Најава анти-корупционе коалиције СНС-ДС?

0
(0)

Донедавни координатор обавештајних служби и садашњи потпредседник ДС-а Миодраг Ракић каже да се већина запослених у државним агенцијама руководи се принципом „гледај своја посла, гледај у страну, не таласај, не замерај се, опасно је“.

„Знам да ће велики број аналитичара критиковати ово што кажем, али знам да ми у различитим институцијама још немамо критичну масу људи спремених да професионално и објективно раде посао“, напомиње Ракић.

„Е, баш зато разумем позицију Александра Вучића. Разумем и ризик ком је изложен и ком излаже породицу. Разумем да је у тој борби усамљен и не могу а да не кажем колико поштујем његово опредељење да у тој борби у околностима у којима се сви налазимо покушава да направи озбиљан резултат“, истиче Ракић.

Коментаришући изјаву потпредседника ДС-а Миодрага Ракића који је изјавио да су домаће и стране тајне службе дошле су до сазнања о комуникацијама припадника клана Дарка Шарића са високим државним функционерима, први потпредседник Владе Александар Вучић каже да и он сам има одређена сазнања о томе.

„Ја без обзира на наше политичке и партијске разлике поштујем господина Ракића. Ја одређена сазнања имам и о томе, а не могу ни са њим данас да разговарам о предмету Шарић, али све везе било кога које би значиле извршење кривичног дела на било који начин биће истражене и поступци спроведени. Ма ко да је у питању. И уверен сам да и господин Ракић и мислим сви добронамерни људи у Србији, осим оних који ће увек да буду скептици и мисле политичком противнику лоше, а мислим да није такав господин Ракић, знају да ћемо то истражити, испитати и са тим ће јавност бити благовремено упозната“, рекао је Вучић за Б92.

 

РТС/Б92

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучића поново нападају атентатори са Интернета, па хапсе људе и трпају их у затворе

4.8 (6) КАКО „Новости“ сазнају, лице које је осимњичено да је преко друштвених мрежа претило …

Пријављен због педофилије у Брусу, уместо у притвору – на слободи, па нестао

4.7 (3) Познати извођач етно-музике и учитељ фруле из Бруса, прошле недеље је приведен у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend