Тебе Мали, твоје послове и контакте чешљаће озбиљна истражно-потерна група! Курчи се док можеш…

0
(0)

Министар финансија Синиша мали огласио се саопштењем поводом писања медија да су новинари КРИК у више наврата наводно пратили чланове породице његовог брата, Предрага Малог.

Саопштење преносимо у целости.

Новинарима Крика није било довољно што нападају мене већ годинама уназад и измишљају ми разне афере, него су сад прешли и на мог брата, моју братаницу Уну, и њену мајку. Ћутао сам када су мене нападали, али не могу да ћутим сада када нападају мог родјеног брата и његову породицу. Вероватно им је понестало идеја па немају шта више да кажу о мени, те су прешли на моје најближе, који сад треба да испаштају, иако немају никакве везе са политиком.

Прочитајте још – Узнемиравали мајку са бебом да би направили политички ангажован текст

Ухођење и пресретање на улици мајке са шестомесечном бебом они називају истраживачким новинарством… То је стварно отишло предалеко. Ја сам већ годинама у политици, и научио сам да трпим њихове бесмислене нападе, њихова добацивања, њихова праћења, њихово чекање сваког јутра на послу у Скупштини града… Трпео сам и нападе око непостојећих станова, за које се наравно на крају испоставило да су лажни. Али породица мог брата то не може и не треба да трпи.

Само се питам шта је следеће? Колико далеко планирају да иду? Очигледно сматрају да су им у политичкој борби са председником Србије Александром Вучићем сва средства дозвољена.

Новости.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Издајника огрезлог у тешке облике криминала и треба прислушкивати! Даће Бог и да га хапсе због издаје, криминала и корупције!

4.2 (10) ПОКРЕНУТА је опсежна и детаљна истрага о томе ко је, по чијем налогу …

Државни вакцинатор Кон би сада да вакцинише преко три милиона Србаља, од ђутуре провизија 4.485.000 €

4 (5) Србија данас: Државни вакцинатор Предраг Кон би да вакцинише преко три милиона Србаља …

Један коментар

  1. Bi on … da ima cime.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend