fbpx
Насловна / Србија / Милион радника је остало без посла док си ти владао ЦРВЕНИ БАНДИТУ!

Милион радника је остало без посла док си ти владао ЦРВЕНИ БАНДИТУ!

Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић честитао је данас грађанима Србије 1. мај, истакавши да нема високог нивоа радничких права без економског развоја земље.

– СПС ће као модерна социјалдемократска партија левице настојати да очува тековине за које су се изборили радници крајем 19. века. Данас, кад Србија и даље пролази кроз тежак период, ми позивамо на деловање све који деле наша начела демократски и социјално одговорне и економски реалне политике – навео је Дачић.

Према његовим речима, потребна нам је модерна, успешна, економски јака Србија, која има пријатеље по целом свету, а борба за радничка права и социјалну правду уско је повезана са економским развојем.

– Нема високог нивоа радничких права без економског развоја земље. Зато се СПС залаже за стварање друштва у коме је могуће да постоји систем у којем се поштују права радника и у којем ће ниво социјалне правде бити као у земљама ЕУ – каже Дачић.

Због тога, истакао је он, СПС учествује и подржава реформску политику Владе Србије.

– Влада Србије је носилац реформи, економског раста, пораста друштвеног благостања, бољих и праведнијих услова рада, веће запослености и зарада – навео је лидер социјалиста у првомајској честитки.

Вестионлине, Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Нико још није гласао. Будите први!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

„Дојче“ банка уводи армију робота како би заменила 18.000 радника

Као део великог радикалног плана финансијског реструктуирања у износу од 8,3 милијарде долара, мултинационална „Дојче“ …

Ко је из БИА или МИП-а стопирао „Крушиков“ извозни посао у Јерменију и наместио га приватнику?

4.2 (5) Самостални посланик Ђорђе Вукадиновић изјавио је да је као одговор на посланичко питање …

Један коментар

  1. TAJ CRVENI BANDIT-SLOBINO KOPILE IMA DA NAS JAŠI DO SMRTI….SPREČIO JE LUSTRACIJU ….I ZAŠTITIO SVE LOPOVE IZ PROŠLOSTI……I PONOVO IH DOVEO NA VLAST.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *