Овде је мозак операције Београда на води, фирма без броја телефона, регистрована на стан у Симиној 18, са уложеним капиталом од 100 динара!

Овде је мозак операције Београда на води, фирма без броја телефона, регистрована на стан у Симиној 18, са уложеним капиталом од 100 динара!

О пројекту Београд на води. Претрагом Агенције за привредне регистре дошли смо до веома занимљивих података. Реч је о главном инвеститору читавог пројекта, арапском предузећу EAGLE HILLS PROPERTIES. Привредно друштво са тим именом регистровано је као предузеће за разраду грађевиснких пројеката, шифра 4110.

Оно што је веома интересантно је да се у подацима о пословној адреси тог привредног друштва наводи само број улице у којој је то предузеће регистровано. Реч је о Симиној улици број 18 у Београду, општина Стари град. Веома је чудно да се привредно друштво које има намеру да изведе највећи грађевински подухват у модерној историји Београда региструје у резиденцијалној згради а не у неком бизнис центру којих је Београд препун. Покушаћемо да дођемо до података на чијем су стану у тој згради регистровани.

адреса-бгд-на-води

Без потпуне адресе, броја телефона, броја факса или емајл адресе ово привредно друштво има намеру да изведе привредни и економски подухват вредан 3.5 милијарди евра како то тврде премијер Вучић и намесник Београда Синиша Мали.

основни-подаци-бгд-на-води

Законски заступник тог привредног друштва је Мохамед Салман Саџид, држављанин Сингапура, запослен у централи Емара у УАЕ као извршни директор. Других података о власницима и законским заступницима нема.

Директор привредног друштва EAGLE HILLS PROPERTIES - Мохамед Салман Саџид
Директор привредног друштва EAGLE HILLS PROPERTIES – Мохамед Салман Саџид

Оно што је ипак најсмешније у читавој овој причи око Београда на води је чињеница да је уложени капитал у привредно друштво које треба да инвестира 3.5 милијарди у највећи грађевински подухват у Београду и Србији више него скромних 100 динара! Да, добро сте прочитали! Читавих сто динара!

основни-капита-бгд-на-води

Они који су мало боље упознати са мешетарењем међународних превараната знају да је оваква фирма као што је EAGLE HILLS PROPERTIES која је регистрована у Београду уствари најобичнија шел компанија, без запослених, броја телефона, електронске поште и потпуне адресе. Такве компаније се у свету углавном региструју ради прања новца и илегалних и криминалних активности. Србија је веома погодно тло за мешетарење разних белосветских мешетара јер је у њој због урушавања институција свакога могуће купити и преко локалних банака опрати огромне количине прљавог новца.

чланови-бгд-на-води

Фирма је регситрована пре непуних пет месеци у августу 2014. године. Пропаганда владајућег режима о пројекту Београд на води почела је много пре тога па се поставља питање ко кога овде зајебава? Арапски инвеститори су прво одлучили да покрену пројекат вредан 3.5 милијарди евра а све у сарадњи са владајућим режимом Александра Вучића у улози партнера па су тек неких годину дана после тога регистровали привредно друштво у Србији и замислите у исто уложили читавих 100 динара капитала?!

Нешто овде не штима, зар не? 

Режим Александра ВУчића жари, пали и руши по Београду без икаквог законског основа. Без икаквог законског основа троше се средства из буџета Града Београда и буџета Републике Србије а реч је сасвим сигурно о десетинама ако не и стотинама милиона евра.

beograd-na-vodi

Сада се специјалним законом (lex specialis) које се доноси омогућава покривање злоупотреба службених овлаћења и једноставно огољеног криминала којег припадници Вучићевог режима врше над свим грађанима Београда и Србије. Док се у Београду смањују социјална давања и док комунална полиција батина грађане који у својој беди немају довољно новца да купе кару за превоз од 80 динара дотле градска и републичка власт тим истим грађанима отима на десетине и стотине милиона евра које користи за финансирање више него сумњивог пројекта за који иначе до дана данашњег немају било какав потписан уговор.

gradonacelnik-sinisa-mali-u-kanu

Реч је о још једној тешкој будaлаштини и превари владајућег режима која већ сада грађане Србије енормно кошта. Оно што је сигурно је чињеница да и поред велике жеље Александра Вучића да вечно влада од тога нема ништа. Он ће веома брзо отићи са власти а један од првих задатака нових власти која ће доћи после њега биће ревизија комплетног пројекта Београда на води. И не само тог пројекта. Биће извршена ревизија свих пројеката и докумената на које су своје потписе ставили припадници владајућег режима било да је реч о Александру Вучићу, Синиши Малом или Ивици Дачићу.

За дотичну господу и другове а и многе друге који су припадници данашњег режима један правовремени и добар савет. Потражите на време много доброг адвоката јер ће вам сасвим је сигурно добар адвокат итекако требати. 

 

Милинко Милинчић

Србија данас

фото. Гугл мапс, Агенција за привредне регистре, Агенције, Линкдин

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

На референдуму који је масовно покраден Београд, Нови Сад и Ниш масовно гласали НЕ!

На референдуму који је масовно покраден Београд, Нови Сад и Ниш масовно гласали НЕ!

И док Александар Вучић трчи да пре РИK-а, као да смо у Северној Kореји, први …

Краду и отимају на референдуму, шта ће тек на изборима?

Краду и отимају на референдуму, шта ће тек на изборима?

Референдум о промени Устава пратиле су многе махинације и крађе од стране владајуће структуре. На …

75 Коментара

 1. dace dace ovaj jadno narod platice svojom gluposcu sve

 2. Ma to su registrovali oni džeparoši što kradu prave lične karte pa ih falsifikuju.

 3. Шишај, Србија међ шљивама…

 4. Sve će nas sahraniti ………………… ni trepnuti neće …

 5. Ништа чудно и свакако сам ја отворио ДОО фирму 2005г и тада је уложени капитал био 250€ при отварању и после још толико али се паре наравно могу повући после око месец дана тј прве трансакције. Отворио сам ДОО јер су ме тако саветовали јер одговарам уложеним капиталом(500€) уколико фирма пропадне. Дакле, да преведем, задужим се код 20-ак фирми по рецимо 1милион динара(тако је било у мојој малој) што чини 20 милиона динара а вредност евра је била око 70 па рачунајте. Рачун ферцера те ВП фирме које имају слаб промет и дају одложену валуту. Елем, фирма се водила на мене а могао сам наћи неког несрећника и узети ту своту новца и радити шта желим са парама па нек њега јуре кад се продао за мале пара или парче допа. Фирма уђе у стечај, дође стечајни управник и тражи тих уложених 500€ а данас 100дин. Јооооооој Србијо рају за

 6. bravo za prevaranti o pljackasi ove drzave nista se ne treba drugacije nadati ostvarenju i napretku ,.nije ni cudno kada jedan gradonacelnik koji oredstavlja grad beograd i narod koji ga je birao stajao na celu parade ponosa i da on vodi ovaj narod i predstavlja sramota,.a i drugi nisu bolji

 7. kako svoje blate užas..u sve se mešate samo ne u izbore.

 8. Opet kradja identiteta!Stefanovicu pali rotacije…..

 9. To je firma predpostavljam samo za prodaju nekretnina jer je regostrovana tako, to nije investitor

 10. Nemaju se čega plašiti, ako demokratama ne trebaju advokati neće trebati ni njima.

 11. tako se od naroda krade novac i ulaze u maglu pa onda zajedno sa maglom nestane i kompletna garnitura na vlasti,naravno bogata a narod u blatu,tako nam i treba kad ovo trpimo

 12. naucili od djinjdica,kostunice,tadica ..posao

 13. Izvlace kapital uz srbije a uzimaju kredit za stanicu prokop

 14. U šta nas uvališe glasači sns-e, svi ćemo n..eb..i zbog njihove lakomislenost…

 15. ajd da dodamo jos po sto da ne bude bas ovakav blam ….ovo mu je nivo odgovornosti

 16. Ima li ovaj strucnjak registrovan boravak i dozvolu MUP-a za strance za boravak u Srbiji i koji mu je maticni broj gradjana da bi kada dodje vreme mogao placati porez na dobit u ovoj nasoj Srbiji ili je sve to “Beograd u magli”. Kome oni odgovaraju u slucaju prevare kada nemaju ni turisticki odobren boravak u Srbiji. A na zalost nisu jedini. Puna je Srbija ovakvih mesetara koji ne placaju ni pekaru hleb a govore o kamionima i avionima ! Agencija za privredne registre bi trebala u koordinaciji sa MUP biroom za strance da povede racuna kome registruje firme i po kom osnovu jer to zaista nigde na svetu nema. Prolazis Sbijom na proputovanju i otvoris firmu !?! Zaista zemlja cuda !!!

 17. sad ce opet price o tome da je neko ukrao licnu kartu i namerno registrovao firmu da bi kompromitovao dinastiju vucic(citaj pederovic)

 18. Da Beograd na vodi, koliko je to smesno, a ovamo smanjuju penzije daju otkaze u javnom sektoru, ljudi po selima nemaju ni gde da se okupaju a oni neki Beograd na vodi, dakle to ti je neka Srbija koja nikad nece biti kao svet.

 19. Avanti prevaranti!

 20. ponovo fantomska firma registrovana na nekog fantoma …..prevaranti su ovi iz SNS svi od reda

 21. Nije bitno koliki je kaoital bitno je da se svi “ugrade“ dobro

 22. ĐUBRAD I OLOŠ, ALI ĆE ULICA USKORO SVE REŠITI, AMA BAŠ SVE.

 23. Nije vazno koliki je kapital bitno je da se nekolicina “ugradi“dobro

 24. Pa ove treba lincovati. I to nije toliko strasno koliko mi se srce kida od tuge za pilotima koji poginuse da bi se ovi slikali kao heroji, spasioci, brizni za svoj narod. Koliko li ce ih jos umreti dok se oni bahate i prosipaju gluposti?

 25. Nadam se da ce od tog projekta,barem ostati voda

 26. Ne mogu da čitam, muka mi je od svega, gadi mi se!!!

 27. Hahaha na Beograd na vodi Srbija pod vodom…mamu vam hostaplersku…

 28. Takvi smo ti mi, a sta je bilo sa prethodnim 12-13 godina to zaboravljamo i ko nas je doveo dovde

 29. Pa tako je to kada se sve radi tajno, sa nekim ko bajagi dugim i neizvesnim pregovorima itd.

 30. Odlično mesto da izostavite slovo ”T”, ”…немају довољно новца да купе кару за превоз од 80 динара…” baš i jeste to što piše!

 31. 100 dindzi +otimacina od penzionera + + +

 32. najveca greska naroda je sto prihvata olako obecanja a djela nikako ne traze za dokaz barem od neke vlasti do sada sto su prohujale ko furije za ovi 30 god a o novim tek mozemo sanjat na sto su spremne

 33. ko je taj u sredi?liči mi na picopevca Krstića?!

 34. OVE TREBA STO PRE RAZJURITI I NE DOZVOLITI NI JEDNOM OD POZNATIH POLITICARA DA PONOVO IMAJU BILO KAKVU FUNKCIJU NI KAO PORTIRI U ZGRADI VLADE VEC DOVESTI SIROTINJU KOJA ZNA STA JE MUKA. IMAMO MI I SKOLOVANIH I SPOSOBNIH A NE SAMO JEDNI TE ISTI DA SE VRTE U KRUG.

 35. to je pošten biznis, ovčarstvo je kod nas jo uvek u usponu…

 36. Kao i uvek svaka nasa vlast mnogo obecava a posle ispadne K…C na vodi

 37. Неће ми бити жао будале које буду уплатиле стан оваквим преварантима и немој после да се појаве да им Србија надокнади штету!!!

 38. trenutno sam bogatiji 15 puta od ovoga sto ima kapital od 100 dinara 🙂

 39. SAFRONIJE SAH KAZE

  NOVAC BEOGRAD NA VODI TRI IPO MILIJARDE EVRA JE URACUNAT KAO SPOLJNI DUG

 40. cekajte iako ne verujem da ce se Beograd na vodi ikada desiti, da je sve farsa I da su ogromne pare u pitanju, zar nije investitor projekta Eagle Hills iz Abu Dabija? mozda sam glupa ali kakve veze BG otvorena podruznica ili sta je vec otvoreno u Beogradu ima sa investiranjem u projekat? pa nece BG kompanija da obezbedi 3.5 mlrd eur za ovaj projekat, vec valjda ovi iz Abu Dabija??? ili se varam?

 41. Kakav advokat, odma robija i robija za njihove familije da vise nikome nepadne na pamet da pljacka po Srbiji

 42. Čija jaja će da prazni ona crnka da li arapska ili srpska.

 43. verovatno je neki janjic tu umesao prste.tu je nekad bila zelena liga srbije,neka organizacija koja je oprala neke pare i prevarila nekoliko stotina gradjana srbije.

 44. Beograd na vodi Sumadija pod vodom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *