Награђивани полицајац постао камионџија: Полицијом влада корумпирана багра – од врха до дна!

Награђивани полицајац постао камионџија: Полицијом влада корумпирана багра – од врха до дна!

5
(13)

“Гади ми се да радим у служби. Одлучио сам и пресекао. Боље возити камионе, него радити са корумпираним колегама и страначки постављеним неспособним старешинама” написао је бивши полицајац Новица Бачић у својој исповести.

Имајући у виду бројна хапшења полицајаца након афере Беливук, у којој је потврђена веза државе и криминала, исповест Новице Бачића, бившег испектора за сузбијање наркоманије у ПУ Бор, који је напустио службу и отишао да вози камионе по Европи, уклапа се у општу слику стања у друштву до којег нас је довео режим Александра Вучића.

Бачићеву исповест, пренео је заменик председника Покрета за безбедну Србију, Владимир Савић, у свом Фејсбук статусу:

– Завршио сам 33 класу, 2 вод, СШУП, радио сам у ПУ Бор до пре четири месеца. Службу сам напустио зато што ми се огадила професија за коју сам се мукотрпно школовао четири године, са четрнаест година се одвојио од родитеља, да би ме сада јахали као коња неписмени официри са завршеним курсевима и педагошким факултетима – започиње Бачић.

Он каже да полицијом влада “корумпирана багра од самог врха до краја”.

– Kо каже да ово у ПУ Бор није истина, нека ме слободно позове и пита. Радио сам наркоманију десет година, да би сада два човека у граду Бору продавала дрогу као да је само у Бору легализована продаја. О запошљавању кумова, сестара, браће,снајки итд… у служби да не причамо – изјављује Бачић.

Бачић се захваљује служби која га је, како каже, “хранила све ове године”, али јој до неког бољег времена поручује довиђења.

– Награђиван не знам колико пута и никада кажњаван, али радио сам са го*нима корумпираним који и дан данас раде, сви то знају и сви окрећу главу. Десет година радио сам на пословима сузбијања наркоманије, скоро две године као вођа интерветне патроле у Бору. Разлог напуштања посла врло прост, корупција, мито, шиканирања, постављање на радна места из користи и фамилијарне структуре, једноставно згадила ми се служба.

Бачић каже да се школовао да буде полицајац, а да су постали ђон, преноси Директно.

– Уместо ради ми се у служби, почео сам да мислим и осећам ГАДИ МИ се да радим у служби. Одлучио сам и пресекао, боље возити камионе, него радити са корумпираним колегама и страначки постављеним неспособним старешинама – закључио је Бачић у својој исповести.

Драгана Крстић, Луфтика.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Ма пусти те приче о вакцинацији него шта ћемо да радимо са твојим Малтешким папирима?

Ма пусти те приче о вакцинацији него шта ћемо да радимо са твојим Малтешким папирима?

5 (2) Премијерка Ана Брнабић изјавила је да је седница Кризног штаба за борбу против …

АВАЧКИ КАРТЕЛ У РАСУЛУ: Напредњаци се разбежали куд који, мили моји

АВАЧКИ КАРТЕЛ У РАСУЛУ: Напредњаци се разбежали куд који, мили моји

5 (12) Мафијашка пирамида Александра Вучића је почела да се урушава. Отпала је група извођача …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend