fbpx

Мењају фотеље дуже од 20 година, а град Крушевац пропада

0
(0)

Анкете на локалним интернет порталима показују да Крушевљани немају поверења у локалну власт, али ни у опозиционе политичаре.

Да су Крушевцу потребни нови људи у политици, верује чак 91 одсто учесника анкете коју је спровео портал Крушевац онлине.

У другој анкети локална власт је од учесника анкете добила просечну оцену 1,48. Оцену један добила је 76 одсто испитаника. Трећа анкета показала је да 43 одсто Крушевљана не би гласало за исту странку за коју је гласало 2012, док 27 одсто уопште не би гласало.

– Требало би растерати све ове старкеље које се селе из једне у другу фотељу више од 20 година! Исти људи се смењују у власти и опозицији, а град пропада. Прво бих кренуо од мог СПО – огорчен је незапослени службеник Србобран Дамјановић.
На изборима 2012. године највише Крушевљана дало је поверење Покрету за промене – др Катанчевић и СНС. Ове две странке, заједно са СПС-ЈС и ДСС, формирале су власт.

После колективног преласка у Демократску странку, у пролеће 2013. године, Покрет за промене је избачен из коалиције.

– Потребни су нови људи да сви ови који су били оду у прошлост, али се плашим да немамо нове људе, а да нису искомпромитовани – сумњичава је Снежана Усевић.

На порталу Расински парламент у анкети “Ко је најгори градоначелник Крушевца од 2000. до данас?” мртву трку воде садашњи градоначелник Драги Несторовић и претходник Братислав Гашић.

– Мерило успеха сваке власти су остварени резултати. Сматрам да смо, с обзиром на објективне околности и недаће које су нас задесиле, урадили максимално. Увек постоје паушалне и негативне оцене и коментари у односу на рад носиоца руководећих функција. Уважавамо сваку конструктивну критику, сугестију, предлог и коментар са оправданом аргументацијом – коментарише резултате Драги Несторовић.

– Крушевац има довољно младих, интелигентних, способних стручњака. Потрудићемо се да им дамо шансу – каже Мирјана Јевремовић из ДС.

 

Славиша Миленковић, Блиц

фото: С. Миленковић

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Поново не ради грејање у Крушевцу

0 (0) КРУШЕВАЦ – Корисници у Крушевцу који се топлотном енергијом снабдевају из централног топлотног …

ВУЧИЋЕВ ДЕБАKЛ У KРУШЕВЦУ И поред претњи и присиле мање од 3.000 људи дошло на митинг

0 (0) Председник Србије Александар Вучић одржао је синоћ митинг на Тргу косовских јунака у …

13 Коментара

  1. a ja mislio da pozarevac ima najgore politicare

  2. a ko je tome kriv?pa onaj ko glasa za njih.oće li se iko opametiti i rasterati tu bagru i postaviti nekoga kome je interes narod i grad i sve

    • Kada se nešto deli besplatno ,tada ćeš videti takve kako se guraju ,gaze jedni po drugima i utrčavaju u red i grabe dok ne nestane… Kulturan čovek se neće gurati sa primitivcima ,jer postoji i mogućnost da ga izdžepare ,te je tako i u politici… Sva ološ je u politici i obrće se ,prelazi u druge stranke kada osvoje vlast ,trguju među sobom i pljačkaju sopstveni narod i državu ,a budale im veruju i daju im podršku… Ne treba glasati za nikog ko je već bio u vlasti…

  3. Uspeh njihove politike se vidi po tome da je više od 36% ljudi nezaposleno.

  4. pa kada im je Gašić bio gradonačelnik možete misliti kakvi su ostali

  5. EPIDEMIJA NEODGOVORNIH POLITIČARA U SRBIJI I TO TAJE GODINAMA A, VAKCINE NEMA

  6. Narod je sam kriv za to. Niko nema rezultata a ostaje na rucki.

  7. Udarne pesnice SNS buzdovani,nekada iz nekih drugih partija,cija deca imaju vise desetki od devetki i ne piju vodu na cesmi sa studentima kako rece jedan od ovih sa slike, inace bivsi gradonacelnik.E pa birajte i dalje viteza od Krusevca i glasajte za Zeca,Medu i ostali olos i sljam koji se nalazi u gradu.

  8. eeeee da je samo krusevac lako bi mu pomogli osim BEOGRADA cela srbija propada

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *