fbpx

Синдикат „Слога“ тражи специјалну дозволу: Да се окупамо у музичкој фонтани

0
(0)

Удружени синдикати Србије „Слога“ траже од градоначелника Београда Синише Малог да председнику синдиката машиновођа „Слога“ – Србија карго Ужице на његов лични захтев омогући „специјалну дозволу“ да се окупа или опере у музичкој фонтани на Славији, будући да град Београд нема ниједно јавно купатило у функцији.

Срамота је да Београд на почетку 21. века нема ниједно јавно купатило, у коме би се наш представник синдиката Небојша Дуканац окупао након марша од 200 километара који је започео ка Београду, како би упозорио на лош материјални положај запослених и кршење права у његовом предузећу.

Зато, тражимо да се у пројектима и капиталним инвестицијама које градске власти свакодневно најављују, попут истицања јарбола и слично, уврсти и изградња бар једног јавног купатила, како би и сиромашни грађани и они на пропутовању кроз главни град Србије који немају пара за хотел имали прилику да се окупају.

Занемаривање потребе за јавним купатилом видимо као страх власти од истине и намерну опструкцију како би се спречио већи прилив губитника транзиције из унутрашњости Србије ка Београду и прикривање истине о реалном стање нашег економског и социјаног осиромашења.

Вестионлине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Како су напредни БИЛМЕЗИ обновили Славију за две милијарде динара? (видео)

0 (0) У жижи јавности је пред ову папину Нову годину била најскупља јелка на …

БЛОКИРАН БЕОГРАД! ТОТАЛНИ ХАОС Радници пресекли главну цев на Славији!

0 (0) Током предизборног некоординисаног раскопавања напроментијег трга у Србији – Славије, радници су грешком …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *