НИСАМ ЈА МАЈКЕ МИ! Министарки Михајловић за њен потпис на пљачку државне имовине крив обрађивач података!

НИСАМ ЈА МАЈКЕ МИ! Министарки Михајловић за њен потпис на пљачку државне имовине крив обрађивач података!

0
(0)

БЕОГРАД – Двоје запослених у Министарству грађевинарства удаљени су са посла због афере око Привредног комбината „Златибор“, у којој је спречена пљачка државног земљишта, како сазнаје Курир.

Министарство је у последњем часу повукло решење којим се власницима ПК „Златибор“ дозвољава упис права својине над 2.213 хектара државне земље, вредне око четири милијарде евра. Како Курир сазнаје, са посла су удаљени обрађивач података и његов руководилац. Када је радна група Министарства утврдила нове чињенице, одговорна лица су суспендована и против њих ће бити покренут дисциплински поступак.

Према речима извора, у Министарству је настала паника због ове афере. Велику штету је могла да има министарка Зорана Михајловић јер је она ставила потпис на тај документ, међутим, председник општине Чајетина Милан Стаматовић благовремено је указао шта се дешава. Незванично, постоји сумња у Министарству да није то само случајни пропуст, па је случај прослеђен и тужилаштву.

Милан Стаматовић је навео да држава на том делу око ПК „Златибор“ располаже са око 4.500 хектара земљишта, које се воде на пољопривредни комбинат.

– Да им је прошао упис својине над 2.213 хектара, дошло би на ред и преосталих око 2.300 хектара, а то би онда била имовина вредна око осам милијарди евра, која би била поклоњена некоме ко је предузеће купио за милион евра – казао је Стаматовић.

Курир

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Данило Вучић у пријатељском загрљају са криминалцем којег је полиција јуче ухапсила

Данило Вучић у пријатељском загрљају са криминалцем којег је полиција јуче ухапсила

5 (6) Данило Вучић, син председника Србије је често виђан у друштву опасних момака са …

Како ће Синиша Мали сам себи да контролише порекло имовине?!

Како ће Синиша Мали сам себи да контролише порекло имовине?!

3 (2) „Министар Синиша Мали биће прва особа која ће се наћи на удару новог …

2 Коментара

  1. Седим и нешто размишљам. Са којом сумом би онај ко добија на тањиру имовину вредну 4 милиона евра требао да припомогне онај антрополошки шљам и носиоце пројеката “ Будућност у коју верујем “ па “ Свом снагом против корупције “ и сличне у које су поверовали само ометени у развоју ?

  2. Ministarka mora da ode .Kako neko moze da podpise nesto a da na procita NAPOLJE lopuzo!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend