Насловна / Србија / Хроника / Нападнут новинар Жиг Инфа, нанете му тешке телесне повреде!
Нападнут новинар Жиг Инфа, нанете му тешке телесне повреде! 1

Нападнут новинар Жиг Инфа, нанете му тешке телесне повреде!

Јутрос око 7 часова и десет минута у улици Кружни пут  у Лештанима близу броја 7, физички је нападнут главни и одговорни уредник Жиг Инфа Жељко Маторчевић.

Том приликом нанете су му теже телесне повреде, од стране Н.Н лица, а случај је пријављен полицијској испостави у Калуђерици.

Наиме, младић око 20 година, око 180 цм, крупније грађе прво је пратио Маторчевића неколико стотина метара да би га затим ударио у потиљак.О д силине ударца, Маторчевић је пао на земљу а Н.Н лице је наставило са ударцима. Након што је из супротног смера наишла колона возила, младић је престао ударати Маторчевића да би се затим удаљио са места напада.

МАТОРЧЕВИЋ: Не треба стати код прве препреке, нисам најбоље али идемо даље

Маторчевић је у нападу задобио теже телесне повреде у виду поломљене јагодице а у наредним данима требао би бити оперисан. За Жиг Инфо каже да није најбоље али да ће овај портал наставити да се и даље бави истраживачким новинарством.

-Уопште не бих полемисао око тога ко је нападач и због чега је напад извршен. Чињеница је да смо претходних година подносили више кривичних пријава, у последњој чак и навели име и презиме лица, као и од кога је ангажовано за некакву врсту  „упозорења“ за пар нас који радимо на порталу. Од свих тих пријава, на ретко које је одговорено или су пак стигли одговори „због тога што није било више претњи, пријава се одбацује“. Нажалост, након овог напада се не осећам најбоље и наредних дана, због нанетих повреда, мораћу да проведем у болници јер је неопходно извршити операцију због поломљене јагодичне кости. Али то не значи да и даље се нећу бавити овим послом, или да ће Жиг Инфо престати са радом већ ће бити сасвим супротно. Полиција у Калуђерици је била коректна и одмах је изашла на позив, након чега је направљен извештај који је прослеђен тужилаштву, изјавио је Жељко Маторчевић

ЕЖИ

ziginfo.rs

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Риђи, воде истрагу и како ствари стоје спреми резервни пар гаћа и четкицу за зубе! 11

Риђи, воде истрагу и како ствари стоје спреми резервни пар гаћа и четкицу за зубе!

Полицијска управа за град Београд (ПУ) оценила је као „апсолутно нетачне“ наводе председника Странке слободе …

Нагон за пљачком свега што им падне под руку не напуста Вучићеве: Мед на прстима, секира за вратом 12

Нагон за пљачком свега што им падне под руку не напуста Вучићеве: Мед на прстима, секира за вратом

Два плус два нису три, него четири. Вода није сува, него мокра. Александар Вучић није …

2 Коментара

  1. udari li ti samar budi spreman otseci mu ruku, jer jednom precutano ponovice se. — a mi smo naucili da prastamo i cutimo a i Bogu da zahvaljujemo sto nam ih dade i lavovski se bore da nam sto vise kostiju polome. — i umesto da takvi sede u samici oni su na ulici.

  2. Ispostaviće se da je napadač poznat organima gonjenja, da je „vođa“ nekakvih navijača i da ima više pravosnažnih presuda za teška krivična dela. Ali pošto je „vođa“ za njega ne važi zakon tako da nije bio ni dana u zatvoru.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *