Србија због уласка у "мали шенген" мења свој грб и уместо банана републике постаје ПАРАДАЈЗ РЕПУБЉИК

Србија због уласка у „мали шенген“ мења свој грб и уместо банана републике постаје ПАРАДАЈЗ РЕПУБЉИК

4.6
(21)

Од уласка Србије у ЕУ нема ништа и то је већ годинама свима који умају бар грам мозга у глави поприлично јасно. Та прича о евроинтеграцијама Србије одржавана је у животу из само једног разлога а тај разлог је ЕУ шаргарепа којом су српском магарцу пред носом млатили комесари ЕУ користeћи је за вечито уцењивање Србије јер се од Србије захтева да се зарад уласка у ЕУ одрекне преко два миленијума своје историје, традиције, културе и територије која је иначе окупирана бруталном силом. Та брутална сила оличена у НАТО пакту у садејству са шиптарским терористима је ту починила највеће етничко чишћење народа у Европи у задњих 80 година и то је највећи војни успех НАТО пакта у његовој историји. Етничко чишћење Срба са Косова и Метохије.

Србија је шиптарским терористичким бандама и НАТО пакту као против услугу за улазак у ЕУ требала да преда Косово и Метохију. На сву срећу лидерима ЕУ па као и народима који су део исте више уопште није стало да ЕУ шире и та прича је завршена. Не само да се ЕУ више неће ширити већ је свима јасно да ЕУ ни сама не може  онаква каква је данас да опстане и да ни сами лидери ЕУ више не знају куда и у којем правцу треба повести ЕУ зомбија.

То је летос веома јасно речено и српском државном руководству приликом одржавања нечега што је названо западно-балкански самит у Познању у Пољској. Тада је српском магарцу после 19 година испред њушке уклоњена и ЕУ шаргарепа. Од уласка Србије у ЕУ нема ништа нити ће икада бити. Уместо уласка Србије у ЕУ српском државном руководству је предложено да Србија са земљама како га они зову западног Балкана постане део европског економског простора. Под једним условом. Србија у првој фази мора да отвори своје границе и комплетно тржиште за несметан увоз робе, људи и услуга са простора Албаније и Македоније док би се у другој фази у сада већ озваничени „мали шенген“ истом приступило шиптарско Франкештајн Косово, Босна и Херцеговина и Црна Гора.

Србија и српско тржиште морају да омогуће финансијску одрживост шиптарских вукојебина из Албаније, са Косова и Метохије и Македоније које су иначе финансијски и економски неодрживе. Та тзв. ЕУ више не жели чак ни да финансира те шиптарске вукојебине јер сав новац који су у задњих пар деценија у њих уложили нестао је у виду ластиног репа. Зато су сада смисли план да тим шиптарским вукојебинама омогуће економску одрживост тако што ће им омогућити несметан и неограничен извоз на српско тржиште.

Најједноставнији пример тог плана је извоз шиптарског раног поврћа и воћа из Албаније у Србију. Шиптари са дампинг ценама и без икаквих контрола квалитета хране које извозе у Србију напросто убијају производњу раног поврћа на југу Србије. Не само да су 2017. године албански шиптари у Србију извезли робе вредно 176 милиона долара већ је Србија 2017. године постала други извозни партнер Албаније одмах после Италије. Шиптари убијањем производње раног поврћа на југу Србије убијају што би се рекло две муве. Обезбеђују себи преко потребну валуту и успут слабе економију јужне Србије која је углавном окренута пољопривреди и тако омогућавају даљи и дубљи продор шиптарског прљавог новца у дубину српске терорије јер обрадива земља постаје багателно јефтина јер се никоме не исплати да било шта на њој сеје и сади. Тако српски сељак престаје да производи храну коју уместо њега производи албански сељак. Тај албански сељак сваке године са српског тржишта добије инфузију капитала која је сада већ вредна око 200 милиона долара док у исто време српски сељак не може да покрије ни трошкове производње.

Тако режим бесловесног Александра Вучића учествује у даљем ширењу шиптарског утицаја и интереса који су увек али увек усмерени против и на уштрб интереса Срба и Србије. Вучић овако де факто економски подржава стварање онога што популарно зову Велика Албанија. Поред Италије Вучићева Србија је постала највећи извозни партнер Албаније. Стварањем тзв. малог шенгена Вучић ће шиптарима омогућити да на српско тржиште извозе шта год стигну и то без икакве контроле.

Вучићева Србија више није ни она чувена Банана република већ ускоро постаје шиптарска ПАРАДАЈЗ РЕПУБЛИКА. Отуда и предлог промене српског грба.

Та небулоза звана мали шенген Вучићу и ЕУ телалима у Србији треба да послужи да се сакрију иза некавог новог економског удруживања на Балкану и идиотске пропаганде која окружује исто како би тако прикрили катастрофалан распад политике евроинтеграција којом већ скоро две деценије тероришу Србију и српски народ. 

Милинко Милинчић, Србијаданас.нет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

„За шта тачно грађани Србије плаћају Кинезима 3,2 милијарде евра?“

„За шта тачно грађани Србије плаћају Кинезима 3,2 милијарде евра?“

5 (4) Народна странка затражила је данас од Владе Србије да објави детаље и услове …

Доста више тог млаћења празне сламе са специјалцима, СРБИЈИ треба АРМИЈА, корпуси, бригаде, ракетна артиљерија... (видео)

Доста више тог млаћења празне сламе са специјалцима, СРБИЈИ треба АРМИЈА, корпуси, бригаде, ракетна артиљерија… (видео)

5 (2) Јединице Војске и Полиције припремају се за здружену тактичку вежбу са бојевим гађањем …

3 Коментара

  1. Уредниче хвала за овако реалан текст и немамо никакве шансе са овим поремећеним њиховим председником. Само се питам кад ће коначно устанак?! Поздрав свим здравомислећим саборцима.

  2. Hvala na pojasnjenju. Bilo je pitanje sta stoji iza „malog sengena“. Sada je sve jasno. Finansiraju se Albanci. Sada je jasno i zasto se radi autoput iz Albanije ka Nisu. Za uvoz Albanske robe. Ne bi me cudilo da albanski seljak prska pradajiz duplo pre izvoza za Beograd, da pocrkamo sto pre… Dokle bre vise Srbi, ima li ova propast kraja?

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend