fbpx

Укинути скандалозну буку фонтане на Славији

0
(0)

Најновији грађевински кич у Београду којим овдашње власти бацају прашину у очи и замагљују бедан живот својих грађана од пре неколико дана је фонтана на Славији. Београђани су, након Београда на води, добили никада тражени поклон од чије буке сада дословно не може да се живи. Наши суграђани све отвореније упозоравају на терор прегласне музике која се чује са фонтане на Славији, и што је још страшније, на чињеницу да нико из комуналне полиције на њихове позиве не реагује. Комуналци, до скоро познати као веома ревносни у малтретирању обичних грађана, на позиве да реше проблем буке које фонтана прави одговарају да – нису надлежни.

Музика из фонтане трешти као најјефтинији сплав у центру града од ране зоре до касних вечерњих часова, па је неколико очајних и изнервираних становника околних зграда почело да напушта своје станове. Ова музичко-светлосна спрдња у центру града је још један показатељ да живот какав га замишља и кроји Српска напредна странка и буквално постаје неподношљив.

Фонтана својом буком, осим што омета нормалан живот, подсећа и на чињеницу да је на њу потрошено чак два милиона евра, да није било јавног тендера, као и да се уопште не зна које су фирме учествовале у њеној градњи. Београдски одбор Доста је било ће ову скандалозну буку којом су изложени станари око Трга Славија укинути и омогућити људима који ту живе и раде да наставе да несметано бораве у својим становима и канцеларијиама.

Београдски одбор
“Доста је било”

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ПРОНАЂЕНА ПОТПУНО ИСТА ФОНТАНА: На сајту Алибаба кошта 200.000 долара, у Београду 1,8 милиона евра

0 (0) Музичка фонтана на Славији постала је једна од главних тема у неколико протеклих …

Са Славије гејзир кличе, волимо те председниче!

0 (0) Како је пропевала , тако јавих баби у Црној Гори за ово наше …

Један коментар

  1. Narode srpski, ta fontana košta dvesta hiljada evra, oni su potrošili dva miliona evra, na stranu što nam u opšte ne terba. Kobajagi turistička atrakcija. U Beograd ne dolaze nikakvi turisti jer nemaju šta da vide osim izrovanih ulica i jada i čemera. Idu u elitne hotele. Gde se najviše krade, pa baš na takvim građevinskim projektima. Pa jasno je što izgiboše radeći puteve i slično, jer tu mogu da kradu, a ne grade proizvodne firme za korist Srbije, jer tu ne mogu da se ugrade.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *