ПОДРЖИТЕ ПЕТИЦИЈУ! Затворите српску границу и обезбедите СТРИКТНО поштовање Закона о заштити државне границе!

ПОДРЖИТЕ ПЕТИЦИЈУ! Затворите српску границу и обезбедите СТРИКТНО поштовање Закона о заштити државне границе!

Овим путем захтевамо од Владе Републике Србије и премијера Александра Вучића, Председника Србије Томислава Николића и Министарства одбране Републике Србије да одмах успоставе тоталну и комплетну контролу државне границе Републике Србије и свих граничних прелаза и да спрече даљи улазак илегалних миграната на територију Републике Србије!

Закон о заштити државне границе каже да је ваш посао:

1) обезбеђење неповредивости државне границе;

2) спречавање и откривања кажњивих дела и починилаца тих дела;

3) заштита живота и здравља људи и животне средине;

4) спречавање илегалне миграције.

Пошто надлежни државни органи Републике Србије већ месецима не раде послове из њихових надлежности од вас овако јавним путем ЗАХТЕВАМО да се СТРОГО придржавате слова Закона о заштити државне границе а уколико и после овог упозорења не заштите државну границу и не обезбедите поштовање закона бићемо приморани да против СВИХ НАДЛЕЖНИХ ЛИЦА на свим ниовоима власти поднесемо кривичне пријаве и затражимо њихову смену и кривичну одговорност.

Од свих надлежних органа Републике Србије такође захтевамо да са земљама са којима се Република Србија граничи успоставите веома блиску, присну и пријатељску међуграничну сарадњу и да се сви надлежни органи Републике Србије уздржавају од јавних коментара када су у питању гранични и међугранични проблеми који су настали зато што надлежни органи Републике Србије нису извршавали и поштовали законом одређене надлежности!

Од свих инстутиција Републике Србије захтевамо моментално успоставаљање контроле над државном границом и стриктно спровођење Закона о заштити државне границе. 

Петицију можете подржати ОВДЕ

Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Грчка подигла 40 км дуг зид са оградом и надзором на граници са Турском због избеглица из Авганистана

Грчка подигла 40 км дуг зид са оградом и надзором на граници са Турском због избеглица из Авганистана

Грчка је подигла 40 километара дуг зид са оградом и надзором на граници са Турском …

НАРОД У БОРЧИ ИЗЛАЗИ НА УЛИЦУ Странци нападају по улицама наше девојчице и дечаке!

НАРОД У БОРЧИ ИЗЛАЗИ НА УЛИЦУ Странци нападају по улицама наше девојчице и дечаке!

Поводом све учесталих напада на девојчице, девојке и дечаке у Борчи, од стране страних радника, …

7 Коментара

  1. То што Ви пукашвате путем “петиције” неће донети жељени заговорени “циљ”.
    Да би сте ишта конкретно постигли морате знати којим среством, којим општим интереесом активирате општу “енергију” у народу ка Удружиавање и саоорганизовању. Ако се отворите и истинито ми осликате ко стоји из ове акције, колико Вас има и из којег сегмента државе Србије је Ваша енергија, ја ћу на основу мојиег општег не мог личног система вредности да се отворим према Вама и да Вам скренем пажњу која је то општа енергија која ће објединити све у Србији, да баш све у Србији да се сви узрочници буду изловани и санкционисани за сав чемер и сво таоатлно осироамачење у свим сверама личног, породичног, пословног опште свере садшњег преживљавања. позз. ДРАГАНешковић e-mail.DRAGANeskovic@Gmail,com

  2. Коментар Srbija za SRBSKU DECU…

  3. Trebali smo mnogo ranije da reagujemo ali moze i sad. Samo neznam sta cemo sa ovim koji ce ostati kd nas a ostala je samo srotinja i kozna kakvi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *