Овог гмаза још нисте стрпали у затвор?! Ауууу, много је куме...

Овог гмаза још нисте стрпали у затвор?! Ауууу, много је куме…

Никада у новијој историји Црне Горе није било мање поштовања Устава, никада није било таквог непоштовања закона и мање транспарентности у раду државних институција, саопштио је председник Црне Горе и Демократске партије социјалиста (ДПС) Мило Ђукановић.

Из ДПС је саопштено да је јуче одржана завршна конвенција те партије у Петњици, са које је поручено да је „последњих 15 месеци било време пропадања наше државе, те да се не сме дозволити да се даље губи време већ је потребно учинити све како би се Црна Гора вратила на прави колосек“.

„На плану здравствене заштите добили смо катастрофалне резултате. Имамо рекордну незапосленост, а само у периоду од јануара до августа ове године изгубљено 30 хиљада радних места у односу на исти период претходне године. Ова Влада је успела да угрози грађански и секуларни карактер Црне Горе, мултиетничку демократију и европски пут наше државе, чему најбоље сведочи извештај Европске комисије“, рекао је Ђукановић, преносе Вијести.

Он је поручио да „имамо искуство са незнавеном и недобронамерном влашћу, која није посвећена црногорским државним интересима“.

„Власт је показала да је током претходних годину дана служила интересима само једне верске заједнице и интересима две друге државе, а не интересу државе на чијем се челу налази. Национализам поново дивља у нашем суседству, да је зато важно да имамо јак фронт отпора, те да тај фронт отпора чини моћна партија каква је ДПС“, саопштио је Ђукановић.

Вијести

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Проверити сваки потпис Брнабићке и Вучића на свим документима везаним за Рио Тинто!

Проверити сваки потпис Брнабићке и Вучића на свим документима везаним за Рио Тинто!

И том лоповском и издајничком олошу спремити простор у затвору. Прво да уживају који месец …

Посланик СНС раскринкао Брнабић: Раскидате уговор са Рио Тинтом њима у корист

Посланик СНС раскринкао Брнабић: Раскидате уговор са Рио Тинтом њима у корист

Премијерка Ана Брнабић рекла је да је Влада близу одлуке да поништи све уговоре са …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *