Србија

Судбина Србије је у рукама једног уцењеног криминалца и кретена!

Одвратно је ових дана слушати и гледати режимске и окупационе медије и буљук некаквих тзв. јавних личности како отворено позивају на разбијање сопствене земље. Још је одвратније било гледати и слушати припаднике владајућег режима тј. издајничке касте како нас убеђују да је поклањање 18% државне територије шиптарским терористима, нарко фисовима и НАТО пакту одлична ствар за Србију и како ћемо чим то урадимо да добијемо дозволу да остатке српског суверенитета предамо у руке олошу у Бриселу.

Комплетно кевтање те издајничке касте пратио је и добар драмски сценарио где се врховно издајничко псето пресамитило као нека баба у болести саопштавајућу народу како ће Србија у начелу прихватити француско-немачки план који је ништа друго до завршни корак разбијања Републике Србије  који је започет бруталном оружаном агресијом чланица НАТО на суверену државу и чланицу УН која је иначе била један од оснивача те организације. Сећате се тога сигурно? Брутална оружана агресија без дозволе Савета безбедности која је погазила све важеће међународне законе, правила како писана и неписана.

Та брутална оружана агресија на СР Југославију оправдавана је од стране агресора некаквим хуманитарним међународним правом. Замислите докле је и колико ишла бруталност агресора који нападајући суверену земљу тај исти напад оправдава хуманитарним правом?! То њихово позивање на хуманитарно право није ништа друго него најобичнија лаж која је била и остала већа од лажи о оружју масовног уништења које је наводно Ирак имао па је та лаж и црна пропаганда искоришћена за разбијање и уништење те земље. Иначе то хуманитарно право не може никада послужити као правни основ за бруталну оружану агресију и то поготово не на суверене земље. Ту је реч о најобичнијим лажима и црној пропаганди.

Судбина Србије је у рукама једног уцењеног криминалца и кретена!

Врховно издајничко псето тако Србима данас саопштава да ће брутална оружана агресија на Републику Србију бити легализована у некаквом облику стављањем његовог потписа или потписа другог издајничког говнета које је он увео и довео у врх српске државе. Оно што је најгоре у тој читавој причи и у вези бруталне оружане агресије НАТО пакта на Србију је коришћење шиптарских терористичких организација које су одговорне са масовне терористичке нападе на територији Републике Србије и огроман број невиних жртава на српској страни. Иначе та сарадња земаља чланица НАТО пакта и терористичких организација добро је документована и то баш рецимо на Косову и Метохију где је током рата у Сирији у бившој средњој школи МУП-а Србије у Вучитрну вршена обука терориста Исламске државе који су потом упућивани да врше терористичке нападе у Сирији.

Судбина Србије је у рукама једног уцењеног криминалца и кретена!

Тако данас имамо земље које су брутално погазиле међународно право и све конвенције које регулишу ратна дејства између држава које долазе у Београд и том тзв. званичном Београду испостављају уцене које су усмерене на отимање 18% територије Републике Србије. Представници тих земаља тиме поново газе међународно право уцењујући Србију на територијалне уступке па су то глупани преточили и у некакав документ којим у главу лупају издајничко псето које је узурпирало место председника Србије. Било какав вид уцене суверених државе је забрањен свим важећим међународним законима и конвенцијама које регулишу односе суверених држава. По тим истим међународним законима и конвенцијама сувереној држави не може се отети територија нити се резултати криминалне и бруталне оружане агресије могу легализовати било каквим правним вратоломијама и идиотизмима.

Судбина Србије је у рукама једног уцењеног криминалца и кретена!
Вучић и Еди рама пре који дан у Давосу! Овде је спремана издаја и велеиздаја Србије

То издајничко псето пре неки дан док је био на поклоњену шефовима у Давосу отворено каже како од уласка Србије у ЕУ нема ништа док буквално три, четири дана после тога припрема издају Србије оправдавајући то некаквом европском перспективом и путем у ЕУ којег неће бити ако Косово и Метохију не предамо шиптарским нарко фисовима и НАТО пакту?! Замислите докле иде безобразлук тог уцењеног и одвратног криминалца који је шиптарским нарко фисовима  предао Србију као на тацни уз помоћ пројекта Отвореног Балкана.

Судбина Србије је у рукама једног уцењеног криминалца и кретена!

То уцењено криминално издајничко говно које је на педесет километара од Београда подигло и направило највећу плантажу марихуане у Европи пре тога је то исто урадило и  на пољопривредном добру “Гаково”. У оба та пројекта узгајања и растурања опојних дрога укључен је готово читав државни и страначки врх владајућег режима. И није то све када је у питању трговина наркотицима у који је умешан готово комплетан државни и страначки врх напредњака. У узгајање и растурање дрога  у Републици Србији умешане су цивилна и војна служба безбедности и то је у кривичним пријавама и суђењима која се одвијају поприлично добро документовано. Тако да вас не чуди њихова “пасивност” када је реч о деловању страних агентурних мрежа на територији Републике Србије којима је циљ разбијање суверенитета и територијалног интегритета  земље.  Тако је до пре неки месец на челу цивилне службе безбедности био човек за кога је документовано и то у више наврата да је вишедеценијски сарадник криминалних и нарко кланова.

Судбина Србије је у рукама једног уцењеног криминалца и кретена!

Треба ли вас подсећати рата црногорских криминалних банди у Београду и подршке коју је владајућа криминална организација давала једној од страна у том рату за тржиште наркотика у Београду и Новом Саду. Знате ли уопште колико је дубока и широка инфилтрација страних нарко банди у сам државни и безбедоносни врх Србије? Знате ли да су вође експозитуре владајуће странке на Косову и Метохији евидентирани у службеним списима као нарко дилери који имају веома блиске пословне везе са шиптарским нарко фисовима од којих купују наркотике које потом под заштитом владајућег нарко клана растурају деци по Србији?

Судбина Србије је у рукама једног уцењеног криминалца и кретена!

Знате ли да је главни задатак и посао одвратних издајничких њушки које су доведене на власт у Србији заштита транспорта наркотика који са Блиског истока и Латинске Америке иду пут западне Европе?  Када је само реч о авганистанском хероину у чијој трговини главну реч води турска обавештајна служба са шиптарским фисовима који на територији Косова и Метохије, Македоније и Албаније  данас имају највеће лабораторије за прераду хероина на свету где сваке године пређе преко 150 тона чистог хероина који финалну обраду има рецимо у реону Дренице на Косову и Метохији где се тренутно налазе четири највеће лабораторије за прераду хероина у Европи.

Судбина Србије је у рукама једног уцењеног криминалца и кретена!
Балканска рута авганистански хероин

Знате ли да се преко лука у Албанији увезу огромне количине кокаина и да је ту улогу највећег увозника кокаина до скоро обављала Црна Гора? Шиптарски нарко фисови и балканске криминалне банде одговорне су за барем 50% кокаина који сваке године доспе у Европу. Треба да будете добро обавештени и да знате да вам је председник Србије најобичнији наркоман који се понекад толико одвали од кокаина па нестане на по пет, шест дана из јавности док га колико толико поново не доведу у нормалу на ВМА.

Србија је у задњих 20 и кусур година постала оно што на западу зову “Failed state” и на жалост на југо-истоку Европе Србија није једина земља која је у том стању. Читав југо-исток Европе је у том “пропалом” стању јер само у таквом простору у коме не важе закони нити има спровођења истог може да се организује и изводи међународно шверцовање наркотика вредно више десетина милијарди евра и то сваке године. Зато на просторима југо-истока Европе имате на власти пајаце и беднике попут Вучића, Дритана, Раме и Ђукановића. Довољно је само погледати чији то приватни авиони веома често крстаре југо-истоком Европе да би схватили ко контролише владајућу нарко банду у Београду.

Судбина Србије је у рукама једног уцењеног криминалца и кретена!

Не треба онда да вас чуди чињеница да се син председника Србије дружио са припадницима и представницима нарко банди које су иначе познате по бруталним ликвидацијама и убиствима. И није само син у тој нарко игри. Ту је и бата који је био озбиљан играч када је рецимо у Новом Саду требало успостављати контролу тамошњег нарко тржишта. Било је ту и озбиљних убистава и ликвидација широм Србије где су лично присуствовали чланови породице садашњег председника Србије. И то је документовано од најмање пет страних обавештајних служби.

 

Судбина Србије је у рукама једног уцењеног криминалца и кретена!

У тој српској причи о издаји,криминалу и корупцији не треба ни заборавити све оне који раде за непријатеља и то углавном раде за мале паре. Шта мислите ко је одрадио највећи посао рушења Слободана Милошевића у Србији? Шта мислите ко је је доводио и доводи ликове попут Зорана Ђинђића и Александра Вучића на власт у Србији иако се за њих обојицу добро зна да су сарадници страних обавештајних служби? Ко је то, како и зашто дозволио да се на место председника српске влaде доведе жена са двојним држављанством за коју се зна да одражава редовне контакте са припадницима служби лијепе наше и која због тога није прошла основну безбедоносну проверу војне службе безбедности!?  То одавно више није никаква тајна.  Шта мислите какав су надимак локалне службе безбедности дале бившем председнику Републике Србије Томиславу Николићу који се ето већ више од деценије башкари на Дедињу и то на народној грбачи?

Судбина Србије је у рукама једног уцењеног криминалца и кретена!

Шта мислите зашто данас у Србији не постоји нити једна политичка организација за коју се може рећи да је аутентично српска и да су јој српски државни и национални интереси једини и основни циљеви?

Или ћете ускоро да се пробудите како би са свих нивоа власти како оне законодавне тако и оне извршне уклонили сву издајничку и криминализовану гамад која су ту наталожила од распада Југославије. Или ће ова генерација Срби то урадити или већ за две деценије Србије неће бити.

Милинко Милинчић

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!