Научник из НАСА открио „топлу воду“ илити „Миланковићеве циклусе“: Туче око хране, земљотреси и зима дуга 30 година (видео)

0
(0)

Научник и климатолог из НАСА-е, Џон Кејси, наводи да се спрема тридесетогодишњи циклус екстремне хладноће коју ће узроковати смањено емитовање сунчеве енергије.

Уколико је Кејси у праву, не само да ће велики број људи умрети од хладноће и глади, већ можемо да очекујемо и снажне земљотресе и моћне вулканске ерупције широм света.

Кејси сматра да ће снегови сваке године бити све гори у наредним деценијама и да ће свуда широм света уследити све хладније зиме.

[youtube url=“https://www.youtube.com/watch?v=XQanWtkSDHE“]

Он тврди да се Земља веома брзо хлади.

Уколико научна заједница и политички лидери ускоро не одреагују, очекује нас мрачно време. Кејси сматра да следи пад температура услед „соларног минимума“, феномена који се већ догодио крајем 18. века и почетком 19. века, а који значајно смањује соларну активност.

Уколико је он у праву, очекују нас изразито ниске температуре, а самим тим и несташица хране која ће довести до туча и хаоса.

Он каже да је довољно да испратимо природне циклусе и постојеће чињенице да бисмо дошли до закључка да Сунце контролише климу и да нам се приближава ново ледено доба.

Кејси иначе већ годинама упозорава да светски океани постају све хладнији.

„Подаци су јасни“, каже Кејси. „Уколико погледате температурни графикон који приказује последњих 100 година, уочићете оштар пад након 2007. године. То је најоштрији пад у глобалној температури у последњих 100 година“.

Вебтрибуне.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Македонија има „микроклима“

0 (0) Влатко Стефановски је пре три деценије певао како „Скопје има микроклима“. Спот за …

Човечанство треба да се припрема за ледено доба

0 (0) Према истраживањима петербуршких научника, на Земљи већ од краја 2014.- почетка 2015. године …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend