Србија је НАЈНЕСПОСОБНИЈА земља у свету када је реч о спречавању одласка младих, талентованих, успешних и образованих људи

0
(0)

Овако пљачкашка Влада Републике Србије фалсификује стварност и своје грађанке и грађане лаже како им је добро. У томе предњачи један човек који континуирано чини најтежа кривична дела, сиромашећи државну касу и све нас. Ради се о премијеру Вучићу који је на бруталан начин уништио и оно мало што је у Србији функционисало и стварало профит. И није само уништио већ је незаконито поклонио земљу и Арапима како би се хвалио макетом Београда на води.

Стопа незапослености у Србији је око 30%, међутим по налогу извршне власти Завод за статистику нас убеђује да је у питању само 17,9%.

Погледајте ову слику. Ради се о истраживању које је обухватило 140 земаља а критеријум је био колико су те државе способне/неспособне да спрече одлазак својих грађана и грађанки преко границе.

Србија се нашла на последњем месту као НАЈНЕСПОСОБНИЈА у спречавању одласка младих, талентованих, успешних, образованих и радно способних људи. Они који оду се аутоматски бришу из евиденције незапослених па се тиме ствара привид да се стопа незапослености смањила као плод успешних Вучићевих реформи. Иако је та стопа у последње две године драстично порасла.

млади

Реалност је ипак другачија – незапослених је све више, плате су неуставно смањење, пензионери брутално опљачкани, партијско запошљавање доживљава процват, фабрике се затварају или послују са губицима а радници се застрашују и насилно спречавају да се боре за своја права.

„Давно ти је враг засео на праг
земљо Србијо.
Нико жив се не сећа толиких несрећа
за једног везира…“

Uzbuna – online medij

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучић је сам себи опозиција: „Из Србије не одлазе само млади, већ и старији јер траже бољу будућност!“

3.7 (3) Нови Сад – Учествујући на четвртом Регионалном форуму младих лидера у Новом Саду, …

ОБЈАСНИО СВЕ! Какав је данас живот на српском селу (видео)

4.8 (29) Сведочанство о Србији данас и животу на селу. Ово је права истина. Не …

Један коментар

  1. Са становишта горе усликаних са којима народ може само да се слика ствари стоје обрнуто. Они и сви други медиокритети који им служе су веома успешни у терању свих поштених и способних из земље а не само младих. Зато су и постављени на позиције.
    Излаза тешко да има на изборима које редовно покраду што медијским мраком што мутним радњама. Пасивни бојкот им такође иде на руку па ће се овако наставити све док народу не прекипи, нажалост.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend