fbpx

ПА НИСУ ВАС БАШ СВИ ЗАБОРАВИЛИ! Зорана одакле „чувена“ Александра Дамјановић код тебе у министарству?

5
(1)

Прочитајте писмо нашег читаоца који је добро упућен у кадровску политику која се води у министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре којим ординира напредна министарка Зорана Михајловић. Ко су њени најближи сарадници можете прочитати у писму нашег упућеног читаоца. Треба само рећи да је министарка Зорана Михајловић захтев за легализацију сопственог илегалног стана подигнутог на културном добру управо поднела општини Савски венац. Каква случајност, зар не? Да је садашњи државни секретар у министарству грађевинарства била саветник, помоћника начелника и начелника за имовинско-правне, грађевинске и комунално-стамбене послове и то управо у општини где је наша врла и поштена министарка Зорана Михајловић поднела захтев за легализацију свох иначе тотално нелегалног стана.

А да ви цурице почнете да размишњате о добрим адвокатима? Шта мислите о томе? У наставку прочитајте писмо нашег читопца о садашњем државном секретару у министарству крађевине, саобраћаја и инфраструктуре, Александри Дамјановић.


Изјаву у име министарства поводом илегалне градње и злоупотреба дала је Александра Дамјановић. Шокирао сам се кад сам је видео. То је озлоглашена мафијашица свих досадашњих режима, ваљда још од Милошевића. Својевремено је жарила и палила по Општини Савски венац на којој су на криминалан начин надзидани милиони квадрата стамбеног и пословног простора и на сумњив начин и под сумњивим условима продате најатрактивније градјевинске локације, укључујући и Дедиње.

Њен део посла је био покривање решењима свињарија најгоре врсте. У неком тренутку су од стране „непознатих лица“ запаљене земљишне књиге Савског венца, вероватно због тога што понешто од силног криминала нису могли ничим да покрију. Починилац никад није пронађен, а пожар је брижљиво заташкан.

Мислим да нема решења које је она издала, а које би прошло и површну контролу. Ту има свашта: грађевинских и употребних дозбола без претходно издатих сагласности надлежних служби, фалсификата ових сагласности, антидатираних докумената, неких пројеката који не одговарају ситуацији на терену, што ће рећи неевидентираних одступања, позивања на непостојеће или неодговарајуће чланове закона, понекад на законе који никад нису објављени или су важили пре или после датума решења, решења без поуке о правном леку и још много других правних чудеса.

Судове је чврсто везала за себе митом, тако да њена решења није лако оборити. Мислио сам да је ова сподоба већ одавно у затвору. Уместо тога, она сад хара по читавој Србији. Тешко ће се општина Чајетина изборити са овако превејаним људима. Александра Дамјановић и министарство ће безочно кршити свако њено право. Сигуран сам да они знају да су Стаматовић и општина Чајетина у праву и да ће они у свком случају изградити ову жичару, па хоће да се на време удену у ту причу да би их рекетирали, сад или касније, њима је свеједно.

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Србију до краја године чека још три милијарде евра Вучићевог новог дуга

5 (2) Други пакет помоћи привреди који обухвата двомесечну исплату 60 одсто минималне зараде, што …

Како Весићево “Око соколово” пуни џепове напредњака Мијаиловића и Горана Весића

0 (0) Јавна набавка београдског Паркинг сервиса за куповину џипова „Ранге Ровер“, расписана је са …

Један коментар

  1. ПОСЕТИТИ ЈЕ НОЋУ……………

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *