
(8)

Лондонска полиција послала је 2.000 СМС порука особама које је албански нарко банда снабдевала кокаином. Полиција је клијентима понудила помоћ у решавању проблема зависности, преносе британски медији.

Полиција је поруке послала углавном запосленима у лондонском финансијском центру, а њихове бројеве телефона пронашла је у два заплењена телефона албанске мреже организираног криминала, објавио је Дејли мејл.

Kако преноси Тајм, полицајци су већ дуже време широм земље контактирали зависнике и редовне муштерије албанске банде, нудећи им помоћ. У СМС порукама корисницима кокаина било је наведено да су дилери ухапшени и да њиховим корисницима нуде помоћ, а поруку је пратио и линк посећен 1.852 пута на којем се дају савети везани за пружање помоћи због злоупотребе дрога.

Лондонска полиција је пратила 12 Албанаца који су ухапшени с 1,2 килограма кокаина у вредности 144.000 фунти, лажним документима и готовини од 20.000 фунти. Током последњих 12 месеци, ухапшени су осуђени на затворске казне између 25 и 64 месеца.

Двојица вођа нарко групе, Бледар Понари (28) и Фјораљб Фера (21) имали су на располагању осам курира и две особе за контакт телефонима који су у финанцијском центру Лондона растурали дрогу.

Детектив Ли Џонсон, који је водио осмомесчну истрагу, рекао је да муштерије нису биле свесне чињенице да су куповином кокаина финансирали тешке злочине и ропство.

Анатолија

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Ти си се буразеру нацуцао Черчилових друидских шишарки па су ти озбиљно попустили неурони

Ти си се буразеру нацуцао Черчилових друидских шишарки па су ти озбиљно попустили неурони

0 (0) * О „Јаншином нон-пејперу“: „За разлику од претходних међународних покушаја да се `поправи` Балкан, који …

У Првом светском рату Енглеска све чинила да Србија нестане

У Првом светском рату Енглеска све чинила да Србија нестане

4.9 (30) Академик Живојиновић расветлио природу српско-енглеског савезништва из Првог светског рата Минирали су свако …

2 Коментара

  1. jooj sto su lepi s tim bradurinama, jebali mater svoju, oce to brijac i kais za ostrenje i kontejner za otpad. — ovi ,,intelektualci,, su elita arnautska, koja jedinu literaturu sa funte zna, i ko pascad se razmnozava, brzo ce za Srbiju; jerbo englezima narkomanima i alkoholicarima jedino tamo trebaju a dobri su samo ako kokain dopremaju, a nadju se i takvi koji ih ko zeceve povataju pa na zadatak salju, Srbiju da rasturaju. — ni tamo ni ovde na njih ne idu sa dugim cevima i ne drze u zatvorima.
    — onaj ko je uzimao vizu za englesku zna da ovi kozojebi tamo idu samo za nagradu.

  2. ПерунГромовник

    Pa britanci su ih podržavali u njihovom terorističkim akcijama, jebo im pas mater žvalavavu u usta! Sad nek ih arnauti trte do besvesti! Podrška arnautima!

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend