"Србија дала НАТО-у податке о службама безбедности!"

“Србија дала НАТО-у податке о службама безбедности!”

Српски покрет Двери протестовао је због тога што су представници Србије пре неколико дана у Скупштини Србије дали на увид НАТО делегацији податке о раду домаћих служби безбедности, као и раду скупштинских Одбора за одбрану и унутрашње послове и Одбора за контролу служби безбедности.

Стална делегација Скупштине Србије у Парламентарној скупштини НАТО састала се пре два дана у Народној Скупштини Србије са делегацијом секретаријата НАТО, саопштиле су Двери.

Та странка протестује због наступа шефа сталне делегације Скупштине Србије у ПС НАТО Драгана Шормаза, који је, како наводе, детаљно упознао делегацију Секретаријата НАТО са парламентарном контролом и надзором над радом служби безбедности, као и радом Одбора за одбрану и унутрашње послове и Одбора за контролу служби безбедности.

– Двери питају Драгана Шормаза на основу чега НАТО делегација треба да буде упозната са радом безбедносно најосетљивијих одбора? Мало је било што су нас бомбардовали, економски поробили и понизили, а сада треба да буду упознати и са радом свих безбедносних одбора Србије? – наводи та странка.

– Представнике НАТО питамо, да ли знају да од њихових бомби тек почиње ужасна експанзија канцерогених обољења у Србији, од којих нису поштеђена ни деца и да ли уопште знају тачан број жртава које су нам нанели и колико је деце међу њима? – наводе Двери.

Та партија подсећа да су “данашњи шеф парламентарне делегације Србије при НАТО-у као и други посланици СНС-а, били велики противници сарадње са НАТО, па се питамо шта их је тачно навело да данас мисле и говоре сасвим супротно?”

– За разлику од Шормаза и осталих улизица, прелетача и полтрона, Двери ће се борити да однос српске јавности према НАТО-у никад не одступи од истине: да је НАТО злочиначка и окупаторска војна сила, да је без дозволе Савета безбедности бомбардовао Републику Српску и СРЈ, да је страдало неколико хиљада цивила, војника и полицајаца, да су нам војно окупирали Косово и Метохију, да је Милица Ракић страдала од гелера седећи на ноши, а да и дан данас страда на хиљаде људи и деце од последица бомбардовања осиромашеним ураном и да нико из НАТО-а није одговарао за ове злочине и прикривени геноцид – наводе Двери.

Вестионлине

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

АЛО ИДИОТЕ! Стоје вам три руске армије на спољној граници и чекају команду за напад!

АЛО ИДИОТЕ! Стоје вам три руске армије на спољној граници и чекају команду за напад!

* Немачком листу Die Welt рекао: „Захтеви за безбедносне гаранције и прекид ширења ЕУ и …

Вучић: Пројекат Јадар неће бити повучен

Вучић: Пројекат Јадар неће бити повучен

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да пројекат Јадар неће бити повучен иако су …

2 Коментара

  1. Izgubismo Boška zbog malo troška. Lažna opozicija na delu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *