Тебе Мали, твоје послове и контакте чешљаће озбиљна истражно-потерна група! Курчи се док можеш…

0
(0)

Министар финансија Синиша мали огласио се саопштењем поводом писања медија да су новинари КРИК у више наврата наводно пратили чланове породице његовог брата, Предрага Малог.

Саопштење преносимо у целости.

Новинарима Крика није било довољно што нападају мене већ годинама уназад и измишљају ми разне афере, него су сад прешли и на мог брата, моју братаницу Уну, и њену мајку. Ћутао сам када су мене нападали, али не могу да ћутим сада када нападају мог родјеног брата и његову породицу. Вероватно им је понестало идеја па немају шта више да кажу о мени, те су прешли на моје најближе, који сад треба да испаштају, иако немају никакве везе са политиком.

Прочитајте још – Узнемиравали мајку са бебом да би направили политички ангажован текст

Ухођење и пресретање на улици мајке са шестомесечном бебом они називају истраживачким новинарством… То је стварно отишло предалеко. Ја сам већ годинама у политици, и научио сам да трпим њихове бесмислене нападе, њихова добацивања, њихова праћења, њихово чекање сваког јутра на послу у Скупштини града… Трпео сам и нападе око непостојећих станова, за које се наравно на крају испоставило да су лажни. Али породица мог брата то не може и не треба да трпи.

Само се питам шта је следеће? Колико далеко планирају да иду? Очигледно сматрају да су им у политичкој борби са председником Србије Александром Вучићем сва средства дозвољена.

Новости.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Телеком донео одлуку о издавању обвезница, задужује се за још 200 милиона евра

5 (4) Скупштина а. д. „Телеком Србија“ донела је одлуку о издавању 2,35 милиона корпоративних …

„И зграда БИГЗ обећана Малом?!“

5 (4) „Изгледа да се продајом ‘Београђанке’ фирми блиској министру финансија са плагираним докторатом неће …

Један коментар

  1. Bi on … da ima cime.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *